Venus_m 27.06.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Magda i chyba drugą sobie jakby jego pękła :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 oszalałaś podwójnie facetowi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 to o czym dziś? znowu do śmierdzących tematów was ciągnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Magda co z tą firanką, szyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) tak - tylko ciągle się zastanawiam jak - bo chciałam tak normalnie ala vivany czyli zwykłe proste na ukrytych szelkach - do salonu i jadalni.Tylko mam kuchnię zaraz obok i co z tego woalu uszyć tam? hmm myślalam, że zwykłe panele coś jak rolety - woal w środku na prosto bez ceregieli ale musi być czymś grubszym obszyty dół i góra żeby usztywniacze włożyć... i nie wiem co:/ co pasuje do kuchni na wys, połysk innego? teraz mam te amaranty oczojebiste hahaha [ATTACH=CONFIG]197703[/ATTACH] w sumie wiadomo w kuchni nie musi być z tego samego - myślalam o zwykłych białych panelach udających roletę z białego materialu np w drobną kratkę białą Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 No ja to zdecydowanie nowocześnie . Chyba najbardziej podobała by mi się biała żywica, ale tyle złego słyszałam, że się nie zdecyduję. Tosiu, a co złego o żywicy słyszałaś? Ja też się nasłuchałam, ale byłam niedawno zamówić farbę, na którą musiałam trochę poczekać i od słowa do słowa zgadałam się z panem na temat żywicy, powiedział, że mają taką podłogę na zapleczu, na co ja, czy może mi pokazać (nigdy na żywo nie widziałam, tylko na zdjęciach). Zaprowadził mnie, ja zachwycona, a on mówi: "Tylko u nas jest bardzo zniszczona, bo tutaj wózki widłowe jeżdżą" . No w życiu bym nie uwierzyła, bo była piękna, gładka i w ogóle cudowna . Więc jak ktoś chodzi po domu tylko w miękkich kapciach, to chyba zupełnie nic się z taką podłogą nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 fajne tapety są z fluggera - szkoda, że nie są jeszcze droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Magda ufff żyję. Byłam pewna że Ty chcesz firankę na całą rozciągłość miętową, a jak to mają być takie firanko-zasłony to będzie goooooood Po co ukryte szelki? nie lepiej taśma albo tunel? W kuchni jest chyba ok? tylko mnie się te kwiaty nie podobają, bo dla mnie to wzór dziecięcy. może jakiś biały chevron? ale weź i znajdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja i firanka na całość nieeeeeeeee - aż tak źle u mnie w domu nie ma, mimo miłości do ciuchów:lol2: prędzej moja mama hahah:) mam tylko te takie boki - ale jak będzie płot na 200cm wysoki to mam zamiar wszystkie zlikwidować poza sypialnią te w kuchni to tak w sumie - z poprzedniego jeszcze mieszkania - wisialy raz tam i teraz tu, do tych różowych pasują w miare...lekki kicz jak i te różowe ja mam brzydkie karnisze - z ikea stad jak zasłona jest szyta tak jak te vivany albo sarenita to je kryją ( szelki są ukryte wtedy jakby 2-3 cm nad karniszem materiał "stoi" ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Tosia głośnik jest za firanką w rogu:) to co widać to są ledowe halogeny - one idą wzdłuż sufitu od tego widocznego okna w stronę korytarza. I to chyba najczęściej zaświecane przez nas światło. wątek będzie jak znajdę powera- a tak serio to się zastanawiam jaki jest sens jego zakładania, jak i tak jakoś hmmm.... co ja tam będę pisała? no chyba, ze o ciuchach:lol2: gdzieś kiedyś wklejałam chyba pokój młodego..albo cos? nie wiem nawet może znajdę linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 helloł laski byłam wczoraj w tk i chyba juz tam nie pójdę, słuchajcie gołe półki, szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 za od kina a nie wiedzialam, że w ogóle są takie małe sufitowe udające halogeny roboty elektryczne to mój mąż ja w sumie oprócz innego projektu :lol2: zmieniłabym schody http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=124515&d=1341950287 a raczej barierki - akurat przypadło na okres urodzenia małego, nie skontrolowałam a tż zaklepał ale na szczęscie są wkręcane w 2 miejscach - jak się uprze człowiek da radę zmienić na szklanno-drewniane. Chociaż do skandynawskiej góry pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 a co chciałaś z Ti Kej? czy tak..na coś wydać Reni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilonko, ja to właśnie słyszałam, że to się nie niszczy, nawet właśnie są polecane do hal produkcyjnych, no może trochę rysuje. Raczej z negatywnych rzeczy to, że żółknie i to raczej jest prawda, bo kiedyś na Domo w Dom&Wnętrze pokazywali i sama architektka mówiła, że ta podłoga kiedyś była biała , no i że to straszna chemia, a na podłogówce to może być niezdrowe, a czy to prawda, czy nie.... z jednej strony dziś wszystko jest szkodliwe i chemiczne, a z drugiej chyba bym si.ę nie chciała na sobie przekonać Ja właśnie słyszałam (też na Domo, chyba w programie "Dach nad gwiazdami" od samej prowadzącej, która prezentowała swój domek), że taka podłoga się niszczy , więc byłam zdziwiona, że w takim miejscu, gdzie wszyscy w buciorach i wózki widłowe jeżdżą podłoga gładka . Co do żółknięcia to prawda - ta, którą widziałam, była żółtawa , a raczej beżowawa, ale myślałam, że to kwestia wyboru koloru . Jeśli chodzi o szkodliwość - nic o tym nie wiem, ale też żywicą na podłodze dotychczas jakoś bardzo się nie interesowałam, tylko tyle że fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 a co chciałaś z Ti Kej? czy tak..na coś wydać Reni? dokładnie tak, kupiłam kolejną miskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Reni powiedz mi te fotele obrotowe co masz w salonie - są czymś podklejone? tak żeby nie rysowały w razie czego podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.06.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wczoraj było o wyprzedażach w Massimo Dutti, więc poszłam, a co, i pieniądze wydałam. Działacie destrukcyjnie na mój budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ja takiego zaje..go garnka nigdy nie miałam- nazywa się Frico, czarny kwadratowy. Mięso to się w nim piecze 2x szybciej niż normalnie, nic się nie przypala. Można postawić na kuchence, albo piec w piekarniku. jakieś bliższe dane,cena ,zdjęcie ?? ja lubię taki "szybkie" garniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Magda jest cały od dołu podklejony, nie nie rysuje Ilutek co kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Iluuuuuu chwal się!!!!!! dzięki Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts