azusa 10.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 podaj mi swój mail na pw to Ci prześlę instrukcję tymi ręcami skleconą w pdf krytyki nie ma się co bać, była jest i będzie - czasem trzeba się wznieść ponad nią Dzięki Venus, wysłałam:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nicol wiem, że szkoda Teść już kombinował jakby tu zrobić tę szklaną żebym ja szczęśliwa była...no ale nie wiedziało się, nie pomyślało przed wylewkami i teraz mam. Chciałam zrobić metalową balustradę osadzaną w stopniach i pomiędzy słupkami szkło (pokazywałam kiedyś)...ale teraz jak są schody to już widzę że za dużo szczęścia na raz Byłoby : brązowe schody, białe listwy, cegła czerwona, kinkiety kryształowe i jeszcze metal ze szkłem Będzie: brązowe schody, białe listwy, cegła czerwona, kinkiety kryształowe i metal Najbardziej podoba mi się balustrada tylko szklana, przywiercana śrubami do boku schodów No nic w drugim domu kiedyś, i tak ze swoich wyborów jestem zadowolona bo to pierwszy dom i ogólnie pierwsze moje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 11.10.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 fajne te schodki, jakiś czas temu pisałaś o tapecie i że coś miałałś źle wymierzoną zabrakło, czy cuś i jak z nią już dobrze kiedy zobaczę efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ulcia Efekty będą jak przyjdą panowie od wykończeniówki. Tapeta dojechała P.S. Podobne do Twojego avatara jadłam wczoraj żelki haribo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzięki forumowej Ani vel Psosin Mam nadzieję, niedługo stanę się posiadaczką takiej konsoli robionej na zamówienie - produkt gotowy włoski cena 2200 zł http://www.limexmeble.pl/obrazy/katalog_produkty_obrazy/produkt_1547_obraz_1_pow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 13.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Widziałam u psosin a piszę u Ciebie konsolka super, genialna, świetna Wogóle to ciekawi mnie twoje wnętrze. Masz z jednej strony bardzo nowoczesne rzeczy a z drugiej tak klasyczne. Ja chyba bym nie umiała tego tak połączyć. Czekam na kanapę, chyba równie bardzo jak ty A mam takie pytanko. Kiedyś obiecałaś ślubne, plenerowe zdjęcia. Były i mnie ominęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Pieeekna. Szkoda, ze nie mam gdzie takiego cuda wstawic:( a w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Pszczółko nie ominęły Będą jak sama je dostanę, fotograf jest bardzo wzięty za ok miesiąc pewnie się odsłonię Ja zawsze marzyłam o wnętrzu nowoczesnym przełamanym takimi klasykami. A kanapa to i tak do gościnnego na razie -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Hazelku konsola brązowa ale musi pasować do schodów już istniejących oraz drzwi wewnętrznych jeszcze nie istniejących A! Zmieniła mi się lekko wizja drzwi wewnętrznych, na bank będą drewniane na zamówienie wybarwiane pod kolor schodów. Będą takie - model, bo na pewno bez wyraźnych słoji http://www.chobotdesign.eu/wp-content/plugins/timthumb.php?src=/wp-content/uploads/2011/01/Nova-2.jpg&h=400&q=100&zc=0 a miały być podobne, takie: http://www.neodrzwi.pl/galeria-drzwi/parma1.png - oczywiście model, bo brąz zawsze gładki Mam tylko nadzieję, że nie wtopię na tych drzwiach drewnianych na zamówienie. W firmie wybranej wychodzi nam 1200 zł maks z ościeżnicą i obłogiem dębowym za drzwi. W każdej firmie na bartyckiej gdzie wnętrze drzwi pozostawia wiele do życzenia takie drzwi kosztują 2500-3100 za skrzydło Edytowane 13 Października 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wersja poprawiona bardziej mi sie podoba:) a listwy przypodlogowe, tak jak na schodach-biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Tak, wszędzie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Venusku a gdzie bedzie konsola? tam gdzie u mnie? na tyłach lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Konsola boska:) Widzę,że miałaś mieć moje drzwi, tyle że u mnie są w wersji białej, ale z nich zrezygnowałaś Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 O, ja planuję drzwi takie jak Ty planowałaś Tylko, że białe, do własnoręcznego malowania. A konsolka wygląda smakowicie. Choć 2 tysiące w życiu bym nie dała. Super, że znalazłaś alternatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.10.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 witam! Z tymi włoskimi konsolkami ( i nie tylko ) za tą grubą kasę to jest czasami tak, że jak się wejdzie na alibabe to można znaleźć te same po 50 dol. ( no tylko trzeba zamówić 50 szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 dobre mrówka Narendil i Marta - zrezygnowałam, bo teraz te drzwi z szybką boczną są moim namber łan Poza tym te drzwi łatwiej wykonać (do poprzednich potrzebne są specjalne mocne zawiasy), no i jakoś teraz bardziej mi się podoba z nimi Aniu - Hmn...no u nas ma być tam gdzie Ty masz chyba to duzo lustro z Jyska ? Z tyłu lodówki, ale ma zająć całą ceglaną ściankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 nie nie lustro z Jyska mam na scianie pomiedzy salonem a gabinetem, czyli na przeciw schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 a widzisz No to konsolę będziemy miały w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.10.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 jestem ciekawa polaczenia takiej konsolki z nowoczesnoscia u Ciebie Venus. choc chyba pod tym katem juz masz lampe z krysztalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Tak, ale lampy designem też nowoczesne, nie są to tradycyjne kryształowe żyrandole Kiedyś jeszcze w salonie będę mieć mini komódkę na skośnej ścianie gdzie będę trzymać talerze a na wierzchu będzie stać kryształowa karafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts