Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus, dobre :yes:.

Reni, dziesięć lat po ślubie? :jawdrop: Piękna, okrągła rocznica :yes:. Mówicie, że pierwszy kryzys po pięciu latach? Szybko przeliczam :rolleyes: i to by się zgadzało, ale u nas z innych powodów kryzys, że staż związku się zgadza to raczej czysty przypadek :no:.

Skoro o jedzeniu, to pisałam właśnie u siebie na wątku, że mój mądry mąż włączył tv i mówi: "O! Program dla ciebie!", zerknęłam, a tam: "Obywatele XXL" :wtf: :lol2:.

My mamy tylko małe wymiany zdań :)

Są 2 zasady których nigdy nie wolno złamać - wymiana odbywa się normalnym, a nie podniesionym głosem i z szacunkiem.

Jeżeli możesz opanować się w pracy wobec szefa debila i koleżanki idiotki, bo wiesz, że musisz to tym bardziej powinno się być kulturalnym wobec osoby, którą się kocha a chwilowo się z nią nie zgadza. :rolleyes:

A my 9,5 roku razem ,6 po ślubie ,kryzysu nie było :no: i mam nadzieję ,że nie będzie :rolleyes:.Ale awantury się zdarzają :lol2:,bo my jesteśmy niczym włoskie małżeństwo (2 raptusy).Także jak się kłócimy (a z reguły potrafimy wybuchnąc w 5 sekund i zazwyczaj o pierdołę :p)-to głośno ,szybko ,z niecenzuralnymi slowami :p.A za max pół godziny ,znów się kochamy jak dwa aniołki :lol2::lol2:

Cichych dni nie ma u nas nigdy :no:.Bo my po prostu nie potrafimy się nieodzywać :no:

Edytowane przez Ola.U