Nesska 24.06.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ojjj taak lubię niebieski Szczelam z focha i nie pójdę wcale Nie mam się w co ubrać (a tam będzie wielka niespełniona miłość mojego M) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a przyjdzie w różowej? wiesz..jak będzie love M to kichaj nasze porady - idź tak jak ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 nie no chyba zna jakie "klimaty" panują w tamtej rodzinie:) raczej ciężko żeby Laska przyszła w ala ta różowa a jej mąż/chłopak/ojciec w garniturze od prady:) ale popieram Tosię - jak będzie "niedościgniona" to mega elegancko, z klasą, wdziękiem - nawet jakbym miała mieć 100 odcisków: P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolekcja/kobieta/sukienki/kombinezon-z-asymetrycznymi-r%C4%99kawami-c269185p1294205.html to takie oscarowe byłoby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.06.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 fajny ten kombinezon- ale tylko na raz:) neska w czym ty sie widzisz????? ta czarna zukienka nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 dokładnie na raz:) ale byłby oryginalny:) i dobra alternatywa dla sukienki - każdy facet by patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda widzisz ja nie zwracam uwagi jak się kto ubrał, oczywiście patrzę ale o tym nie mówię, chyba że ktoś założy podkolanówki rajstopowe do krótkiej sukienki Nie wykręcam głowy w kościele jak kto wygląda W ogóle strasznie brzydko mówicie "wieśniackie wesele" jakie jest określenie wieśniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 nesska takie buty a ty dopiero teraz piszesz, no teraz to mus francja elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 hmm wieśniackie wesele? hmmm nie eleganckie - reszta kwestią gustu. w sumie wiesniackie wnętrze też można powiedzieć... to wtedy jakie? bez gustu ( który jest kwestią względną) Sama nie lubię określenia "wieśniackie" dlatego go nie używam:) małomiasteczkowe brzmi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 venus wieśniackie? to takie , wszystkie panie po 50 na jedno kopyto, garsonka czyli spódnica za kolano-szeroka, żakiet za dupę szeroki z krótkim rękawem, schodząca trwała a makijaż to tylko cień do powiek bo najbardziej widoczny, młode laski, strojne sukienki ze śliskich materiałów, przebrane i mega tapir na głowie, panowie szkoda gadać, tak nawaleni że leżą pod stołem więc wszystko jedno co ubrane wisniackie brzydkie słowo , ale ja nazywam rzeczy po imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Venuska Bardzo proszę mi się tu odnieść do mojej wcześniejszej wypowiedzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 panowie szkoda gadać, tak nawaleni że leżą pod stołem więc wszystko jedno co ubrane . :rotfl: wybuchnę śmiechem a nie mogę aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A zapodaj taką kieckę jak ostatnio ta laska na gali Playboya z d..ą na wierzchu- napewno zrobisz oszałamiające wrażenie to jest myśl i nogi ukryte:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 24.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A są takie wesela jeszcze jak opisała Reni ? Miałam przyjemność być na kilku w ostatnich paru latach, zarówno na wiejskim jak i małomiasteczkowym i warszawskim również. Nie było kobiet w wyżej opisanych strojach ani pijanych ludzi. Jak już to co najwyżej jednostki nie rzucające w oczy. Reszta normalnie, elegancko. Jednemu się podoba , drugiemu mniej a i trwałą już mało kto dziś robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A mnie sie nie podoba jak małym dziewczynkom zakładają poważne sukienki jak na 50latki! A chłopcom koniecznie jasnobeżowe spodnie z kamizelką, do tego sandały i skarpetki! Jak CI faceci mają u nas nie zakładać skarpet do sandałów, jak od małego tak się ich stoi. Ostatnio zauważyłam w kościele że 98% chłopców tak właśnie była ubrana Tylko mój synek ich(skarpetek) nie miał i jeszcze jeden chłopczyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 24.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tak suknie na księżniczki albo inne poważne to zmora !!!!!!!!!!! I umordowani mali chłopcy w gangach też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska, jakbym szła na imprezę, gdzie była mojego męża, niedościgniona czy co tam - to chyba ze stresu wszystkie paznokcie bym zeżarła. A tak serio - obleciałabym wszystkie sklepy, żeby się odstrzelić i obowiązkowo fryzjer, ale nie jakieś tam koki-konstrukcje , tylko zwykłe obcięcie i uczesanie . ida, mój synek też nosi skarpetki do krótkich spodenek . Ale nie nosi jeszcze sandałków, więc chyba ujdzie póki co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A chłopcom koniecznie jasnobeżowe spodnie z kamizelką, do tego sandały i skarpetki! dokładnie potem taki Jan chodzi w skarpetach bo Jasiowi mama zakładała:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 dzięki bogu jak Jan trafi na doskonałą żonę bo w innym wypadku:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska, jakbym szła na imprezę, gdzie była mojego męża, niedościgniona czy co tam - to chyba ze stresu wszystkie paznokcie bym zeżarła. A tak serio - obleciałabym wszystkie sklepy, żeby się odstrzelić i obowiązkowo fryzjer, ale nie jakieś tam koki-konstrukcje , tylko zwykłe obcięcie i uczesanie . . mój wstrętny mąż mi powiedział dopiero po weselu , ze siedziałam na przeciwko jego byłej:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts