Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ida, jest jedno łatwe i nieskomplikowane ćwiczenie, tylko upierdliwe, bo trzeba powtarzać często, najlepiej w każdej wolnej chwili:

http://www.trenujmyrazem.pl/wp-content/uploads/2013/04/19665.jpg

Ćwiczenie polega na tym, że trzymając jak powyżej ręce, przyciskasz do siebie dłonie na trzy sekundy i rozluźniasz (nadal trzymając złączone), znowu przyciskasz, rozluźniasz, itp.

A jeśli jest temat firanek, to ja też mam zagwostke, kojarzycie moje firany w salonie i jadalni są delikatnie ecru i mają odszycie w czekoladowym brązie, mam plan co by to odszycie zrobić w kolorze firan i co radzicie?

Magda no ja też średnio lubię kolorowe firany;), nie wiem co mi strzeliło do głowy zrobić to odszycie takie kontrastowe, dlatego teraz kombiuję:rolleyes:;)

Dzidzia piernik to już rodzaj społeczeństwa :lol:

Ana nie wystraszyłaś mnie tylko chyba mam nawrót choroby (na szczęście ucho nie boli) ale gardło i głowa bardzo, więc wczoraj w pracy byłam ledwie przytomna a po powrocie spałam aż do rana budząc się tylko żeby wziąć leki i się napić :cry: mam dość

22 m to faktycznie kawał firany. Pytanie ile policzą za zmianę odszycia. Już pamiętam Ty masz to odszycie na górze i na przelotkach :yes: a ja będę mieć odszycie na dole.

Justyna, wiadro zdrówka przynoszę :D

http://pixers.pl/image/1/400/n8nLukmStijKupmLj6jZl8TioNEM3NEUaVDi462TLtDRkvULfcUN26UQ819RfNDXw79QhMkQhEUQhU9Rh72MhF3FqzSKhZkaMR3KhRGKm5dRkRHT0NnasiGaho2F0Rni/84/00/39/0084003940/1/fototapeta-smieszne-koty-zwierzeta.jpg