Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja się właśnie zastanawiałam jak widziałam u Karolci czy to praktyczne jest np brak przy wannie?

nie chlapię specjalnie ani nic - ale nie raz niestety przypadkowo albo w trakcie porządków coś - chlapie.

A przy dziecku to bankowo.

Z drugiej str nie czytałam na jej wątku czy tam gdzie płytki ma to są one idealnie zlicowane ze ścianą, tak że kurz nie ma gdzie osiadać?

Magda trzeba by spytać Karolciu, chociaż oni mieszkają tak krótko w swoich domach, że nie wiem czy będą mogli udzielić odpowiedzi jakiej oczekujemy.

Oczywiście prysznic + wanna wolnostojąca, płytki przy umywalkach obowiązkowo. Tylko ja nie lubię jak zabudowy i płytkowane powierzchnie wychodzą tak całkiem od czapy bez żadnej kontynuacji :o

To byłaby raczej nasza master bedroom, ogólnodostępna łazienka tylko z prysznicem :yes:

chyba wolałabym umyć albo jakieś doniczki z ziołami albo coś niż inwestować w dwa zlewy :lol2::lol2::lol2:

ale racja - nie słuchaj nas :p

Venus - mi się też to nie podoba - przy czym w "brak plam" przy kąpaniu to chyba nie wierzę, jakiś bym tam dała choćby nawet zlewający się lacobel przy naszych umiejętnościach a szczególnie dziecka. Ciekawe tylko jak z tym zlicowaniem - w małej mam od pół płytki i białe ściany kurz strasznie się osiada - dlatego maluję na szaro jak mąż wróci. A przy kontaktach najgorzej

Edytowane przez Magda_lena85

hahaha:) szalone

dobrze, że w trakcie budowy byłam w ciąży i dużo rzeczy musiało być...

Venus ja już ogolnie napisałam przy czym u dzieci to sobie nawet nie wyobrażam a hmmm siebie też nie. Może ja się kąpać nie umiem w wannie hahah:) bo zawsze mam manię peelingów albo innych typu szorowanie tyłka szczotką co by był gładki :) a to chlapie jednak

idę spać - bo jutro o 5.30 pobudka - a Wy będziecie się pewnie do 9 wylegiwać .

Miłej nocy Panie :)

Ana - ja tylko 2 okna na mniejsze, a w piwncy garaż którego nie było:)

ale u nas spontan totalny - poszlismy do biura, wybraliśmy projekt i budowaliśmy... ale ciągle wierzę, że to nie ostatni