Venus_m 30.06.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana a nasza nie chlapie, ale może to kwestia tego że rzadko mamy bałagan w zlewie? dla mnie zmywarka jest od brudów dlatego chodzi prawie non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.06.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Venuska skoro juz o kuchni Mam kilka pytań, bo u nas kuchnia "nieco" podobna, tzn miała być bardziej w kształcie litery U, ale myślałam o podobnej zabudowie z lewej strony jak u Ciebie, czyli np. Cargo, piekarnik, obok lodówka... I teraz zastanawiam się czy tej wysokiej zabudowy nie pociągnąć do samego końca...? Blatu roboczego masz do gotowania/pichcenie jest wystarczająco?? Możesz podać wymiary okna? Bo u mnie jakieś krótkie wyszło (150x120wys.) Nie wiem czy to głupio nie będzie wyglądało, bo większość widzę że teraz robi do samego blatu prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Magda czytam 3 razy i nic nie rozumiem, o których Ty szafkach piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ida dla mnie blatu wystarczająco jak gotuję np na Wigilię (robiłam cały raz) to przygotowywałam wszystko na półwyspie u nas okno 130 cm szerokości. Tosiu no właśnie o wygląd mi chodziło, że nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 ten jeden fragment burzy mi harmonię :lol2: [ATTACH=CONFIG]198247[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ida dla mnie blatu wystarczająco jak gotuję np na Wigilię (robiłam cały raz) to przygotowywałam wszystko na półwyspie u nas okno 130 cm szerokości. a jaka wysokość? Okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ok to już wiem dlaczego nie mogłam załapać, ponieważ Twoja linia jest dla mnie absurdalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 a propo kuchni to mnie kusi w mojej dorobienie właśnie małego półwyspu.. coś co by mi kuchnię "zamknęło":D Venus - jakby była ta czerwona to symetria wszystkich narożnych szafek górnych byłaby idealnie zachowana - każda byłaby jednakowa - przy czym te na rogu dolne wyszłyby dupiato małe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ida 140 albo 150 (zepsuła się nam ostatnia miarka). Chyba 140 bo roletę mam 160 a on najbliżej sufitu jak się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Magda żeby zamknąć to powinien być wyższy? ja mam wątpliwość czy mój zamyka, ale ja pod tym kątem nigdy o półwyspie nie myślałam. Nie chciałam stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Magda pokaż Twoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana a nasza nie chlapie, ale może to kwestia tego że rzadko mamy bałagan w zlewie? dla mnie zmywarka jest od brudów dlatego chodzi prawie non stop. No ja też nigdy nie mam talerzy w zlewie, od razu wszystko znika w zmywarce, no chyba że mój m urzęduje w kuchni, ale to jest rzadkość, moja bateria chlapie nawet jak jest zlew pusty, ale ja już się przyzwyczaiłam i wycieram non stop, za to chwalę sobie ciemny zlew, rewelacja można go prawie nie myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 no właśnie nie wiem czy wyższy żeby nie zrobiła się "asymetria" hahah - czekajcie zaraz Wam dam linka bo kiedyś wklejałam zaraz po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Magda a no właśnie Czyli symetria ważniejsza niż wygląd (dupiato małe szafki ) i funkcjonalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tosia ale gabinet na antresoli ma boski co? ciekawa jestem jak po przeprowadzce będziesz mówić o antresoli. Sama bym chciała, bo robi na mnie wrażenie jak na Twoim majstrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 : Kran jest super, jaką ty masz baterię ?? No właśnie ja bym chciała jeszcze większą i z tą dodatkową wylewką ( nie wiem czy ty ją masz, bo niedowidzę, mam malutki laptop:rolleyes:).. a ty Tosiu jaka planujesz?? masz coś konkretnego na myśli ? Szukam właśnie czegoś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page789 to zaraz po przeprowadzce więc jeszcze bez lacobelu, bez kinkietu i dodatków, i roleta się nie błyszczy tak ...ale jej już nie ma:D Venus coś bym w dupiatych małych szafkach wymyśliła:) ofc żartuję - ale mi to po prostu nie gra i co zrobię chcialam ta zabudowę zrobic z prawej strony na szerokość murka - ok 25 cm i chyba jednak na wysokość blatu - tyle, że przed stoi stół... i tak sama nie wiem Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ajwi bateria firmy Omnires, ale modelu nie podam bo kupiłam na miejscu razem ze zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Magda wasza kuchnia to zupełnie nie mój stajlisz natomiast nie piszę, że jest brzydka (bo jeszcze magia forum zadziała i pomyślisz że to mam na myśli). Jak tam okap wpisuje się w symetrię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jak bym mogła nie widzieć - przeciez Ona ma ANTRESOLĘhttp://psiakosc.com/emoty/patyczaki/flircik.gif Dom ma suuper. Tosia no tak myślałam, że widziałaś, no ale przecież mogłam Ci podpowiedzieć nie:cool: Domek Efilo to jeden z moich ulubionych tu na fm:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts