illusjon 27.06.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Pisałam już na fejsie, że musiałam coś do roboty nabyć, bo kiecki nie bardzo lubię. To znaczy jak mnie weźmie to ciągle i na około, ale rzadko mnie bierze. No więc poszłam i kupiłam... Mąż mnie zabije, ale w końcu sam mówił "mieszkanie nie zając nie ucieknie, kup coś sobie..." Z naciskiem na sobie Generalnie wolę taką "sportową elegancję". Jak nie mam spotkań to mogę śmigać w jeansach i sweterkach, no to potrzebuję jakichś bluzek... Koszulowych nie lubię, bo przez biust wyglądam w nich jak Haidi w Oktoberfest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.06.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A i jeszcze taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 no Ilutek zaszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 no Ilutek zaszalałaś No wiem... Mężu powiedziałam, że kupiłam 2 (te bardziej charakterystyczne), tych 2 białych zwykłych i tej bezowej nie zauważy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilu super - wklej real fotę jak ubierzesz tą zapinaną z tylu - bo mnie kusi:) Na ciele jest w niej efekt taki że materiał lekko prześwituje a lamówka na dekolcie jest nieco bardziej "jednolita"? szukam czegoś co da taki efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilutek dobra jesteś:D:D:D:D ja sobie ostatnio kupiłam sukienkę i cichaczem powiesiłam w garderobie, nie ukrywam tylko wisi:D:D, poczym słyszę od niego , ze wyczytał, ze sobie nową sukienkę kupiłam i nawet nie powiedziałam, a wyczytał tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.06.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilu super te bluzeczki Zwłaszcza 1,4 i ostania Apopos zakupów i męża, widziałyście skecz Paranienormalnych na ten temat?? 2 tyg. było w TV, płakałam ze śmiechu :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.06.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Tu jest tylko słabo widać : http://www.youtube.com/watch?v=7IPwjygrfnc :lol2::lol2: Ee tylko początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilu super - wklej real fotę jak ubierzesz tą zapinaną z tylu - bo mnie kusi:) Na ciele jest w niej efekt taki że materiał lekko prześwituje a lamówka na dekolcie jest nieco bardziej "jednolita"? Magda, Bluzka faktycznie lekko prześwituje. Z moim biustem raczej nie powinnam w niej paradować po ulicy Ale mam cieliste topy. Zresztą z cielistym biustonoszem też może być, tylko, żeby cycki były mniejsze niż moje bo tego nic nie ukryje Jak obfoce to wkleję fotki. Ilutek dobra jesteś:D:D:D:D ja sobie ostatnio kupiłam sukienkę i cichaczem powiesiłam w garderobie, nie ukrywam tylko wisi:D:D, poczym słyszę od niego , ze wyczytał, ze sobie nową sukienkę kupiłam i nawet nie powiedziałam, a wyczytał tu Reni, A kto mężu daje dostęp do tak tajnych źródeł wiedzy? Mój nigdy tu nie był i nie będzie Ilu super te bluzeczki Zwłaszcza 1,4 i ostania Ida, Dziękować Apopos zakupów i męża, widziałyście skecz Paranienormalnych na ten temat?? 2 tyg. było w TV, płakałam ze śmiechu :rotfl: Nie, ale zaraz obczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.06.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Tu jest tylko słabo widać : http://www.youtube.com/watch?v=7IPwjygrfnc :lol2::lol2: Ee tylko początek OK. Jestem Grażyną... czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A kto mężu daje dostęp do tak tajnych źródeł wiedzy? Mój nigdy tu nie był i nie będzie To tak jak mój . Widzę, że powraca temat biustów . Czyli jednak mały, bo z nim można ubrać wszystko i wszędzie :yes;. Ale wiecie co - laskom nigdy nie dogodzisz . Pewnie ta z małym biustem uważa, że wszelkie prześwity i duże dekolty nie dla niej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilu super te bluzeczki Zwłaszcza 1,4 i ostania Apopos zakupów i męża, widziałyście skecz Paranienormalnych na ten temat?? 2 tyg. było w TV, płakałam ze śmiechu :rotfl: widziałam i też sięuśmiałam :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 To tak jak mój . Widzę, że powraca temat biustów . Czyli jednak mały, bo z nim można ubrać wszystko i wszędzie :yes;. Ale wiecie co - laskom nigdy nie dogodzisz . Pewnie ta z małym biustem uważa, że wszelkie prześwity i duże dekolty nie dla niej . Od razu nie dogodzisz... A co jak ja wyglądam jak KARMIĄCA MARIIYN MONROE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) widziałam i też sięuśmiałam :rotfl::rotfl: Byłam zła, że Mariolka nas tak zdradziła :lol2::lol2:Akurat mój M. też to oglądał Ilusjon końcówka taka, że po miesiącu leżakowania G zakłada bluzkę, mąż pyta co to za nowa bluzka, a ona mówi, że przeciez stara Edytowane 27 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilu - moje niestety też za duże... ale potwierdzam z cielistym będzie dobrze. I nie wiem czy używasz - ale pod t-shirty i gładkie bluzki idealnie są i wyglądają z triumpha minimizery - tylko ich używam odkąd ukryłam ( mam E) Ida - ja obczaję w domu bo nie mam dziś słuchawek w pracy:/ mój mOnż tu nie wchodzi...o zakupach nic nie wie bo go często nie ma i więc zawsze mówię, że to z poprzedniego roku:) a jak mówię, żeby mi coś kupiła ...oczywiście wybieram wtedy tańsze, to jeszcze mi mówi, że za drogie z dużym biustem jest o tyle problem, że lekki prześwit albo dekold V w zwykłym t-shircie wygląda zaraz wyzywająco... o koszulkach na szelkach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja tez mam duże, choć nie powiem mój mąż jest zadowolony:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja tez mam duże, choć nie powiem mój mąż jest zadowolony:lol2::lol2::lol2: u mnie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ilutek a na te moje spodnie sie nie skusiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 no a który nie jest, co? u mnie po ciązy lepsze niż przed - ale brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 wiesz co, ja tez nie narzekam, skłamałabym gdybym napisała , ze go nie cierpię, a noszę 65 E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts