Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm chyba był jakiś po 7 latach, coś tam mi świta, ale raczej chodziło o kłótnie, które były dosyć częste, ale weź pod uwagę , że ja z mężem pracuję, więc większość kłótni to te przyniesione z pracy

eh Dziewczyny bo z facetami nie ma się co kłócić :no: Trzeba powiedzieć tak:

Kochanie nie chcę Tobie narzucać własnego zdania dlatego będę wdzięczna jak sam szybko dojdziesz do punktu w którym ja jestem :wiggle:

Kochanie nie chcę Tobie narzucać własnego zdania dlatego będę wdzięczna jak sam szybko dojdziesz do punktu w którym ja jestem :wiggle:

już się uczę na pamięć:D:D:D

Venus, dobre :yes:.

Reni, dziesięć lat po ślubie? :jawdrop: Piękna, okrągła rocznica :yes:. Mówicie, że pierwszy kryzys po pięciu latach? Szybko przeliczam :rolleyes: i to by się zgadzało, ale u nas z innych powodów kryzys, że staż związku się zgadza to raczej czysty przypadek :no:.

Skoro o jedzeniu, to pisałam właśnie u siebie na wątku, że mój mądry mąż włączył tv i mówi: "O! Program dla ciebie!", zerknęłam, a tam: "Obywatele XXL" :wtf: :lol2:.

Venus razem to u nas 13 rok mijaaa ;)

Tosia a mój mi mówi, żebym więcej nie ćwiczyła lepiej , bo rzekomo odkąd zaczęłam ćwiczyć to więcej jem :mad: :lol2::lol2:

A ja właśnie wróciłam z płytką Ch. do domu :wiggle:

Edytowane przez ida2

ida, ja też jak ćwiczę to bardzo dużo jem :yes:. W ogóle jak zaczęłam ćwiczyć kilka lat temu, to przytyłam 5 kg :cool:, więc niekoniecznie jest tak, że dzięki ćwiczeniom się chudnie.

Tosia, oberwał ścierką :yes:.

My mamy tylko małe wymiany zdań :)

Są 2 zasady których nigdy nie wolno złamać - wymiana odbywa się normalnym, a nie podniesionym głosem i z szacunkiem.

Jeżeli możesz opanować się w pracy wobec szefa debila i koleżanki idiotki, bo wiesz, że musisz to tym bardziej powinno się być kulturalnym wobec osoby, którą się kocha a chwilowo się z nią nie zgadza. :rolleyes:

A my 9,5 roku razem ,6 po ślubie ,kryzysu nie było :no: i mam nadzieję ,że nie będzie :rolleyes:.Ale awantury się zdarzają :lol2:,bo my jesteśmy niczym włoskie małżeństwo (2 raptusy).Także jak się kłócimy (a z reguły potrafimy wybuchnąc w 5 sekund i zazwyczaj o pierdołę :p)-to głośno ,szybko ,z niecenzuralnymi slowami :p.A za max pół godziny ,znów się kochamy jak dwa aniołki :lol2::lol2:

Cichych dni nie ma u nas nigdy :no:.Bo my po prostu nie potrafimy się nieodzywać :no:

Edytowane przez Ola.U

Ajtam mądre...

Zwyczajnie, nie zniosłabym osoby, która na mnie podnosi głos, to dlaczego np. Krzysiek miałby znosić moje krzyki?

Mój ojciec zawsze mówił, że krzyczą ludzie, którzy nie mają racji / argumentów :yes: