illusjon 28.06.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 A my 9,5 roku razem ,6 po ślubie ,kryzysu nie było i mam nadzieję ,że nie będzie .Ale awantury się zdarzają ,bo my jesteśmy niczym włoskie małżeństwo (2 raptusy).Także jak się kłócimy (a z reguły potrafimy wybuchnąc w 5 sekund i zazwyczaj o pierdołę )-to głośno ,szybko ,z niecenzurowalnymi slowami .A za max pół godziny ,znów się kochamy jak dwa aniołki :lol2: Cichych dni nie ma u nas nigdy .Bo my po prostu nie potrafimy się nieodzywać Kochana my też mamy temperamenty, Jezu jak ja potrafię kląć i się wściekać.... ale nauczyłam się to robić bezosobowo, nie jest to skierowane na Krzyśka. Pewnie, że czasami nie potrafimy od razu się porozumieć i wtedy lepiej trochę się nie odzywać i dać sobie i tej drugiej osobie czas na ponowne przemyślenie sprawy, ale i u nas nie traw to długo. Bo jak nie ma co się wymyślić to nie jest powód żeby boczyć się na tą drugą osobę. Za to za kółkiem, albo nawet w miejscach publicznych jak widzę matkę szarpiącą dziecko, albo pozwalającą by dziecko przejeżdżało na rowerze przez ulicę, gdzie ona sama jedzie na rowerze np przed nim.. i w wielu innych sytuacjach jak wybuchnę to drżyjcie narody... No jak widzę taką bezbrzeżną głupotę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.06.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Mój ojciec zawsze mówił, że krzyczą ludzie, którzy nie mają racji / argumentów Moim zdaniem to kwestia charakteru :yes:Bo np.ja krzyczę wtedy ,kiedy swojej racji jestem pewna na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.06.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 2 lata temu przyczyniłam się chyba do poprawy relacji małżeńskich pewnej pary z którą jak tylko wracałam autobusem do domu to prawie zawsze na nich trafiałam To był chyba koniec czerwca. Babka miała farbę na włosach pamiętającą lepsze czasy, odrosty takie, że niektóre panie mają krótsze włosy, a tak tłuste, że .... A lakier na paznokciach... nie wszystkich... i same paznokcie... Fuj Stali po środku autobusu. Ona oparta o szybę plecami a on naprzeciwko niej, ale taki był rozglądający się na boki... Babka ogólnie bardzo chamska a on taki cichy mruk. Jeżdźenie z nimi nie należało do przyjemności bo pani zarzucała mężowi, że rozgląda się na boki, patrzy na inne babki i nie przebierała w słowach. Tego dnia miała pecha bo ja siedziałam zaraz obok nich i czytałam książkę. No i słyszę: - O znowu się gapisz... A co ci tak oczy uciekają... znowu jakąś lafiryndę żeś wypatrzył? Face może się nawet nie rozglądał, żeby babkom się przypatrzeć, tylko może sprawdzał, czy inni to słyszą? Tego nie wiem. W pewnym momencie spojrzał na mnie i słyszę: - Na co się gapisz, bo parzcież nie na książkę. Co poczytałbyś sobie z taką co?... No i nie wytrzymałam, dosyć głośno i wyraźnie powiedziałam: - Może gdyby pani farba nie pamiętała Bożego narodzenia a lakier na paznokciach Wielkanocy i może gdyby na pani włosy umyła, bo już niezły rosół by na nich można zrobić to by pani mąż nie uciekał od pani wzrokiem... Nie wiadomo na czym wzrok skupić tyle atrakcji... A autobus w śmiech... Wysiedli przystanek wcześniej. Spotkałam ich chyba w październiku. Na nią musiałam kilka razy spojrzeć, bo nie poznałam. Zupełnie inna kobieta. I jakaś taka cicha. Jak nie ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.06.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ilutka płuca wypluję ze śmiechu :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.06.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ilutek dojebałaś na maxa, ale to dobrze bo podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kierowniczka - mam biznes obfociłam moją klatkę schodową - bo jest nadal goła - ale z docelowym skromnym kinkieciekiem który nie ma co oświetlać, cegła mi jednak nie pasuje do sufitu -całość chyba jednak bardzo skandynawska.... mogę się tu porządzić i chwilowo foty wkleić aż mi coś doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ilu haha ale z Ciebie agentka! świetnie powiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.06.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Magda pewno Venuska nie będzie miała nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 coś czuję, ze ten obraz z BoConcept nie będzie aż tak tani a póki kasy nie rozpierdzieliłam na torebki to może co kupię na tą scianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 myślalam o tapecie - coś ala romby błękitno-szare, albo drzewa obrazu sensownego nie umiem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.06.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 A ma być raczej spokojnie ,czy chcesz zaszaleć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 wolałabym coś kolorowego - bo w sumie mam w domu biały, szary + drzewo. Przy czym górne pokoje bardziej skandynawsko niż dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.06.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Tu są fajne tapety (w romby też ) http://www.agamartin.com/pl/c/Tapety/94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) dzięki - zaraz luknę co i jak edit\; pisząc o rombach miałam właśnie dokładnie ta na myśli http://www.agamartin.com/pl/p/Tapeta-w-romby/1294 tylko się zastanawiam czy ona nie lepiej się nadaje do dziecięcego pokoju niż na klatkę schodową Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 lustro miał być pierwotnie - tylko własnie czemu lustro nie na klatce schodowej? swojego czasu chciałam 2 obok siebie takie wielkie białe ( sa już wycofane) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00081591/miało to wyglądać mniej więcej tak:http://casablogit.fi/media/cache/normal/blog_content_image/normal/5177b47d89ac61e90c000580/50c0bcf8c98c7e7e7b00001c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Magda lustro byłoby ok, albo galeria, ktoś chyba miał już tu na fm taki pomysł ale nie pamiętam, kto?Ja też tu nie widzę tapety, chyba że tylko jedną ścianę i coś w miarę neutralnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Dziewczyny ja mojego znam już 20 lat /minie w październiku/ a w styczniu 15 rocznica ślubu:o Nasze małżeństwo to też typowo włoskie, kłócimy się często i bardzo impulsywnie, ale szybciutko godzimy, ciche dni to u nas rzadkość Matko jestem taka zmęczona, że zastanawiam się czy iść spać, czy tu przy Was się obudzę, rano pozwoliłam sobie z Wami tu gadać, a po południu myślałam, że nie wyrobię z fakturami a tu koniec miesiąca:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts