Venus_m 18.10.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 omg widzę że nie jestem sama czarny + róż to już prawie goth jeszcze czaszka i gorset i masz komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 emo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 czarny + róż to już prawie goth jeszcze czaszka i gorset i masz komplet Świetny pomysł na przebranie z okazji Halloween, jeśli kiedykolwiek zdecyduję się na coś takiego się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 venus - dobre z tym mezem i poziomica co do czarnego i rozu to od czasu do czasu w zime pojawiam sie na czarno ubrana i w rozowych rajstopach. ten roz to jest taki fuksjowy mam troche zabawy jak widze ze niektorzy ukradkiem probuja sie przyjrzec a dzis kupilam rajstopy w kolorze musztardowym sorry za offtop;a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja też tak wszytskie odchyły widzę i też mam miarkę/poziomicę (z notesikiem) z LM:wiggle: Zawsze przy sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 19.10.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Venus napisz mi prosze namiar na donice te kwadratowe Zapisywalam go gdzies sobie i za nic w swiecie nie moge odszukacZ czego one sa zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 widzę, że mój mąż budzi kontrowersje Kasiakp donice kupiłam na allegro, 69 zł za największą, są plastikowe (nie wiem czy fachowo tak nazywa się materiał z ktorego jest wykonane ale dla mnie laika to plastik). Szukaj pod nazwą "donica" "donica cubico" jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Venus a jak tam kanapa? kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 teoretycznie w ten piątek/sobotę zobaczymy Jakoś wykończeniówka nauczyła mnie anielskiej cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziewczyny uparcie jedna myśl nie daje mi spokoju Ciągle myślę, nad salonem czy hipernowoczesna kanapa + 2 ludwiki (uszaki) czy chesterfield jednak + uszaki? Nie wiem czy już za dużo by nie było, a ja miałam mieszać ... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja jestem za miksami - nie dosłowność, tylko lekkie szaleństwo, popieram nowoczesną kanapę i uszaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no chyba Anju to mi bliższe...ale ten chesterfield to takie niespełnione marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.10.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hmmm, to może jednak MUSISZ spełnić to marzenie?Czyli Chesterfield + coś nowoczesnego dla kontrastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Nie nie ludwiki to też moje marzenie eh dlaczego nie można mieć wszystkiego ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.10.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Venus, a nie znajdzie się dodatkowe miejsce na chesterfielda? Jakiś pokój gościnny/dziecięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.10.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Zgadza się . Zostaje jeszcze ten jeden pokój na dole - gabinet. Tam taka kanapa by pasowała. Gorzej z tym gościnnym na górze. Tam raczej nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.10.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A ja zawsze się śmiałam, że mam poziomicę w oczach Jeszcze się nie zdarzyło, żebym nie zobaczyła jakieś krzywizny. Nikt mi nigdy nie dowierza (nawet własny mąż), ale wtedy przychodzi moment próby (czyli sprawdzanie poziomicą realną) i co się okazuje? Że kto miał rację?? Oczywiście - ja (ma to swoje minusy, bo nikt mnie nie chce zapraszać do nowego lokum, skoro zaraz po wejściu mówię: "Ale ten sufit jest lekko krzywy") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ilonka Pszczółko ale u nas gościnny to ten pokój na dole do którego lada dzień powinna być kanapa stylizowana ala ekotrop. Gabinet / komputerowy ma być na górze przy pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Gabinet / komputerowy ma być na górze przy pralni I co? Nie zmieści się tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ło matko, pewnie że się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts