Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

i trzeba być wymiarowo przewidywalnym - z moim wysokim wzrostem, baskinka zaczyna mi się gdzieś na wysokości żeber czyli do talii jeszcze trochę. w efekcie wyglądam na +15 kg i tracę wszelkie proporcje

ja mam podobnie

więc w swojej szafie mam tylko jedna baskinkę

prawie że skrojoną na mnie

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wątpie

bo to ekstra zestaw

Masz jakąś fotę

tylko według mnie do baskinki trza być szczupłym

Nie mam, ale może mi koleżanka wyślę, bo fotki ktoś mi robił, z tego co pamiętam ;)

Szczupłym trzeba być :yes:, ja się w niej dobrze czuję, bo jak się najem i mnie wybuli, to nie muszę chodzić na wdechu, bo falbanka zasłania super odstający brzuch :D

Magda no właśnie kwestia priorytetów, nie mnie oceniać Twoje wydawanie pieniędzy, jeżeli Tobie jest dobrze z tymczasową sypialnią i starym stołem to mnie nic do tego :hug:

No właśnie! zamiast ciotek klotek gorsze są małolaty!! :o

Karolka pamiętam beret :lol2: ale nie ogarniam że Ty pamiętasz :lol: :hug:

Marta ale jak to? że skoro zarobiliście, nie ukradliście to macie zasponsorować ulicę? :o no pogrzało ich :mad:

Jej ale z wami fajnie :p Nie sądziłam że taki będzie odzew w sprawie wesela nawet sama szeffowa się odezwała :p Dzięki wielkie dziewczyny :hug:

Marta jak już zrobisz tą ulicę to przynajmniej zażądaj nazwania ją swoim imieniem i nazwiskiem :lol2: albo chociaż niech Ci jakiś mały pomnik postawią czy tablicę pamiątkową :p

:)

Venuska małolaty to zazwyczaj wychodza z zalożenia, że im mniej na siebie założa tym lepiej, ładniej a nawet elegancko wyglądają :eek::lol2:

Nesska mnie też nie za bardzo się chciało, ale Ilonka mnie zmotywowała :D Zrobiłam początek skalpela i koniec :D tzn te wszystkie ćw. na plecach na brzuch, bo mi na nim najbardziej zależy ;)

Dziś przydało by się całość zrobić :rolleyes:

Edytowane przez ida2

Ida nie ćwiczyłam bo znowu usnęłam z moim dzieciem :sick: Ale staram się ćwiczyć 3 razy w tygodniu :yes: A ostatnio po ćwiczeniach czułam się rewelacyjnie! Miałam takiego powera że aż w szoku byłam :o

Nesska, uważaj, od tego można się uzależnić ;) :lol2:.

Ja po porodzie miałam pierwszą dłuższą przerwę od ćwiczeń i chodziłam taka zgęziała, bez energii, po prostu brakowało mi no!

Ida, a widzisz, dobra motywacja to podstawa! Może ktoś mnie zmotywuje do ukończenie szóstek Weidera??

MarJel, mówisz, że taka baskinka ukrywa brzuch? Koniecznie muszę się wybrać na zakupy :lol2:. Tylko ja nie mogę brać wydekoltowanych, bo wyglądałabym tanio, moim zdaniem z ogromnym dekoltem fajnie wyglądają laski z małym biustem (taka Paulina Sykut na przykład :yes:).

"...No że rycząca hot 45+, ewidentnie "szukająca". Stara raszpla, która zapomniała ile ma lat..."

Tosieńko.,...zlituj się...ależ mi się smutno zrobiło! ZAŁAMKA!!!!

To ja...stara raszpla:) z pozdrowieniami:)

Edytowane przez bogumil