anakris 30.06.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nessko napisz do naszej Pasi na pewno Ci odpisze, no chyba że ja na privka,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ok Ana czekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dziewczynki a co ja mam robić z ta moją firanką bo jutro muszę podjąć decyzję? Przeszywać to odszycie na jaśniutki w kolorze firany, czy zostawić? Całkowita zmiana firan na razie nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tosia tylko nie mów, że będziesz tam zbierała brudne naczynia które czekają w kolejce na mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Justynko całkiem fajnie wyszła ta roleta Ma się ten talent co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Już się przeraziłam (nie przeczytam dokładnie tego postu w którym pisałaś o tym zlewie a już nie chce mi się go szukać). Jedna moja znajoma trzymała pod zlewem miskę z wodą do której zbierała brudne naczynia i myła dopiero jak już nie mieli w czym jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Już się przeraziłam (nie przeczytam dokładnie tego postu w którym pisałaś o tym zlewie a już nie chce mi się go szukać). Jedna moja znajoma trzymała pod zlewem miskę z wodą do której zbierała brudne naczynia i myła dopiero jak już nie mieli w czym jeść Nesska zabiłaś mnie:lol2:, nasza Tosia to porządna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana po tamtej też się tego nie spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Asiua bardzo ci to przeszkadza?mnie to nie razi dałabym sobie z tym spokój Ps ekstra poduszki skund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana ja też bym tego nie ruszała Znudziło Ci się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Karola no właśnie nie wiem sama co robić, bo takie odszycie też nie jest takie tanie:no:, ale tak wiszą te firany już 1,5 roku i mi się znudziły, a dopóki nie zasłonimy się troszkę ogrodem, tzn. nasadzeniami /a cos mi się zdaje, że nie prędko przy naszym tempie/ to te firany muszą wisieć, mieszkamy przy dość /jak się teraz okazało/ ruchliwej ulicy i mięliśmy całe pielgrzymki zaglądających w okna:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.06.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Na pewno byłoby lepiej Ale nie jest na tyle źle co by zmieniać chyba że koszt ,, znikomy,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana ja też bym tego nie ruszała Znudziło Ci się??? Znudziło, chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tosia jeśli ma Ci to ułatwić życie to ok Po prostu byłam ciekawa dlaczego się na to zdecydowałaś, bo dla mnie to jest zbędne- ale ja nie gotuję Rzadko urzęduję w kuchni (wchodzę tam jak już muszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja uważam że kolorystycznie nawiązują do wnętrza więc ujdą jak masz zbędą kasę to sobie zmieniaj Ja osobiście bym nie ruszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dziewczyny ale już mi nie chodzi o koszt, bo i tak szycie całych firan /jak kiedyś pisałam 22 mb/ jest zdecydowanie wyższy:bash: tylko szczerze jak by było lepiej, czekam na głosy, pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana, ja też bym zostawiła. Moim zdaniem pasują. Ale, skoro myślisz o zmianie, to znaczy, że Cię uwierają. W takim razie zmieniaj i się ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 CZESC SZEFOWEJ!!!FJU FJU ale z szefowej zdolniacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Roletka miodzio-jak zawsze jest a jakby jej nie bylo;)subtelnie i delikatnie-bardzo mi się podoba:hug: Jeśli się nie obrazisz to pozwole sobie powoedziec bo wcześniej nigdzie nie wpadlo mi w oko- anakris-piekny salon!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Asiu a bardzo ci to przeszkadza? mnie to nie razi dałabym sobie z tym spokój Ps ekstra poduszki skund Dziękuję bardzo:hug: Poduszki to mix, te dwie większe z IKEA a ta w hamerykańska koniczynkę z MG, planuję jeszcze dokupić ale cena jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ana, ja też bym zostawiła. Moim zdaniem pasują. Ale, skoro myślisz o zmianie, to znaczy, że Cię uwierają. W takim razie zmieniaj i się ciesz Aniu dziękuję za Twój głos:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts