Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • Venus_m

    9186

  • reni1980

    2840

  • Magda_lena85

    1749

  • london23

    1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a propo gotowania

 

kupiłam ostatnio patroszone świeże pstrągi ofc mialy oczęta, ale nie w tym problem.. tzn w tym też.

Miałam je w środku nasmarować i włożyć ważywa - ale te oczy na mnie ciągle patrzyły...

poszłam po oliwę i na 100% miałam wrażenie, że się ryba poruszyła...obiadu nie było :D

 

u nas tzn u mojej mamy gołąbki wczoraj były

nie wie czy robiłyście - ale ze wzgl na Albinoska połowę zawsze robimy tak, ze zamiast ryżu

dajemy kaszę jaglanną:) pychota

Venus - a słodkiego coś zjadasz? bo u mnie kawa bez to grzech... :)

bo rozumiem, że zjadasz 5 małych posiłków?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

EEEjjj. Nie umiem robić gołąbków :(

 

Ale piękny temat :yes:. Bo ja to jestem raczej noga kulinarna :bash:. Mam kilka swoich potraw, które potrafię, ale się nie rozwijam, a przydało by się, bo kręcę się w kółko i weny nigdy nie mam na obiad... :stirthepot:

 

Zapodajcie jakieś fajne (nie chodzi o wymyślne - wręcz przeciwnie) inspiracje kulinarne. Ta potrawka z łopatki, marcherki i ziemniaczków np. spoko, tylko ja słabo też się dogaduję z piekarnikiem i się zawsze boję, że suche wyjdzie, albo mięso twarde :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

hmm ost robiłam na szybko

makaran rurki albo inny ( przyklejający sos) do tego na patelni" oliwa, czosnek, tzycki z kuraka, cukinia, bulion albo inna "woda" i gotowe. Tzn najlepiej smakuje jak się wleje "kroplę " 30%.. a i dobre jak wcześniej do kurczaka da się łyżkę ostrej musztardy np dijon lidlowej.

 

 

Nesska ja Ci też zazdroszczę kucharza:)

 

Ida a co dziś na obiados?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

hmm ost robiłam na szybko

makaran rurki albo inny ( przyklejający sos) do tego na patelni" oliwa, czosnek, tzycki z kuraka, cukinia, bulion albo inna "woda" i gotowe. Tzn najlepiej smakuje jak się wleje "kroplę " 30%.. a i dobre jak wcześniej do kurczaka da się łyżkę ostrej musztardy np dijon lidlowej.

 

Magda, też robiłam makaron z cukinią (średnio lubię makarony :( ) ale nigdy nie wpadłam na podrasowanie go kurczakiem! :lol2: Punkt dla Ciebie :p

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...