Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak by mnie mógł ktoś uświadomić co to tak mniej więcej znaczy, bo nie wiem czy mam przywalić focha czy nie? :lol2:

dodałam bynajmniej bo taka nie jesteś :hug:

Tosia, a ja Ci doradzam: PRZYWAL FOCHA! :p Przynajmniej coś się będzie działo, a inaczej to jak dzienną normę wyrobimy? ;)

jeżeli powierzchnie są połączone wspólnie i stanowią całość a nie oddziela je np drewno dałaby jednakowe.

Jaki projekt budujesz Tosia? Benia któregoś?

No tak!! Jak zapytałam o płytki to 2 osoby odpisały, a jak o kreacjach na wesele to się szaleństwo rozpętało :D Głupia ja :rolleyes:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Tosiu, a na poważnie to zgadzam się z tym co Ilonka napisała :yes:

Tosia takie same :yes:

Chyba że jedno pomieszczenie np beżowe ale wtedy np dywanik z płytek beżowych zrobiony w innym pomieszczeniu...ale to już bardziej w klasykę a Ty chyba nowocześnie :rolleyes:

Bierz neutralne :yes:

Helloł Moni :hug:

dziewczyny zjadłam wczoraj taką kanapkę z czosnkiem że mnie gardło przestało boleć :lol: moc miała chyba 600, łykałam się nie zastanawiałam bo gorzkie było :lol2:

Lubisz czosnek czy tak raczej "za karę"? Bo ja uwielbiam- stopuje mnie tylko fakt, że się po tym nie jest zbyt atrakcyjnym zapachowo :D

ja tak samo.

Lubię ale po zjedzeniu "czosnkowego" z tż śpimy osobno jak jest, no i do pracy na drugi dzień... hmm trzeba cały dzień gumy żuć :) a wydech i tak swoje robi :wiggle:

A nie spada Wam ciśnieniu po czosnku?

Ja uwielbiam, ale pół ząbka, góra jeden to dla mnie max. Inaczej stan zejściowy :p

Magda, przypadkiem się dowiedziałam, gdy sobie zaaplikowałam czosnkową mega kurację przy przeziębieniu.

Mąż prawie karetkę wzywał :rolleyes:

Ja jestem niskociśnieniowiec, więc produkty obniżające ciśnienie są niewskazane.

Tosia, ale skoro masz normalne ciśnienie, to możesz nawet się nie zorientować :D

o nie wiedziałam że spada ciśnienie :rolleyes: ja też raczej niskie takie trzy ćwierci do śmierci :lol2:

czosnek uwielbiam, ale niekoniecznie rozgnieciony na kanapce z masłem ble :sick: no ale czeba zdrowieć, bo się dwa miesiące z mamą nie widziałam a jadę jej wyremontowany pałac obejrzeć :wiggle:

jak mój psiak był szczeniakiem, weterynarz kazał pół ząbka czosnu 1x w tyg na odrobaczanie. rzeczywiście z jakimiś robalami nigdy nie było problemu. tylko pies głupi nie był - póki tego ząbka się nie otoczyło 3 cm warstwa pasztetowej, w ogóle nie spojrzała :)