Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus z facetami tak zawsze, najpierw się zgodzą a później mówią co innego! :mad:

Mój M mi ostatnio mówi, że jak chcę to mogę przez wakacje z powrotem na naukę jazdy się zapisać, a pewnie jesienią już by 1000 razy wypomniał, że kasa na budowę potrzebna a ja sobie na koniach jeżdzę

Na wesele jestez ZA sukienką :yes: Tylko nie czarną! MOja sis kiedyś była zaproszona na wesele (gdzie w między czasie doszło do tradegii rodzinnej ) i połowa jak nie więcej gości (pań) ubrała sie na czarno! Beznadziejnie to na nagraniu wyglądało, zrobili bym z wesela 2 pogrzeb :(

Venus jak Twoje zdrówko?? Domniewam że Lepiej! A że dziś poniedziałek to startujesz z nami z ćwiczeniami! :rolleyes:

Stanęłam dziś na wadze i stwierdziłam, że coś nie teges bo pokazała -2kg :o A wczoraj jeszcze imprezka rodzinna była :D

W zeszłym tygodniu ćwiczyłam, ale ze względu na te upały mniej intensywnie niż w pierwszym tygodniu, za to od dziś zmotywowana biorę sie konkretnie do roboty! :cool:

fajna, ale ta jest midi, mnie ta wpadla w okohttp://www.sklep.sabrinapilewicz.com/images/mini/32e1f2f60f5a2eb31676b5495182d543.jpg

Jeszcze sobie burzę loków zrobię (przypominam jestem blondynką) :p
no i bedzie hit mogę ci pookazac zdjęcie, moja koleżanka była w

podobnej na weselu

neska pokaże ci fajną prostą sukienkę , ale czarną ( może na wesele takie jak ty idziesz w sam raz, bo sie wyróznisz) kup do tego odjazdowe rażace botki i będzie superhttp://static.bershka.net/4/photos/2013/I/0/1/p/5398/870/800/5398870800_1_1_3.jpg?timestamp=1371739468560