karolek59 24.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 i trzeba być wymiarowo przewidywalnym - z moim wysokim wzrostem, baskinka zaczyna mi się gdzieś na wysokości żeber czyli do talii jeszcze trochę. w efekcie wyglądam na +15 kg i tracę wszelkie proporcje ja mam podobnie więc w swojej szafie mam tylko jedna baskinkę prawie że skrojoną na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 karolku, ta pierwsza bluzeczko-kamizelka świetna . Fajna długo nad nia rozmyslałam ale w rezultacie stwierdziłam że nie jestem na tyle odważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nie wątpie bo to ekstra zestaw Masz jakąś fotę tylko według mnie do baskinki trza być szczupłym Nie mam, ale może mi koleżanka wyślę, bo fotki ktoś mi robił, z tego co pamiętam Szczupłym trzeba być , ja się w niej dobrze czuję, bo jak się najem i mnie wybuli, to nie muszę chodzić na wdechu, bo falbanka zasłania super odstający brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.06.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Magda no właśnie kwestia priorytetów, nie mnie oceniać Twoje wydawanie pieniędzy, jeżeli Tobie jest dobrze z tymczasową sypialnią i starym stołem to mnie nic do tego No właśnie! zamiast ciotek klotek gorsze są małolaty!! Karolka pamiętam beret ale nie ogarniam że Ty pamiętasz Marta ale jak to? że skoro zarobiliście, nie ukradliście to macie zasponsorować ulicę? no pogrzało ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jej ale z wami fajnie Nie sądziłam że taki będzie odzew w sprawie wesela nawet sama szeffowa się odezwała Dzięki wielkie dziewczyny Marta jak już zrobisz tą ulicę to przynajmniej zażądaj nazwania ją swoim imieniem i nazwiskiem albo chociaż niech Ci jakiś mały pomnik postawią czy tablicę pamiątkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ida nie ćwiczyłam bo znowu usnęłam z moim dzieciem Ale staram się ćwiczyć 3 razy w tygodniu A ostatnio po ćwiczeniach czułam się rewelacyjnie! Miałam takiego powera że aż w szoku byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Venuska małolaty to zazwyczaj wychodza z zalożenia, że im mniej na siebie założa tym lepiej, ładniej a nawet elegancko wyglądają Nesska mnie też nie za bardzo się chciało, ale Ilonka mnie zmotywowała Zrobiłam początek skalpela i koniec tzn te wszystkie ćw. na plecach na brzuch, bo mi na nim najbardziej zależy Dziś przydało by się całość zrobić Edytowane 25 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.06.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dochodzi 10 a ja już padam a jeszcze tyle roboty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.06.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A ja dopiero do pracy dodarłam ;)Bo musiałam sobie po drodze sama koło w aucie zmienić :P i teraz ręki nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.06.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.06.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A męzowaty to już taaaaki opierdziel przez telefon dostał ,że rano jak wychodził do pracy ,to nie zobaczył ,że moje auto na kapciu stoi :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.06.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ola współczuję, ile wy jeszcze na tym wygnaniu będziecie? A ja mam wizję na zasłony w sypialni w weekend wymyśliłam. Zasłony będą jasne beżowe ale będą mieć brązowy pasek na dole :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Do końca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.06.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 o rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Spoko ,ja nie rozpaczam ,a wręcz , już się z tego cieszę Domek i podwórko wykończymy na tip-top i jeszcze damy radę sporo kaski odłożyć na powrót i prszyszły interes ,także jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 helloł dziwuchy oj wynikła wczoraj dyskusja na temat wieśniaków, obłudy i co tam jeszcze, szkoda , że często to co napisane każdy interpretuje po swojemu, no ale cóż, tak to jest. A przecież wiadomo, że ludzie są różni i nigdy wszystkich nie wkłada się do tego samego wora:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ida nie ćwiczyłam bo znowu usnęłam z moim dzieciem Ale staram się ćwiczyć 3 razy w tygodniu A ostatnio po ćwiczeniach czułam się rewelacyjnie! Miałam takiego powera że aż w szoku byłam Nesska, uważaj, od tego można się uzależnić . Ja po porodzie miałam pierwszą dłuższą przerwę od ćwiczeń i chodziłam taka zgęziała, bez energii, po prostu brakowało mi no! Ida, a widzisz, dobra motywacja to podstawa! Może ktoś mnie zmotywuje do ukończenie szóstek Weidera?? MarJel, mówisz, że taka baskinka ukrywa brzuch? Koniecznie muszę się wybrać na zakupy . Tylko ja nie mogę brać wydekoltowanych, bo wyglądałabym tanio, moim zdaniem z ogromnym dekoltem fajnie wyglądają laski z małym biustem (taka Paulina Sykut na przykład ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Eee no, Sykut to akurat dla mnie za płaska Ona nawet chyba A nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Eee no, Sykut to akurat dla mnie za płaska Ona nawet chyba A nie ma I świetnie wygląda z wielkim dekoltem - modnie, a nie wyzywająco. Podobnie Anja Rubik , chociaż akurat jej figura - a przez to twarz - ostatnio prezentuje się nieciekawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) "...No że rycząca hot 45+, ewidentnie "szukająca". Stara raszpla, która zapomniała ile ma lat..." Tosieńko.,...zlituj się...ależ mi się smutno zrobiło! ZAŁAMKA!!!! To ja...stara raszpla:) z pozdrowieniami:) Edytowane 25 Czerwca 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts