ida2 30.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 nie straszcie mnie! a ja wam powiem, że w drugim domu nie będę mieć skosów i będę mieć płytki w łazienkach tylko w miejscach chlapiących i wannę wolnostojącą i zasłony przy niej i na pewno baterie firmy Nicolazzi tyle wiem na dziś. Fiu-Fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tosia ok to Twoja kuchnia dla mnie rozwiązanie zbędne. Tosiu ja też tak myślę, wtedy będziesz miała dwa zlewy do mycia;) Lepiej pomyśl żeby ten jeden był bezobsługowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 ja się właśnie zastanawiałam jak widziałam u Karolci czy to praktyczne jest np brak przy wannie?nie chlapię specjalnie ani nic - ale nie raz niestety przypadkowo albo w trakcie porządków coś - chlapie. A przy dziecku to bankowo. Z drugiej str nie czytałam na jej wątku czy tam gdzie płytki ma to są one idealnie zlicowane ze ścianą, tak że kurz nie ma gdzie osiadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Magda trzeba by spytać Karolciu, chociaż oni mieszkają tak krótko w swoich domach, że nie wiem czy będą mogli udzielić odpowiedzi jakiej oczekujemy. Oczywiście prysznic + wanna wolnostojąca, płytki przy umywalkach obowiązkowo. Tylko ja nie lubię jak zabudowy i płytkowane powierzchnie wychodzą tak całkiem od czapy bez żadnej kontynuacji To byłaby raczej nasza master bedroom, ogólnodostępna łazienka tylko z prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) chyba wolałabym umyć albo jakieś doniczki z ziołami albo coś niż inwestować w dwa zlewy :lol2: ale racja - nie słuchaj nas Venus - mi się też to nie podoba - przy czym w "brak plam" przy kąpaniu to chyba nie wierzę, jakiś bym tam dała choćby nawet zlewający się lacobel przy naszych umiejętnościach a szczególnie dziecka. Ciekawe tylko jak z tym zlicowaniem - w małej mam od pół płytki i białe ściany kurz strasznie się osiada - dlatego maluję na szaro jak mąż wróci. A przy kontaktach najgorzej Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tosia nic się nie martw, ja specjalnie kazałam archt. przestawić wentylację w kuchni na 2 stronę, żeby nie patrzeć z salonu na kuchenkę A teraz wymyśliłam właśnie, że tam gdzie obecnie ma być płyta, może zrobić wysoką zabudowe...??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Magda ale ja piszę, że to by była łazienka nie dla dzieci, chociaż oszalałabym jakbym za każdym razem musiała uważać przy płukaniu włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 hahaha:) szalone dobrze, że w trakcie budowy byłam w ciąży i dużo rzeczy musiało być... Venus ja już ogolnie napisałam przy czym u dzieci to sobie nawet nie wyobrażam a hmmm siebie też nie. Może ja się kąpać nie umiem w wannie hahah:) bo zawsze mam manię peelingów albo innych typu szorowanie tyłka szczotką co by był gładki a to chlapie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 dla mnie ta wanna byłaby do relaxu we dwoje a nie szorowania tego i owego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 dobrze, że mojego często nie ma to się mogę naszorować a mam dobry olejek ale trzeba się wymoczyć i dopiero peeling kawowy i jest cacy - jak u Albinoska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 idźcie spać - bo kto będzie rano pisał?:lol2: ja od 7 w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 ja tylko balsam do skóry mocno wysuszonej + perfumowany na klatę żadnych peelingów ale sobie piękne bikini kupiłam na wakacje navy + gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tosia a mnie się zawsze wydawało, że nic nie zmieniałam w projekcie a jak zaczęłam kiedyś pisać jakie zmiany wprowadziliśmy to sporo tego wyszło. Jedynie ścian nie przesuwaliśmy, projekt rozkładowo od początku nas ujął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 ja tylko balsam do skóry mocno wysuszonej + perfumowany na klatę żadnych peelingów ale sobie piękne bikini kupiłam na wakacje navy + gold pochwal się - takiego nie mam a uwielbiam te kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No ja też jedną ścianę przy salonie kazałam wyburzyć, po czym przy wykończeniówce kazałam ją odbudować tylko krótszą Każdy ma jakiegoś bzika jeśli chodzi o budowanie, nie wieżę że nikt nic nie zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 idę spać - bo jutro o 5.30 pobudka - a Wy będziecie się pewnie do 9 wylegiwać . Miłej nocy Panie Ana - ja tylko 2 okna na mniejsze, a w piwncy garaż którego nie było:) ale u nas spontan totalny - poszlismy do biura, wybraliśmy projekt i budowaliśmy... ale ciągle wierzę, że to nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Miłej Magda ja na klatę lubię Lacoste-Touch of Pink dobra też idziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Cześć dziewczynki Oooo Venusia pochwal się bikini Tosia nie kumam z tym drugim zlewem po co i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana ile taki kinkiet jak ze zdjęcia które wrzuciłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts