monsanbia 16.10.2011 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 venus, był dziś u mnie pan Artur Jestem zauroczona. Przegadaliśmy połowę*czasu na tematy zupełnie niebudowlane (o adopcjach, moralach ... ) Byłam w szoku kiedy, po rozrysowaniu szafki łazienkowej od razu ją*wyceił (oczywiście taniej od innych) Fajny facet. Tylko go chyba strasznie wymęczyliśmy. Był u nas ok 14, a puściliśmy go przed 19 Niestety moja garderoba w lakierze wyszła ponad 10tys, a mam jeszcze drugą, także muszę się ograniczyć* Mąż nie chce nikogo innego DZIĘĘĘĘKIIII!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 oooo to super Monia Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, mówiłam że p. Artur nie jest taki straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 16.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 a masz Ty dobra kobieto jakąś swoją galeryję? Przepraszam za mały off topic, ale dzięki Tobie wreszcie coś założyłam:D Na razie tylko kilka zdjęć, ale sukcesywnie będę coś dorzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 o to super Widzę, żę i sygnaturka się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 oooo to super Monia Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, mówiłam że p. Artur nie jest taki straszny Nie jest, wręcz przeciwnie. On tylko przez telefon jakiś taki smętny Dzięki raz jeszcze. Już się umówiliśmy Po odbiorze pierwszej półki stawiam Ci piwo! Podobno Twój mąż z poziomiczką miniaturką*uchwyty sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 hyyy tak nas obgadał ? Artur się śmiał że nam ekipy wszystkie kątowniki chyba "kradną" bo jak widzą mojego męża to strach mu dać w ręcę bo on ma poziomicę w oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 eee, z tego się śmialiśmy, ale był zadowolony (wygląda na to, że ludzie od razu płacący za zrobioną robotę to rzadkość ) Niestety jak zaczął liczyć całą moją*zabudowaną garderobę z drzwiczkami w lakierze wyszło mu min 10tys. Musiałam zrezygnować. W końcu to nie szafa w wiatrołapie a garderoba za drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ale coś zamówiłaś? 10 tysięcy to dla mnie abstrakcja za jedną zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ale coś zamówiłaś? 10 tysięcy to dla mnie abstrakcja za jedną zabudowę Taaak, zmieniłam tę szafę na coś bardziej "normalnego" (niestety ) I tak tania nie wyszła, bo 6 tys, drugą garderobę, dwie szafki do łazienek w lakierze i półkę pod umywalkę w fornirze. Mam jeszcze tych rzeczy więcej, ale na razie niech zrobi tyle. Poprosiłam go najpierw o tę półkę*w fornirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dobrze Monia najpierw zobacz czy to wasz standard bo nie chciałabym polecać, żeby się okazało że coś nie pasuje potem Więc powoli małymi kroczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dobrze Monia najpierw zobacz czy to wasz standard bo nie chciałabym polecać, żeby się okazało że coś nie pasuje potem Więc powoli małymi kroczkami Obawiam się że nigdy nie da się z góry przewidzieć*co wyjdzie jeśli się*nie sprawdziło. Ale jakby mi miał zrobić wszystko tak, jak tę Twoją*szafę, to mogę spać spokojnie Chyba wziął sobie do serca to, że zależy mi jak najszybciej na tej fornirowanej półce, także mam nadzieję, że efekt zobaczymy za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 17.10.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Podobno Twój mąż z poziomiczką miniaturką*uchwyty sprawdzał no ja widzę odchył 2-3mm na 15cm a i mam małą poziomicęz magnezem , najlepsza rzecz przy odbiorach prac aby sprawdzić poziom schodów, parapetów, rączek gniazdek elektrycznych polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no ja widzę odchył 2-3mm na 15cm a i mam małą poziomicęz magnezem , najlepsza rzecz przy odbiorach prac aby sprawdzić poziom schodów, parapetów, rączek gniazdek elektrycznych polecam A, to szanowny Pan Mąż którego notabene A bardzo miło wspominał Ja też widzę odchyły i czasami wykonawcy mają*nietęgą minę kiedy wydawało im się że "przejdzie" Venus, a co wy macie teraz robić*z nim? Aaaa, pytam i właśńie mi się przypomniało. Jesteście upierdliwi i nie pasują wam forniry z tej firmy którą*pan A ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nie nie pasują, tylko nie pasują identycznie do forniru w kuchni To jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Venusek, mogę z Twoim Mezem przybic "pione", bo u nas to ja odbierałam i odbieram wszystkie roboty (M. najczesciej na wyjezdzie) i nie wiem czemu, ale panowie mi sie dziwnie przygladają, gdy biegam z poziomicą i metrem. To pierwsze, wypozyczam od panow ale metr, to obok komorki i pudru podstawowe gadzety w mojej torebce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 hmn...wiecie co mi mąż kupił kiedyś jako taki prezent-drobiazg-zaskoczenie-dla-swojej-fantastycznej-żony? centymetr na breloczku i poziomicę na breloczku mówiąc "abyś zawsze była przygotowana" a swoją drogą przydało się nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.10.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Venusek, mogę z Twoim Mezem przybic "pione", bo u nas to ja odbierałam i odbieram wszystkie roboty (M. najczesciej na wyjezdzie) i nie wiem czemu, ale panowie mi sie dziwnie przygladają, gdy biegam z poziomicą i metrem. hehe to ja też przybijam tą pionę. mój m (farciarz) się zawodowo po całym świecie szwęda, to ja muszę być ta upierdliwa. jak tylko się zaczęliśmy urządzać odkurzyłam warsztat dziadka stolarza i pierwsze co - "odziedziczyłam" 3 wagi - bardzo dużą (no panie, gdzie ta ściana prosta!), średnią (ach te wyginające się framugi) i maleńką (panie tadku, a wyprostuje mi pan domofon?). m się przez chwilę obawiał, że ręczniki również będę wieszać z wagą, żeby trzymały idealnie pionowy zwis, ale się powstrzymałam za to panu od żaluzji 45 min udowadniałam, że listewki wcale nie wiszą idealnie w poziomie i że on ma to poprawić, wyregulować, cokolwiek albo reklamujemy się dało? się dało, się trza było tylko postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 duś, ale bajer!:lol:też taki chce:D Venusek, ja widzialam w crazyshop bodajze taki zestaw metr...plus cos tam jeszcze w kolorze rozowym:D gdyby nie to, ze z rózu wyroslam ,pewnie bym sobie kupila:D a wyobrazacie sobie mine fachowca, gdyby zobaczyl taki rozowy zestaw?Bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Hazel, to ja może poszukam Biorąc pod uwagę, że ubieram się tylko na czarno, to połączenie z różowym metrem będzie jeszcze bardziej piorunujące! Ale, ale... Czy mój mąż to przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No własnie, moj by mnie zabił smiechem, wiec zapodałam sobie...żółty w Praktikerze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts