duś1719506024 19.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) rozważasz chetsterfielda? serio? kurde, w ogóle jak możesz w obliczu takiej opcji mieć jakiekolwiek dylematy?! pffff... zielony, butelkowy chester jest moim marzeniem (próbuje przeforsować u teściów, maja zaje-piekny domek na wsi ). paradoksalnie zakochalam się w nim kilka lat temu w Londynie. był podróba (bo oryginału raczej w tym kolorze nie popełniono) i wyglądał jak różowa landrynka (serio). moja przyjaciółka powiedziała wówczas, ze jeśli wsród kanap są dziwki, to tamta była najprawdziwsza burdel-sofą edit: wybacz Venusko, że Ci tu śmiecę, ale nie wytrzymałam i zgooglowałam. różowe chesterfieldy istnieją i mają się świetnie. a ta, o której myślę... panie, panowie, poznajcie się - vinyl pink (nawet nazywa się z lekka frywolnie ) http://www.contract-furniture-saxon.co.uk/images/chest-2-pink-vinyl.jpg Edytowane 19 Października 2011 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 jeśli wsród kanap są dziwki, to tamta była najprawdziwsza burdel-sofą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ło matko, pewnie że się nie zmieści Tak serio, serio? Może jakieś inne meble da się wyrzucić Pokazywałaś ten pokój? Może jednak da się cuś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.10.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 wyglądał jak różowa landrynka (serio). moja przyjaciółka powiedziała wówczas, ze jeśli wsród kanap są dziwki, to tamta była najprawdziwsza burdel-sofą Jak ja różu nie cierpię, to ta vinyl pink ma w sobie COŚ. Dobrze, że mój aneks kuchenny niewielki, bo bym miała dylemat Wpisałaby mi się w klimat szalonych lat 70-tych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 jak by wsadzić do tego pokoju na górze chesterfielda to pewnie już nic by więcej nie weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Duś ta sofa to matka wszystkich burdel-sof jest tak śmieszna, że aż wydaję mi się możliwe kupienie jej - chyba mnie mąż ukatrupi jak to przeczyta Wczoraj oboje myśleliśmy czy chesterfield + chesterfield mniejszy; nowoczesna kanapa + 2 ludwiki czy chesterfield + 2 fotele nowoczesne i chyba jednak będziemy się trzymać starej koncepcji Narendil nic się nie wymyśli przy mojej zabudowie w tym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.10.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Tak mi się skojarzyło ... młodsza siostra burdelchesterfielda... Zastanawiałąm się jak męża zachęcić do ławeczki w stylu ludwika ... i znalazłam takie coś: http://lepukka.pl/www/produkty/galerie/84/1310827304.jpg Pomyślałam, ze jak go tą nastraszę, to na białego ludwika się zgodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Mirelka ale psychologiczna metoda Muszę to zapmiętać, tylko gorzej że mój m czyta ten dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Venusku, napiszesz cos wiecej o tej zabudownie tv z drewna, o ktorej wspomnialas o Madzi? U mnie bedzie fornirowana, ale moze myslimy o podobnym efekcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Hmn..no u nas fronty mają być drewniane, najlepiej w obłogu to trochę grubiej niż fornir. Zobaczymy, bo to temat niestety nie na teraz, biorąc pod uwagę że najtaniej było 6 tysięcy, najdrożej chyba 18 ;/ My oboje mamy bzika na punkcie drewna, ale nie zawsze na dąb royal w pierwszej klasie nas stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Aaaa, no to nie mowimy o tym samym:no: ja planuje nie zabudowe a okladzine drewniana/fornirowana na calej scianie-bo u mnie sciana tv jest, ze tak powiem wolnostojaca. Venusku, napisalas, ze trzymacie sie starej koncepcji-znaczy sie , ze chesterfield i 2 nowoczesne fotele?Bo sie zgubilam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 hehehe na odwrót, uszaki + jakaś prosta kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.10.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 metode mniejszego zla mam opanowana kiedys przechodac ulica zobaczylam lampe-konia prawie naturalnych rozmiarow. Jesli ktos ogladal Hotel 52 to taka lampa stala przed hotelem. w sumie to bylo z 2 lata temu jak to widzialam, zrobilam zdjecie i pokazalam lubemu ze bardzo chcialabym miec taka lampe w salonie [oczywiscie nie chce!] ale kazde inne rozwiazanie przyjmie z ulga. choc z drugiej strony dopoki finansowo jest rozsadnie to jest ok i mam pozwolenie na robienei jak chce. jak finansowo rozsadnie nie jest to luby niekoniecznie dowiaduje sie co i jak. po prostu o cenie nie rozmawiamy choc czasem sie wygadam i slysze "ile????" ale wtedy mowie - no przeciez juz kupione?! sorry za offtopa ,ale ta rozowa chetsterfieldka mnie rozwalila! brzydactwo jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 wpisz w Google pink chesterfield i zobacz jakim małym maszkaronkiem jest chester w kolorze lalki barbie (jestem na komórce, nie mogę wkleic zreszta nie będę tu galerii tworzyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.10.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 to sie nazywa uzaleznienie - na komorce i na fm siedzi dus (powiedziala to ta co to samo wczoraj robila), ale ten pink chesterfield jest strone wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.10.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ale ta lala barbie to co innego niż pink vinyl, którego wrzuciłam! (a duś się uczy, więc kompa nie włącza, ale od czego jest komórka - fm, pudelek i fb muszą być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Skoro w temacie sof jesteśmy Dziś pojawiła się u nas sofa w gościnnym - robiona na zamówienie, inspirowana ekotropem z ikea http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA211968.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA211969.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA211966.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA211972.jpg Materiał na dole jeszcze do ułożenia, miejsce kanapy na razie właściwe za nią w tym tygodniu powinna się położyć tapeta w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 kanapa jednak lepiej wygląda pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Venus, chyba na panu Arturze się*nie skończy Kto Ci robi takie meble na zamówienie? Chcę*do wiatrołapu ławeczkę z oparciem, pikowaną. Muszę kogoś znaleźć. A może już nie muszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.10.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Venus odważna jestes zawsze białe mi się podobały ale sama nie miała bym na tyle odwagi, zeby wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts