anakris 28.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Jak to Cię kopie? Tosia może on ma na coś ochotę i nie wie jak Ci to powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 tworzy jakies pozycje na kota Jinksa To na bank taki "taniec godowy". Samiec pokazuje swoje walory fizyczne. ;)c A tak gwoli ścisłości to "na kota Jinksa" to jak by to miało wyglądać? Bo aż mnie zaintrygowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 To na bank taki "taniec godowy". Samiec pokazuje swoje walory fizyczne. ;)c A tak gwoli ścisłości to "na kota Jinksa" to jak by to miało wyglądać? Bo aż mnie zaintrygowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Asiazett ja się prawie zadławiłam nie powiem, że wodą :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nooo jakoś się nie zanosi. Nie dość że zajął mi moje miejsce na kanapie to jeszcze się rozwalił na całym i tworzy jakies pozycje na kota Jinksa Dletego jak chłop w delegacji to jest święty spokój, przynajmniej całe łóżka moje Tosia co Ty cudujesz, jakie pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Asiazett ja się prawie zadławiłam nie powiem, że wodą :rotfl: Jak nie wodą, to czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 To jest pozycja boczna, głowa podparta ręką, jedna noga wyciągnięta, druga pod kątem 90 st. i zgięta w kolanie Wypromowana przez mojego byłego szefa, który w ten sposób kładł sie w pracy na stole jak z nami rozmawiał Taki luzak Kurcze niezłego miałaś tego szefa, a przystojny chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Jak nie wodą, to czym? W końcu piątek wieczór, weekend się zaczął, ja wprawdzie jutro idę do roboty, ale co nie można się piwa napić, czy co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Tosia dzisiaj tyle tego jedzenia było na fm, że trzeba to przetrawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Tosiu jesteś tam? ja będę się pomału ewakuować, bo jutro rano pobudka i dzień ja co dzień niestety, dobranoc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Zrobiłam te polędwiczki Średnie, a tak się napaliłam tak przekombinowane, że nawet nie wiem jaki to miało smak. Niby zjadliwe, ale bez fajerwerków. a jak je robiłaś? ja albo grilluję, albo zapiekam i w sosie śmietanowo serowym robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 No i znowu gdzieś poszła:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ok no to do jutra, dobranoc jeszcze raz , ale po tym jedzeniu forumowym to ja nie wiem czy usnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.06.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 No to zdrówko Asia http://img295.imageshack.us/img295/6682/pijacygn7.gif Jak za mnie też chluśniesz to pamiętaj - podwójnie! Więc sie opłaca! Tym bardziej, że ja taka wyposzczona w tym zakresie Obejrzałam filma. Też idę spać. Ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 chyba będę zmuszona zmienić ramki na brązowe, ale co tam. To tylko ramki ja będę mieć białe drzwi To oczywiście temat na później Miłego łykiendu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.06.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czesc laseczki Wybralas juz jakas konsolke? ( ja myslalam ze ty juz dawno ja kupilas:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Gdzie tam kupiłam Raz ma być nowoczesna raz bardziej klasyczna. Nie wiem. Jak będą drzwi wybór będzie prosty Czekam na wycenę stelaża pod nowoczesną, bo drzwi jednak bardziej klasyczne jak nowoczesne, a balustrada na schodach na pewno klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Cześć Venus, dziewczyny Coś tu pusto, pewnie każdy odpoczywa albo już na wakacje dziewczyny wybyły;) Pokażę Wam zdjęcie kinkietu o którym myślę nad lustro pani Venuskowej, dzięki Pasi, która pyknęła je u siebie w sklepie, Agnieszko Dziewczyny napiszcie co o takim rozwiązaniu myślicie, będzie dobrze czy szukać innego kinkietu? Zastanawiam się też czy w ogóle go nie zlikwidować? Justynko później wykasuje, mam nadzieję że mogłam cioo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Możesz, możesz Ana kinkiet piękny, ale na wysokość prawie jak lustro proporcje mi nie grają. Taki jak mój kinkiet (krótki niet? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Justynko a jaki ten stelaż wyceniasz? bo mnie też chodzi coś po głowie, ale najpewniej wezmę tą konsolką od Agi;) Ale wiesz co mnie się wydaje, że jak będziesz miała drzwi klasyczne i barierkę schodów też, to ja bym dała dla przeciwwagi konsolę nowoczesną, bo Ty w końcu taki charakter domku chcesz uzyskać o ile się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts