Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nicol wiem, że szkoda :( Teść już kombinował jakby tu zrobić tę szklaną żebym ja szczęśliwa była...no ale nie wiedziało się, nie pomyślało przed wylewkami i teraz mam. Chciałam zrobić metalową balustradę osadzaną w stopniach i pomiędzy słupkami szkło (pokazywałam kiedyś)...ale teraz jak są schody to już widzę że za dużo szczęścia na raz ;)

Byłoby : brązowe schody, białe listwy, cegła czerwona, kinkiety kryształowe i jeszcze metal ze szkłem :D

Będzie: brązowe schody, białe listwy, cegła czerwona, kinkiety kryształowe i metal

Najbardziej podoba mi się balustrada tylko szklana, przywiercana śrubami do boku schodów ;) No nic w drugim domu kiedyś, i tak ze swoich wyborów jestem zadowolona bo to pierwszy dom i ogólnie pierwsze moje wnętrza ;)

Widziałam u psosin a piszę u Ciebie :) konsolka super, genialna, świetna ;)

Wogóle to ciekawi mnie twoje wnętrze. Masz z jednej strony bardzo nowoczesne rzeczy a z drugiej tak klasyczne. Ja chyba bym nie umiała tego tak połączyć.

Czekam na kanapę, chyba równie bardzo jak ty :)

A mam takie pytanko. Kiedyś obiecałaś ślubne, plenerowe zdjęcia. Były i mnie ominęły? ;)

Hazelku konsola brązowa ale musi pasować do schodów już istniejących oraz drzwi wewnętrznych jeszcze nie istniejących :D

A! Zmieniła mi się lekko wizja drzwi wewnętrznych, na bank będą drewniane na zamówienie wybarwiane pod kolor schodów.

Będą takie - model, bo na pewno bez wyraźnych słoji

http://www.chobotdesign.eu/wp-content/plugins/timthumb.php?src=/wp-content/uploads/2011/01/Nova-2.jpg&h=400&q=100&zc=0

a miały być podobne, takie:

http://www.neodrzwi.pl/galeria-drzwi/parma1.png - oczywiście model, bo brąz zawsze gładki :D

Mam tylko nadzieję, że nie wtopię na tych drzwiach drewnianych na zamówienie. W firmie wybranej wychodzi nam 1200 zł maks z ościeżnicą i obłogiem dębowym za drzwi. W każdej firmie na bartyckiej gdzie wnętrze drzwi pozostawia wiele do życzenia takie drzwi kosztują 2500-3100 za skrzydło :o

Edytowane przez Venus_m

O, ja planuję drzwi takie jak Ty planowałaś :p

Tylko, że białe, do własnoręcznego malowania.

A konsolka wygląda smakowicie. Choć 2 tysiące w życiu bym nie dała.

Super, że znalazłaś alternatywę :)

dobre mrówka :lol2: :lol:

Narendil i Marta - zrezygnowałam, bo teraz te drzwi z szybką boczną są moim namber łan :D Poza tym te drzwi łatwiej wykonać (do poprzednich potrzebne są specjalne mocne zawiasy), no i jakoś teraz bardziej mi się podoba z nimi :p

Aniu - Hmn...no u nas ma być tam gdzie Ty masz chyba to duzo lustro z Jyska ? Z tyłu lodówki, ale ma zająć całą ceglaną ściankę ;)