Magda_lena85 24.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska - odp mam nadzieję, ze doszło Venus - ja tak w sumie to podziwiam, że umiesz się zmobilizować i odkładać. Ja tego nigdy nie umiałam - co mam to wydaję. Nie wiem jak się nawet zmobilizować - miałam już różne konta, do skarpety ale zawsze wydam:/ Marta - to ja już do Ciebie na wątek nie idę - jak zamiast pięknego ogródka będziesz nam asfalt wklejała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Marta to ty i szefowa swojej ulicy jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda ty się nie śmiej , ale mój m tak się przeją tą sytuacją , że dziś obdzwonił kilka sklepów i chciał kupować kostkę w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ale tu dzisiaj szalenstwo Venuska a wiesz cały czas śmiać mi się chcę jak sobie przypomnę ,, oddaj Justynce beret,, kojarzysz? Dziewczyny ja latam bardzo dużo po weselach na szczęście w tym roku tyko jedno ale przeważnie w sezonie od 5-8 i zauważyłam że jest co raz lepeij rzadko widuje ciotki klotki a nawet jeśli to one są nie groźne i mi nie przeszkadzaja i jakoś nawet nie zwracam na nie uwagi Gorzej jak widz przestylizowane małolaty Ubrane nie stosownie do wieku i do figury z makijażem postarzającym o 15 lat Nessska moja koleżanka ostatnio wystąpiła na weselu w kombinezonie i zrobiła furorę makijaz na kocie oko plus fajne kucyk wyglądała bombowo orginalnie i niesztampowo A co do sukienek to jaki lubisz krój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Marta to ty i szefowa swojej ulicy jesteś ? Okazało się że tak Może zamiast drogi chociaż jakąś latarnię na tej naszej ulicy postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Marta może Twój mąż na hmmm radnego czy kogo tam macie dzielnicy będzie chciał startować, że się tak przejął no nic w takim razie czekam na fotki kostki - pewnie i to super obmyślisz - tak co będzie pasowała do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Marta może Twój mąż na hmmm radnego czy kogo tam macie dzielnicy będzie chciał startować, że się tak przejął no nic w takim razie czekam na fotki kostki - pewnie i to super obmyślisz - tak co będzie pasowała do reszty Magda błagam Cię :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) MarJel ale może jakbyście zrobili drogę a potem jakiś szlabanik, to tak źle byście na tym nie wyszli?! :lol2::lol2: Edytowane 24 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dziewczyny, ja to was kocham za to normalnie, jak zawsze potraficie temat podłapać :lol: Ja tu liczyłam na zrozumienie, oj ja gupia jakbym was nie znała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kombinezon mówicie dziewczyny? Mnie się ten pomysł też spodobał . Ja idę na wesele w sierpniu i nie mam pojęcia jak się ubrać, do ukrycia mam brzuch, pewnie do sierpnia ma szansę wyglądać ciut lepiej, ale talia osy to to nadal nie będzie, dlatego chętnie podczytam, co na wesele włożyć, żeby nie znaleźć się na językach . Nesska, daj znać, czy się zdecydowałaś na ten kombinezon, jak się czułaś, jak zostałaś odebrana i przede wszystkim jakieś focisze wstaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ilonka, Nesska ćwiczyłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 To jak ma być inaczej to moze coś teges [ATTACH=CONFIG]197241[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197242[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197243[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Fajna ta środkowa sukienka .Ta pierwsza ma za duży dekolt ,na moje rodzynki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 To pierwsze to kamizelka i szorty widziałam w tym laskę i miała pod spód push up z nitami- odważne druga ładna- mierzyłam fajnie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A ja mam taki komplecik nie błyszczący Spodnie w kostkę i bluzkę z baskinką do tego dużą kopertówkę , tak ostatnio wystąpiłam na pewnym przyjęciu i czułam się jak milion dolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A ja mam taki komplecik nie błyszczący Spodnie w kostkę i bluzkę z baskinką do tego dużą kopertówkę , tak ostatnio wystąpiłam na pewnym przyjęciu i czułam się jak milion dolców Nie wątpie bo to ekstra zestaw Masz jakąś fotę tylko według mnie do baskinki trza być szczupłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ilonka, Nesska ćwiczyłaś?? Tak , po południu byłam pobiegać (na pocztę, a potem naokoło do domu), właśnie skończyłam brzuszki i dopada mnie zwątpienie, czy warto to ciągnąć, bo efekty marne (tzn. oponka w dole brzucha jak była tak jest i każdego wieczora się powiększa, na górze pojawiły się jakieś mięśnie, ale nie o to mi chodziło, bo nie ta część jest problemem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 tylko według mnie do baskinki trza być szczupłym :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 karolku, ta pierwsza bluzeczko-kamizelka świetna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 i trzeba być wymiarowo przewidywalnym - z moim wysokim wzrostem, baskinka zaczyna mi się gdzieś na wysokości żeber czyli do talii jeszcze trochę. w efekcie wyglądam na +15 kg i tracę wszelkie proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts