Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

venus, był dziś u mnie pan Artur

Jestem zauroczona.

Przegadaliśmy połowę*czasu na tematy zupełnie niebudowlane (o adopcjach, moralach ... ;) )

Byłam w szoku kiedy, po rozrysowaniu szafki łazienkowej od razu ją*wyceił (oczywiście taniej od innych)

Fajny facet. Tylko go chyba strasznie wymęczyliśmy. Był u nas ok 14, a puściliśmy go przed 19

Niestety moja garderoba w lakierze wyszła ponad 10tys, a mam jeszcze drugą, także muszę się ograniczyć*

Mąż nie chce nikogo innego :yes:

DZIĘĘĘĘKIIII!!! :hug:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oooo to super Monia ;) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, mówiłam że p. Artur nie jest taki straszny :D

Nie jest, wręcz przeciwnie. On tylko przez telefon jakiś taki smętny

Dzięki raz jeszcze. Już się umówiliśmy

Po odbiorze pierwszej półki stawiam Ci piwo! :D

Podobno Twój mąż z poziomiczką miniaturką*uchwyty sprawdzał :lol2:

eee, z tego się śmialiśmy, ale był zadowolony (wygląda na to, że ludzie od razu płacący za zrobioną robotę to rzadkość ;) )

Niestety jak zaczął liczyć całą moją*zabudowaną garderobę z drzwiczkami w lakierze wyszło mu min 10tys. Musiałam zrezygnować. W końcu to nie szafa w wiatrołapie a garderoba za drzwiami

ale coś zamówiłaś? :) 10 tysięcy to dla mnie abstrakcja za jedną zabudowę :D

Taaak, zmieniłam tę szafę na coś bardziej "normalnego" (niestety :() I tak tania nie wyszła, bo 6 tys, drugą garderobę, dwie szafki do łazienek w lakierze i półkę pod umywalkę w fornirze. Mam jeszcze tych rzeczy więcej, ale na razie niech zrobi tyle. Poprosiłam go najpierw o tę półkę*w fornirze

dobrze Monia najpierw zobacz czy to wasz standard ;) bo nie chciałabym polecać, żeby się okazało że coś nie pasuje potem :) Więc powoli małymi kroczkami :)

Obawiam się że nigdy nie da się z góry przewidzieć*co wyjdzie jeśli się*nie sprawdziło.

Ale jakby mi miał zrobić wszystko tak, jak tę Twoją*szafę, to mogę spać spokojnie :yes:

Chyba wziął sobie do serca to, że zależy mi jak najszybciej na tej fornirowanej półce, także mam nadzieję, że efekt zobaczymy za chwilę :yes:

no ja widzę odchył 2-3mm na 15cm ;) a i mam małą poziomicęz magnezem :D, najlepsza rzecz przy odbiorach prac aby sprawdzić poziom schodów, parapetów, rączek :p gniazdek elektrycznych :D polecam :p

A, to szanowny Pan Mąż ;) którego notabene A bardzo miło wspominał ;)

Ja też widzę odchyły i czasami wykonawcy mają*nietęgą minę kiedy wydawało im się że "przejdzie" :lol:

Venus, a co wy macie teraz robić*z nim?

Aaaa, pytam i właśńie mi się przypomniało. Jesteście upierdliwi i nie pasują wam forniry z tej firmy którą*pan A ma :lol2:

Venusek, mogę z Twoim Mezem przybic "pione", bo u nas to ja odbierałam i odbieram wszystkie roboty (M. najczesciej na wyjezdzie) i nie wiem czemu, ale panowie mi sie dziwnie przygladają, gdy biegam z poziomicą i metrem. To pierwsze, wypozyczam od panow ale metr, to obok komorki i pudru podstawowe gadzety w mojej torebce:D

Venusek, mogę z Twoim Mezem przybic "pione", bo u nas to ja odbierałam i odbieram wszystkie roboty (M. najczesciej na wyjezdzie) i nie wiem czemu, ale panowie mi sie dziwnie przygladają, gdy biegam z poziomicą i metrem.

hehe to ja też przybijam tą pionę. mój m (farciarz) się zawodowo po całym świecie szwęda, to ja muszę być ta upierdliwa. jak tylko się zaczęliśmy urządzać odkurzyłam warsztat dziadka stolarza i pierwsze co - "odziedziczyłam" 3 wagi - bardzo dużą (no panie, gdzie ta ściana prosta!), średnią (ach te wyginające się framugi) i maleńką (panie tadku, a wyprostuje mi pan domofon?). m się przez chwilę obawiał, że ręczniki również będę wieszać z wagą, żeby trzymały idealnie pionowy zwis, ale się powstrzymałam :D za to panu od żaluzji 45 min udowadniałam, że listewki wcale nie wiszą idealnie w poziomie i że on ma to poprawić, wyregulować, cokolwiek albo reklamujemy :) się dało? się dało, się trza było tylko postarać :D

duś, ale bajer!:lol:też taki chce:D

Venusek, ja widzialam w crazyshop bodajze taki zestaw metr...plus cos tam jeszcze w kolorze rozowym:D gdyby nie to, ze z rózu wyroslam ,pewnie bym sobie kupila:D a wyobrazacie sobie mine fachowca, gdyby zobaczyl taki rozowy zestaw?Bezcenne:)

Hazel, to ja może poszukam :p

Biorąc pod uwagę, że ubieram się tylko na czarno, to połączenie z różowym metrem będzie jeszcze bardziej piorunujące!

Ale, ale... Czy mój mąż to przeżyje :rotfl: