Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

magia forum*

* magia forum - to moja własna definicja określająca niedomówienia wynikające z dyskusji przeprowadzonej na forach internetowych.

Użytkownicy lubią brać wypowiedzi zazwyczaj kierowane nie do nich bezpośrednio jako ich określające.

Może kiedyś zrozumiem te zjawisko:cool:

Oczywiście, że się nie identyfikuję z panią wyżej opisaną....ja tylko uderzam do wieku określonego przez ciebie:)

Magdziu....to twój problem...może kiedyś faktycznie zrozumiesz:)

Pozdrawiam życzliwie:)

Dziewczyny, ja to was kocham za to normalnie, jak zawsze potraficie temat podłapać :p:lol:

Ja tu liczyłam na zrozumienie, oj ja gupia :bash::lol2: jakbym was nie znała ;)

:( ominęła mnie super dyskusja:D

A ja mam taki komplecik :p nie błyszczący :p Spodnie w kostkę i bluzkę z baskinką do tego dużą kopertówkę , tak ostatnio wystąpiłam na pewnym przyjęciu i czułam się jak milion dolców :popcorn:
no nie wątpię ,że tak wyglądalaś szefowo:D pokazuj fotkę:D

:yes::yes::yes:
odezwala się gruba:lol2::lol2::lol2:

A ja dopiero do pracy dodarłam ;)Bo musiałam sobie po drodze sama koło w aucie zmienić :p:P i teraz ręki nie czuję ;)
zuch jak cholera:cool::stirthepot:

e no laseczki, Tosia mówila o konkretnej osobie a nie o wszystkich mających około 45 lat, dajcie spokój, to tak jak się napierdziela na jakiegoś wykonawcę, ze cham i tak dalej, przecie nie mówimy wtedy o wszystkich panach w podobnym wieku.

Jezusie ale się porobiło, chodziło tylko o to , ze należy się ubierać stosownie do okazji lub swojego wieku

Cześć dziewczyny:wiggle:

To jak tak dla rozładowania atmosfery:) mam malutki problem powiedzmy budowlany, czy kinkiet nad lustrem pani Venuskowej może zachodzić na to lustro, mam dylemat czy podnosić koniecznie kinkiet, bo lustro już obniżyłam juz maksymalnie, mój m i tak nie ma już pół głowy jak się przegląda:lol2:

To już wolałabym o piersiach podyskutować :yes: :popcorn: :rotfl:

ja też :D Proszę mi tu podać nieskończą ilość ćwiczeń na ujędrnienie tej części ciała :p :lol2:

Ana też nie zrozumiemiałam o co cho... :confused:

Tzn kinkiet zachodzi Ci na lustro i po to je jeszcze bardziej obniżyłaś(lustro), żeby aż tak bardzo nie zachodziło? Skoro m się już nie mieści w lustrze, to nie lepiej podnieść kinkiet?? :rolleyes:

Edytowane przez ida2

Macie cały czas forum, bo ja nie mogłam się zalogować :mad:

Dziewczyny pokażę Wam później zdjęcie, bo Pasia ma mi pyknąć fotkę u siebie w sklepie, ja lustro mam ale kinkietu jeszcze nie i zastanawiam się jaki będzie pasował, ten co mi się podoba to chcąc go powiesić w tym miejscu co mam kabel jego dół by zachodził na lustro, dziewczyny tak obrazowo lustro od pani Venuskowej i nad nim kinkiet coś w deseń jak ma Marta w salonie ;)

Illusion ja tez tak m powiedziałam :lol2: