Nesska 28.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Helloł A ja kupiłam oświetlenie do salonu Jeszcze tylko muszę przyczaić Twój kinkiet w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 28.06.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 AAAAA z dzisiejszym Shape jest znowu płyta Chodakowskiej speed efect , zakupiłam ciekawe czy skorzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Tosia to Ty dobra żona jesteś Dorota nie robię pomiarów bo na razie i tak jestem jeszcze kaszlak kaszlakiński, jak na razie to ćwiczyłam 2 razy, dobra dieta i waga leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nesska idę na wątek lepiej żebyś pokazała lampę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.06.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 AAAAA z dzisiejszym Shape jest znowu płyta Chodakowskiej speed efect , zakupiłam ciekawe czy skorzystam:) dzięki za info m tyle co wyszedł do pracy, a ja szybko za telefon do niego by kiosku nie ominął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 a propo gotowania kupiłam ostatnio patroszone świeże pstrągi ofc mialy oczęta, ale nie w tym problem.. tzn w tym też. Miałam je w środku nasmarować i włożyć ważywa - ale te oczy na mnie ciągle patrzyły... poszłam po oliwę i na 100% miałam wrażenie, że się ryba poruszyła...obiadu nie było u nas tzn u mojej mamy gołąbki wczoraj były nie wie czy robiłyście - ale ze wzgl na Albinoska połowę zawsze robimy tak, ze zamiast ryżu dajemy kaszę jaglanną pychota Venus - a słodkiego coś zjadasz? bo u mnie kawa bez to grzech... bo rozumiem, że zjadasz 5 małych posiłków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Hej laski:D Co słychać, poza tym że kupujecie gar Tosi, będziecie robiły gołąbki ewentualnie mięsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 ooo to se też kupię Chudakową Ana - kto kupuje ten kupuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Justynka to nie dobroć, tylko instynkt samozachowawczy bo jak by jeść nie dostał, to zaraz się o coś doczepi i będzie się darł, to buzię zatkam i jest sielanka w domu :D Tosia Ty artystko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale Wam dobrze, ja mam kucharza w domu i zawsze jak coś ugotuję to mnie poucza I weź tu się człowieku nie denerwuj Normalnie druga Gesslerowa z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Laski, jak wygląda gar Tosi i czy jest na indukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 EEEjjj. Nie umiem robić gołąbków Ale piękny temat . Bo ja to jestem raczej noga kulinarna . Mam kilka swoich potraw, które potrafię, ale się nie rozwijam, a przydało by się, bo kręcę się w kółko i weny nigdy nie mam na obiad... Zapodajcie jakieś fajne (nie chodzi o wymyślne - wręcz przeciwnie) inspiracje kulinarne. Ta potrawka z łopatki, marcherki i ziemniaczków np. spoko, tylko ja słabo też się dogaduję z piekarnikiem i się zawsze boję, że suche wyjdzie, albo mięso twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale Wam dobrze, ja mam kucharza w domu i zawsze jak coś ugotuję to mnie poucza I weź tu się człowieku nie denerwuj Normalnie druga Gesslerowa z niego Nesska to chyba Ty masz dobrze, nie my, ja bym chciała żeby mój gotował, no dobra może ze dwa razy rosół ugotował i tyle:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nesska a ja Ci zazdroszczę Mój gotuje, bo lubi, ale jak jego nie ma to ja przy garach stoję Z chęcią pozbyłabym się tej czynności, bo u nas obiad codziennie gotowany I najlepiej żeby codziennie mięso było! Już mi pomysłów brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale on nie gotuje tylko się czepia No jak ma czas to gotuje a że ostatnio jak nie w pracy to na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 hmm ost robiłam na szybkomakaran rurki albo inny ( przyklejający sos) do tego na patelni" oliwa, czosnek, tzycki z kuraka, cukinia, bulion albo inna "woda" i gotowe. Tzn najlepiej smakuje jak się wleje "kroplę " 30%.. a i dobre jak wcześniej do kurczaka da się łyżkę ostrej musztardy np dijon lidlowej. Nesska ja Ci też zazdroszczę kucharza:) Ida a co dziś na obiados? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ja też poczekam na opinie o garze Tosi, bo już mi cały Zepter nie działa na indukcji:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 ja mam kucharza w domu Ja też bym tak chciała W weekendy mam wolne od gotowania, bo najczęściej się Daro do garów lęgnie. Ale w tygodniu to jest masakra jak trzeba to wszystko zorganizować i ugotować - brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ida a co dziś na obiados? jeszcze nie wiem CHyba jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 hmm ost robiłam na szybko makaran rurki albo inny ( przyklejający sos) do tego na patelni" oliwa, czosnek, tzycki z kuraka, cukinia, bulion albo inna "woda" i gotowe. Tzn najlepiej smakuje jak się wleje "kroplę " 30%.. a i dobre jak wcześniej do kurczaka da się łyżkę ostrej musztardy np dijon lidlowej. Magda, też robiłam makaron z cukinią (średnio lubię makarony ) ale nigdy nie wpadłam na podrasowanie go kurczakiem! Punkt dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts