Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wszystko jest do przeżycia, wszystko do przyzwyczajenia.

a ja sobie powtarzam, że póki między jedną podróżą a drugą, zamiast zanocować "na trasie" w hotelu i nie tracić czasu na przeloty, wraca do domu, żeby się nad ranem wślizgnąć do wyra, sprzedać mlaskacza w policzek i zniknąć po śniadaniu, to lusssss.

mój w sumie nie ma wyjścia - ma własną dzialalnośc działa w branży sauna i SPA :/

najgorzej było jak maly nie miał roku i byłam "uwiązana" obojętnie czy kupka, czy choroba, czy w nocy coś nie tak, rano musialam iść do pracy i do dziś tak jest, tyle że niania przychodzi do nas to nie musze go nigdzie wozić i rano szykować.

Ale drugiego dziecka sobie nie wyobrażam na razie + delegacje.

Duś ja też przyzwyczajona bo jak był na miejscu to wracał o 22 i wychodził o 6 a tak to się stara być co miesiac/półtorej przez tydzień w domu 24 na dobę

a Wy dziewczyny mające męża na "obczyźnie" dzieciate?

macie racje kwestią przyzwyczajenie

ja to mówię, ze jak w zimę dam radę to w lato luz:)

bo w zimę nikt nie odśnieży rano.. nikt np śmieci nie wyniesie albo kosza nie wystawi itp:)

boję się jednego -czy jak np mąż zmieniłby zawód to czy nie byłoby spięć między nami

jak normalnie byłby w domu..wiadomo człowiek się przyzywczaja do samotności i ciszy, porządku itp

u mnie ten plus, że moi rodzice mieszkają 3 minuty piechotą od nas :)

Cześć szefowa:p

dajcie namiar na ten garnek od Tośki:) pewnie byla stronka podawana ale nie chche mi sie grzebac w tył, bo jak zwykle naklepałyście tyle ze noramlnie nie starcza na śniadanie:)

Jak tam sylwetka po skalperze? Cwiczysz dalej? Czytałam ze chchesz kupic kiecke na nowa sylwetke az takie efekty to daje?

Ja sie nie moge zmobilizowac na razie:)

Dzięki Tosia. Spoko ja na arzie zapisuje. Czekam na lepsze czasy finansowe. Ale nie ukrywam zeby mi sie przydał. dzisiaj przygotowuje gołąbki na jutro, tzn dzisiaj po 23 jak juz uspie dzieci i troche dom ogarne. I taka pojemnośc by mi starczyła bo zawzse robię w dwóch garnkach. Kupię sobie bo na pewno jets spoko. Tylko musze jakieś zaskórniaki zahomikować.:)