Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Pisałam już na fejsie, że musiałam coś do roboty nabyć, bo kiecki nie bardzo lubię.

To znaczy jak mnie weźmie to ciągle i na około, ale rzadko mnie bierze.

No więc poszłam i kupiłam...

Mąż mnie zabije, ale w końcu sam mówił "mieszkanie nie zając nie ucieknie, kup coś sobie..." Z naciskiem na sobie

Generalnie wolę taką "sportową elegancję".

Jak nie mam spotkań to mogę śmigać w jeansach i sweterkach, no to potrzebuję jakichś bluzek... :rolleyes:

Koszulowych nie lubię, bo przez biust wyglądam w nich jak Haidi w Oktoberfest...

MD_1.jpgMD_3.jpgMD_4.jpgMD_5.jpg

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilu super - wklej real fotę jak ubierzesz tą zapinaną z tylu - bo mnie kusi:)

Na ciele jest w niej efekt taki że materiał lekko prześwituje a lamówka na dekolcie jest nieco bardziej "jednolita"?

Magda,

Bluzka faktycznie lekko prześwituje. Z moim biustem raczej nie powinnam w niej paradować po ulicy :sick:

Ale mam cieliste topy. Zresztą z cielistym biustonoszem też może być, tylko, żeby cycki były mniejsze niż moje bo tego nic nie ukryje :no:

Jak obfoce to wkleję fotki.

Ilutek dobra jesteś:D:D:D:D:D

ja sobie ostatnio kupiłam sukienkę i cichaczem powiesiłam w garderobie, nie ukrywam tylko wisi:D:D, poczym słyszę od niego , ze wyczytał, ze sobie nową sukienkę kupiłam i nawet nie powiedziałam, a wyczytał tu

Reni,

A kto mężu daje dostęp do tak tajnych źródeł wiedzy?

Mój nigdy tu nie był i nie będzie :no:

Ilu super te bluzeczki :) Zwłaszcza 1,4 i ostania :yes:

Ida,

Dziękować :p

Apopos zakupów i męża, widziałyście skecz Paranienormalnych na ten temat?? 2 tyg. było w TV, płakałam ze śmiechu :rotfl::rotfl::rotfl:

Nie, ale zaraz obczaję :lol2:

A kto mężu daje dostęp do tak tajnych źródeł wiedzy?

Mój nigdy tu nie był i nie będzie :no:

To tak jak mój :yes:.

Widzę, że powraca temat biustów ;). Czyli jednak mały, bo z nim można ubrać wszystko i wszędzie :yes;.

Ale wiecie co - laskom nigdy nie dogodzisz :no:. Pewnie ta z małym biustem uważa, że wszelkie prześwity i duże dekolty nie dla niej :lol2:.

To tak jak mój :yes:.

Widzę, że powraca temat biustów ;). Czyli jednak mały, bo z nim można ubrać wszystko i wszędzie :yes;.

Ale wiecie co - laskom nigdy nie dogodzisz :no:. Pewnie ta z małym biustem uważa, że wszelkie prześwity i duże dekolty nie dla niej :lol2:.

Od razu nie dogodzisz... :no:

A co jak ja wyglądam jak KARMIĄCA MARIIYN MONROE :sick:

widziałam i też sięuśmiałam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Byłam zła, że Mariolka nas tak zdradziła :lol2::lol2::lol2:Akurat mój M. też to oglądał :D

Ilusjon końcówka taka, że po miesiącu leżakowania G zakłada bluzkę, mąż pyta co to za nowa bluzka, a ona mówi, że przeciez stara :lol2:

Edytowane przez ida2

Ilu - moje niestety też za duże... ale potwierdzam z cielistym będzie dobrze.

I nie wiem czy używasz - ale pod t-shirty i gładkie bluzki idealnie są i wyglądają

z triumpha minimizery - tylko ich używam odkąd ukryłam ( mam E)

Ida - ja obczaję w domu bo nie mam dziś słuchawek w pracy:/

mój mOnż tu nie wchodzi...o zakupach nic nie wie bo go często nie ma i

więc zawsze mówię, że to z poprzedniego roku:)

a jak mówię, żeby mi coś kupiła ...oczywiście wybieram wtedy tańsze, to jeszcze mi mówi, że za drogie :D

z dużym biustem jest o tyle problem, że lekki prześwit albo dekold V w zwykłym t-shircie wygląda zaraz wyzywająco... o koszulkach na szelkach nie wspomnę