Venus_m 24.06.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dokładnie Reni, dlatego nie mówię żeby Nesska poszła w szortach i japonkach. Wesele to bardzo ważny dzień, dla mnie jak dotąd najważniejszy. Przez strój oddaję szacunek do swoich gości i oni do mnie dlatego nigdy na wesele nie mam włosów prosto po suszeniu w domu byle jak poczesanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 no pewno ze sie obgadują, może na śląsku większe buraki:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 venus owszem, ale elegancka kobieta potrafi się ubrać na każdą okazję, i na wesele i na spacer do parku, i czasami nie jest wazne co się lubi, ale każda okazja ma odpowiedni strój ja tam się ubieram raczej sportowo i casual, elegancko nie:no: w szpilkach tylko na okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Reni ja napiszę tak co z tego że but miejski, kiedy noga wiejska śląsk czy warszawa nie ma różnicy, ludzie są różni - wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a na różne wesela chadzam od tych w zamkach po te w remizie. Klimat wszędzie ten sam:) popatrz tak - jak siedzą dwie grupy osób np. kobiet - to zazwyczaj nie znając nikogo ocenia się najpierw stroj, dopiero później się zmienia zdanie jak się pozna:) Reni - nie wiem bo mam rodzinę po całym Kraju - od szczecina po Zamość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ja wiele razy słyszałam że się odjebałam na weselu, ale moim zdaniem sukienka bombka do kolan i szpilki to klasyka, więc panie wieśniaki tak komentuję elegancję:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Monia ja wzdycham do klasyka http://www.sklep.sabrinapilewicz.com/positano-creme-brulee-krokodyl-matowy-p1108.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda owszem, póki kogoś nie znasz patrzysz co jest na zewnątrz, ale nie mów mi że strój świadczy o człowieku, bo to jest płytkie Zaraz wyjdzie że ja odczuwam świat głębiej jak Herbuś :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Reni co Ty za bombkę masz? ja bombki nosiłam w liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ja jeszcze nie byłam na weselu z klasą, gdzie wszyscy goście na poziomie wizualnym i kulturowym by byli, może dlatego uwazam takie wesela za obgadywanie się i ogólne wieśniactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Reni no niby masz rację, ale tak jak piszę Venuska nie wybieram się z goła doopą i w japonkach. Takie skórzane leginsy plus ładna bulzeczka i szpileczki też może elegancko wyglądać. A gdzie jest powiedziane, że na wesele trzeba w sukience iść??? Moim zdaniem ma być ładnie, schludnie, elegancko ale też wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 moze źle się wyraziłam, chodzi mi o taki krój http://e-simple-cp.com/product-pol-7153-Suknia.html jak grubszy materiał to taka bombeczka się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska tzn moim zdaniem są jakieś utarte kanony ubioru na wesele. Pamiętaj to dla Młodych najważniejszy dzień, ja bym się casual nie ubrała ale druga strona medalu jest taka że musisz się dobrze czuć. Garnitur na prawie gołą klatę odpada z masywnym wisiorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Reni i taką sukienkę goście obgadują że wyglądasz jak stróż w boże ciało? ja w takiej bym na co dzień chodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 na codzień też moze być taki krój, wiele zależy od materiału,nigdy nie pokazuję kolan, no moze jeszcze w połowie gołe plecy, szpilki, proste włosy i biżu na ręce, i wsjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda a zara ma wyprzedaż online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 to ja nie wiem dlaczego goście mówią że się odstroiłaś jak choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 bo bije ze mnie elegancja po oczach:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: a na serio wieśniak nie pozna czy fajnie czy nie, wyglądałam inaczej niż gorsecik i sandałki z targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ma Reni - dlatego często mierzę w stacjonarnym a później klikam jak wykupią - ale czeka teraz na II turę - za 2 tyg będzie nie -30 ale i do -50% a w Benettonie byłaś? warto czy drogo na razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda owszem, póki kogoś nie znasz patrzysz co jest na zewnątrz, ale nie mów mi że strój świadczy o człowieku, bo to jest płytkie Zaraz wyjdzie że ja odczuwam świat głębiej jak Herbuś :rotfl: oczywiście, że nie - ale kiedy gości na weselu poznasz? o ile w ogóle wszystkich się pozna? do czasu wypicia połowy alkoholu większości się nie zna, w kościele to już w ogóle prawie połowa obce twarze:) to co wtedy widać? a pierwsze wrażenie jest tylko jedno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts