bogumil 25.06.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Aaaaa....zapomniałam napisać, że mam trochę więcej niż ta o której napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 magia forum* * magia forum - to moja własna definicja określająca niedomówienia wynikające z dyskusji przeprowadzonej na forach internetowych.Użytkownicy lubią brać wypowiedzi zazwyczaj kierowane nie do nich bezpośrednio jako ich określające.Może kiedyś zrozumiem te zjawisko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Oczywiście, że się nie identyfikuję z panią wyżej opisaną....ja tylko uderzam do wieku określonego przez ciebie:) Magdziu....to twój problem...może kiedyś faktycznie zrozumiesz:) Pozdrawiam życzliwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Bogumił wydaje mi się, że przesadzasz:) znasz swoją wartość i wygląd - jak mogłaś tak w ogóle pomyśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Też was KOCHAM:):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.06.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dziewczyny, ja to was kocham za to normalnie, jak zawsze potraficie temat podłapać :lol: Ja tu liczyłam na zrozumienie, oj ja gupia jakbym was nie znała ominęła mnie super dyskusja:D A ja mam taki komplecik nie błyszczący Spodnie w kostkę i bluzkę z baskinką do tego dużą kopertówkę , tak ostatnio wystąpiłam na pewnym przyjęciu i czułam się jak milion dolców no nie wątpię ,że tak wyglądalaś szefowo:D pokazuj fotkę :yes:odezwala się gruba:lol2::lol2: A ja dopiero do pracy dodarłam ;)Bo musiałam sobie po drodze sama koło w aucie zmienić :P i teraz ręki nie czuję zuch jak cholera:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Przynoszę dla "cię" aby uspokoić twe zszargane nerwy:)http://img11.imageshack.us/img11/5964/hfjz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dostałam dziś numer domu i zamiast gratulacji to zjebkę chytnęłam gratulacje numeru :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 I gratuluję nadania numeru domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.06.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 No to mnie do starej raszpli brakuje rok Wniosek - mam ok 300 dni na wywinięcie takiego numeru, żeby na następne 45 lat starczyło, kiedy już mi nic nie będzie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Nie!!!!!! z mojego ogrodu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 "...To nie jest istotne czy się ma 20, 30 czy 50 lat zawsze trzeba się zachowywać stosownie. To tyle..." To właśnie miałam napisać!!!!.Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 e no laseczki, Tosia mówila o konkretnej osobie a nie o wszystkich mających około 45 lat, dajcie spokój, to tak jak się napierdziela na jakiegoś wykonawcę, ze cham i tak dalej, przecie nie mówimy wtedy o wszystkich panach w podobnym wieku. Jezusie ale się porobiło, chodziło tylko o to , ze należy się ubierać stosownie do okazji lub swojego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.06.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cześć dziewczyny:wiggle: To jak tak dla rozładowania atmosfery:) mam malutki problem powiedzmy budowlany, czy kinkiet nad lustrem pani Venuskowej może zachodzić na to lustro, mam dylemat czy podnosić koniecznie kinkiet, bo lustro już obniżyłam juz maksymalnie, mój m i tak nie ma już pół głowy jak się przegląda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.06.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 hmm nie bardzo rozumiem - która część kinkietu? dół czy część "żarówkowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 To już wolałabym o piersiach podyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 anakris, nie dotyczyło Twojej wypowiedzi, która jest jak najbardziej na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.06.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) To już wolałabym o piersiach podyskutować ja też Proszę mi tu podać nieskończą ilość ćwiczeń na ujędrnienie tej części ciała Ana też nie zrozumiemiałam o co cho... Tzn kinkiet zachodzi Ci na lustro i po to je jeszcze bardziej obniżyłaś(lustro), żeby aż tak bardzo nie zachodziło? Skoro m się już nie mieści w lustrze, to nie lepiej podnieść kinkiet?? Edytowane 25 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Po co m lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Macie cały czas forum, bo ja nie mogłam się zalogować Dziewczyny pokażę Wam później zdjęcie, bo Pasia ma mi pyknąć fotkę u siebie w sklepie, ja lustro mam ale kinkietu jeszcze nie i zastanawiam się jaki będzie pasował, ten co mi się podoba to chcąc go powiesić w tym miejscu co mam kabel jego dół by zachodził na lustro, dziewczyny tak obrazowo lustro od pani Venuskowej i nad nim kinkiet coś w deseń jak ma Marta w salonie Illusion ja tez tak m powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts