Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba 50 :yes:

Tosia no jaha że schab i boczek zrobię :rolleyes: matko już mi ślina cieknie :lol2: po same cyce

Ja w starej brytfance dzisiaj zrobilam roladki rano z karkówki z pieczarkami;-) tak na szybko bo koleżankawpadnie po pracy z meżem żeby coś byłoi takie mikro ziemniaczki do tego mam :-)

Ten gar od Tosi tez kupię bo fajny :D

ooo :( ja sobie nie wyobrażam mieć męża w delegacjach :no: dlatego wolę urządzać się wolniej :yes: no nic, wiem że się nie wybiera :hug:

Klamki do drzwi wybrane :wiggle: Rozkminiamy nad przesuwnymi, bo się okazało że te wszystkie gałki mają 5 cm średnicy - przecież to kafar! to ja chyba wolę zalakierowany wkład na zero :yes:

No nie wybiera się :(. Już bliżej niż dalej, więc jestem dobrej myśli. My bardzo wolno sie budujemy, ale tak też postanowiliśmy,bo jak M wróci to juz z pewnych rzeczy będziemy musieli zrezygnować i gdybym teraz wszystko na dom odkładała to nic bym "nie użyła":rolleyes:

ja przyzwyczajona do bycia słomianą wdową przez 20 dni w miesiącu. stary lata po dubajach, pekinach, meksykach a ja gniję w domu. i gniecie mnie nie to, że go nie ma, bo tak nasze życie wyglądało zawsze (zresztą ja też jestem bardzo zajęta i w domu bywam między 22, a 6, przynajmniej odkąd rano zaczęłam joggować), ale te zajebiste adresy, które odwiedza ;) trochę pies ogrodnika :D