Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska skoro juz o kuchni ;) Mam kilka pytań, bo u nas kuchnia "nieco" podobna, tzn miała być bardziej w kształcie litery U, ale myślałam o podobnej zabudowie z lewej strony jak u Ciebie, czyli np. Cargo, piekarnik, obok lodówka... I teraz zastanawiam się czy tej wysokiej zabudowy nie pociągnąć do samego końca...? Blatu roboczego masz do gotowania/pichcenie jest wystarczająco?? Możesz podać wymiary okna? Bo u mnie jakieś krótkie wyszło (150x120wys.) Nie wiem czy to głupio nie będzie wyglądało, bo większość widzę że teraz robi do samego blatu prawie ;)

a propo kuchni to mnie kusi w mojej dorobienie właśnie małego półwyspu.. coś co by mi kuchnię "zamknęło":D

Venus - jakby była ta czerwona to symetria wszystkich narożnych szafek górnych byłaby idealnie zachowana - każda byłaby jednakowa - przy czym te na rogu dolne wyszłyby dupiato małe:)

Ana a nasza nie chlapie, ale może to kwestia tego że rzadko mamy bałagan w zlewie? :cool: dla mnie zmywarka jest od brudów :yes: dlatego chodzi prawie non stop.

No ja też nigdy nie mam talerzy w zlewie, od razu wszystko znika w zmywarce, no chyba że mój m urzęduje w kuchni, ale to jest rzadkość:mad:, moja bateria chlapie nawet jak jest zlew pusty, ale ja już się przyzwyczaiłam i wycieram non stop, za to chwalę sobie ciemny zlew, rewelacja można go prawie nie myć;)

: Kran jest super,

jaką ty masz baterię ??

:D No właśnie ja bym chciała jeszcze większą i z tą dodatkową wylewką ( nie wiem czy ty ją masz, bo niedowidzę, mam malutki laptop:rolleyes:)..

a ty Tosiu jaka planujesz?? masz coś konkretnego na myśli ?

Szukam właśnie czegoś fajnego :rolleyes:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page789

to zaraz po przeprowadzce więc jeszcze bez lacobelu, bez kinkietu i dodatków, i roleta się nie błyszczy tak ...ale jej już nie ma:D

Venus coś bym w dupiatych małych szafkach wymyśliła:) ofc żartuję - ale mi to po prostu nie gra i co zrobię:)

chcialam ta zabudowę zrobic z prawej strony na szerokość murka - ok 25 cm i chyba jednak na wysokość blatu - tyle, że przed stoi stół... i tak sama nie wiem

Edytowane przez Magda_lena85