Nesska 28.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Helloł A ja kupiłam oświetlenie do salonu Jeszcze tylko muszę przyczaić Twój kinkiet w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 28.06.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 AAAAA z dzisiejszym Shape jest znowu płyta Chodakowskiej speed efect , zakupiłam ciekawe czy skorzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Tosia to Ty dobra żona jesteś Dorota nie robię pomiarów bo na razie i tak jestem jeszcze kaszlak kaszlakiński, jak na razie to ćwiczyłam 2 razy, dobra dieta i waga leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nesska idę na wątek lepiej żebyś pokazała lampę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.06.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 AAAAA z dzisiejszym Shape jest znowu płyta Chodakowskiej speed efect , zakupiłam ciekawe czy skorzystam:) dzięki za info m tyle co wyszedł do pracy, a ja szybko za telefon do niego by kiosku nie ominął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 a propo gotowania kupiłam ostatnio patroszone świeże pstrągi ofc mialy oczęta, ale nie w tym problem.. tzn w tym też. Miałam je w środku nasmarować i włożyć ważywa - ale te oczy na mnie ciągle patrzyły... poszłam po oliwę i na 100% miałam wrażenie, że się ryba poruszyła...obiadu nie było u nas tzn u mojej mamy gołąbki wczoraj były nie wie czy robiłyście - ale ze wzgl na Albinoska połowę zawsze robimy tak, ze zamiast ryżu dajemy kaszę jaglanną pychota Venus - a słodkiego coś zjadasz? bo u mnie kawa bez to grzech... bo rozumiem, że zjadasz 5 małych posiłków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Hej laski:D Co słychać, poza tym że kupujecie gar Tosi, będziecie robiły gołąbki ewentualnie mięsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 ooo to se też kupię Chudakową Ana - kto kupuje ten kupuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Justynka to nie dobroć, tylko instynkt samozachowawczy bo jak by jeść nie dostał, to zaraz się o coś doczepi i będzie się darł, to buzię zatkam i jest sielanka w domu :D Tosia Ty artystko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale Wam dobrze, ja mam kucharza w domu i zawsze jak coś ugotuję to mnie poucza I weź tu się człowieku nie denerwuj Normalnie druga Gesslerowa z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Laski, jak wygląda gar Tosi i czy jest na indukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 EEEjjj. Nie umiem robić gołąbków Ale piękny temat . Bo ja to jestem raczej noga kulinarna . Mam kilka swoich potraw, które potrafię, ale się nie rozwijam, a przydało by się, bo kręcę się w kółko i weny nigdy nie mam na obiad... Zapodajcie jakieś fajne (nie chodzi o wymyślne - wręcz przeciwnie) inspiracje kulinarne. Ta potrawka z łopatki, marcherki i ziemniaczków np. spoko, tylko ja słabo też się dogaduję z piekarnikiem i się zawsze boję, że suche wyjdzie, albo mięso twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale Wam dobrze, ja mam kucharza w domu i zawsze jak coś ugotuję to mnie poucza I weź tu się człowieku nie denerwuj Normalnie druga Gesslerowa z niego Nesska to chyba Ty masz dobrze, nie my, ja bym chciała żeby mój gotował, no dobra może ze dwa razy rosół ugotował i tyle:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nesska a ja Ci zazdroszczę Mój gotuje, bo lubi, ale jak jego nie ma to ja przy garach stoję Z chęcią pozbyłabym się tej czynności, bo u nas obiad codziennie gotowany I najlepiej żeby codziennie mięso było! Już mi pomysłów brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale on nie gotuje tylko się czepia No jak ma czas to gotuje a że ostatnio jak nie w pracy to na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 hmm ost robiłam na szybkomakaran rurki albo inny ( przyklejający sos) do tego na patelni" oliwa, czosnek, tzycki z kuraka, cukinia, bulion albo inna "woda" i gotowe. Tzn najlepiej smakuje jak się wleje "kroplę " 30%.. a i dobre jak wcześniej do kurczaka da się łyżkę ostrej musztardy np dijon lidlowej. Nesska ja Ci też zazdroszczę kucharza:) Ida a co dziś na obiados? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ja też poczekam na opinie o garze Tosi, bo już mi cały Zepter nie działa na indukcji:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 ja mam kucharza w domu Ja też bym tak chciała W weekendy mam wolne od gotowania, bo najczęściej się Daro do garów lęgnie. Ale w tygodniu to jest masakra jak trzeba to wszystko zorganizować i ugotować - brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ida a co dziś na obiados? jeszcze nie wiem CHyba jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 hmm ost robiłam na szybko makaran rurki albo inny ( przyklejający sos) do tego na patelni" oliwa, czosnek, tzycki z kuraka, cukinia, bulion albo inna "woda" i gotowe. Tzn najlepiej smakuje jak się wleje "kroplę " 30%.. a i dobre jak wcześniej do kurczaka da się łyżkę ostrej musztardy np dijon lidlowej. Magda, też robiłam makaron z cukinią (średnio lubię makarony ) ale nigdy nie wpadłam na podrasowanie go kurczakiem! Punkt dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.