Magda_lena85 27.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 do Rzymu lecę a na wakacje do Włoch ogólnie - wypożyczamy auto tam:) ale tylko na tydzień bo jak zwykle... dobra cycate:lol2: Laski lecę do Niania po młodego..i na obiad paaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 chyba 50 Tosia no jaha że schab i boczek zrobię matko już mi ślina cieknie po same cyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 chyba 50 Tosia no jaha że schab i boczek zrobię matko już mi ślina cieknie po same cyce Ja w starej brytfance dzisiaj zrobilam roladki rano z karkówki z pieczarkami;-) tak na szybko bo koleżankawpadnie po pracy z meżem żeby coś byłoi takie mikro ziemniaczki do tego mam Ten gar od Tosi tez kupię bo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 chyba surowy tylko ja w rękawie a w zasadzie to robiłam raz pod asystą mojej mamy która świeżutki boczek wiozła mi 150 km autobusem w walizce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 jest premia :wave: i dostałam bony na jedzenie szefowa sobie pomyśli że ja naprawdę głodem przymieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 o a my mamy z neostrady i jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 jest premia :wave: i dostałam bony na jedzenie szefowa sobie pomyśli że ja naprawdę głodem przymieram gratulacje premia pewnie już ma dawno przeznaczenie a bony dobra rzecz, do dobrych knajpek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Venus gratuluję premii:) u mnie musi być co m-c bo ... wiadomo hahah:lol2: Wy tak o jedzeniu... ja nie gotuje prawie w ogóle, jem w tygodniu na stołówce albo u mamy, Albinosek u niani, tż w delegacji garnki mi rdzewieją chyba z powodu braku używania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Magda a jak mąż wraca z delegacji to nic nie gotujesz? w sensie nie robisz jakiegoś zajebiaszczego obiadu? Bony do Piotra i Pawła, bo tam robimy codziennie zakupy co oszczędzę na jedzeniu tyle przytulę na dom lub siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 jak wraca to jestem zajebista kuchara - na powitanie śniadanko do łóżka, dwudaniowy obiad, ciasto a później w tyg jak idę do pracy a on w domu to on robi coś albo ja - różnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ufffffff to good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 aż taka babo-hetera ze mnie nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 naskarżyłam dziś mężowi że nie mogę znaleźć gałki do drzwi przesuwnych w rozsądnej cenie, tak się przejął że ja mieć nie będę że mi znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.06.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nie nadrobię, ale mówiłam, że kocham Massimo Dutti Pozdrowionka Laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja też kocham, ale weszłam tam kiedyś jak miałam swoją pierwszą pracę 700 zł na rękę i wyszłam prędzej jak weszłam i mam jakąś traumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.06.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Justyś gdyby mój M nie pracował w No to ja nawet bym tam nie weszła i inne życie prowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ooo ja sobie nie wyobrażam mieć męża w delegacjach dlatego wolę urządzać się wolniej no nic, wiem że się nie wybiera Klamki do drzwi wybrane Rozkminiamy nad przesuwnymi, bo się okazało że te wszystkie gałki mają 5 cm średnicy - przecież to kafar! to ja chyba wolę zalakierowany wkład na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.06.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 No nie wybiera się . Już bliżej niż dalej, więc jestem dobrej myśli. My bardzo wolno sie budujemy, ale tak też postanowiliśmy,bo jak M wróci to juz z pewnych rzeczy będziemy musieli zrezygnować i gdybym teraz wszystko na dom odkładała to nic bym "nie użyła":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja przyzwyczajona do bycia słomianą wdową przez 20 dni w miesiącu. stary lata po dubajach, pekinach, meksykach a ja gniję w domu. i gniecie mnie nie to, że go nie ma, bo tak nasze życie wyglądało zawsze (zresztą ja też jestem bardzo zajęta i w domu bywam między 22, a 6, przynajmniej odkąd rano zaczęłam joggować), ale te zajebiste adresy, które odwiedza trochę pies ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 hahaha Duś Ania ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts