Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CZESC SZEFOWEJ!!!FJU FJU ale z szefowej zdolniacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Roletka miodzio-jak zawsze jest a jakby jej nie bylo;)subtelnie i delikatnie-bardzo mi się podoba:hug:

Jeśli się nie obrazisz to pozwole sobie powoedziec bo wcześniej nigdzie nie wpadlo mi w oko-

anakris-piekny salon!!!!!

Bardzo dziękuję za taką opinię z Twoich ust, ja też słyszałam o Twoich wnętrzach ale niestety nie dane mi było ich zobaczyć, a bardzo bym chciała:yes:

Jeśli mogę coś dodać

nie wiem czy lubisz ?

ale skupiłabym się na dodatkach

bo ten twój salon taki troszkę ,, bezosobowy ,, jakby tyle co tam zamieszkaliście?

Nie mówię o zagraceniu i tryionie ,, kurzołapek,,

Ale tam az się prosi o kilka pięknych ozdobników

zobacz ile daję kinkiet i obrazek :wiggle:

Mam nadzieję ze sie nie pogniewasz bo w sumie nie prosiłaś o radę

Asiu

byłoby najlepiej jakby tam wisiały jakieś piękne zwiewne zasłony :-)

jeśli sa firanki to powinny być jednokolorowe

koro nie są ( nie wiem co cię podkusiło ) to bym je zostawiła bo mnie osobiście nie rażą

No ja też bym widziała zasłony, ale nie mój m nie:no:, to była jedna z tych rzeczy w domu, których nie mogłam przeskoczyć i albo rozwód albo firany:yes: /nie wiem czy wiecie o czym mówię, ale myślę że tak:D, ja naprawdę dużo rzeczy przewałkowałam z moim m , oczywiście na plus dla mnie:D/, tak jak już wcześniej pisałam, to też mieliśmy dosłownie pielgrzymki przechadzjących się i zaglądających do okien, jak troszkę zarośniemy w sensie ogrodowo/ to wtedy firany pójdą z okien, ale póki co muszą być, dawajcie te propozycję ja to przetrawię:cool:

Karola no nie wiem co mnie podkusiło, dlatego teraz kombinuję, a kombinuję tek już od roku:lol2:

Jeśli mogę coś dodać

nie wiem czy lubisz ?

ale skupiłabym się na dodatkach

bo ten twój salon taki troszkę ,, bezosobowy ,, jakby tyle co tam zamieszkaliście?

Nie mówię o zagraceniu i tryionie ,, kurzołapek,,

Ale tam az się prosi o kilka pięknych ozdobników

zobacz ile daję kinkiet i obrazek :wiggle:

Mam nadzieję ze sie nie pogniewasz bo w sumie nie prosiłaś o radę

Karola nie, jasne że się nie obrażę, ale co tam byś Ty widziała, bo ja mam troszkę takich dodatków ale może ich na zdjęciu nie widać?

Planuję też barek taki jak ma Marta u siebie, ale to musi poczekać, a na nim ramki , pierdoły i takie tam:cool:

A Ty o czym myślałaś?

Bardzo dziękuję za taką opinię z Twoich ust, ja też słyszałam o Twoich wnętrzach ale niestety nie dane mi było ich zobaczyć, a bardzo bym chciała:yes:

No daj spokój-z twoich ust:lol2:-co tam u mnie-nuda-biale ściany i kupa miejsca ciagle niedomeblowana:D:yes:-ALE DZIEKUJE:hug:

A jak bardzo chcesz to jakies male foto Ci poslac na maila moge;)

Asiu

ok mnie argument rozwodowy przekonał :lol2:

Co ja bym widziała ?

latarenki

świecznik

ramki na zdjęcia

i najważniejsze coś zielonego

nie masz kwiatów

nie lubisz?

Karolciu wszystko to co wymieniłaś mam w salonie połączonym z jadalnią :yes:może nie widać na tych zdjęciach, oprócz właśnie kwiatów, do których się przymierzam jak już napisałam, ale faktycznie ręki do nich nie mam:no: chociaż na moim nie dokończonym kominku stoi już ładny storczyk i chodzę koło niego jak kot z pęcherzem, żeby mi nie zdechł:lol2:

Coś tam dostrzegam za tymi firanami ale średnio to jest widoczne:(:(

szkoda takie piękne duperelliny chować po kątach:yes:

Może takie ujęcia nie fortunne porobiłaś

Ale skoro masz te upiększacze to oki:D

ja na tych parapetach poukładałabym kwiaty

zawsze stworzą jakiś wachlarz przed wścibskimi sąsiadami

A w tym kacie za sofa az się prosi zeby postawić jakiś duży okaz - zamię lub bonsai a

Gumisia :hug: Tęsko nam za Tobą:hug: Mogła byś sie trochę wiecej udzieleć :( Nuda?? A kto ma 2 miejsce na najpiękniejszą kuchnię FM??:p:D

Asia to ja już nie wiem jak z tymi kinkietami, bo ja bym chyba nie mieszała. A firanki u Ciebie wcale mi nie przeszkadzają, mimo, że firanek nie lubię, ale nie będę ukrywać że ten pasek ciemny :no: mi się nie podoba. Jak by był jasny to firanka była by lżejsza.

Tosia-kochana-ja czasu ostatnio jak na lekarstwo mam:(

Rozne rzeczy się dzieja:Dpozytywne i dziecko i prawko robiłam i rozne roznosci....OGRODEK:D i takie tam:D

Jaka kuchnia?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu

ja uważam że te latarenki sa zbyt niskie żeby stały na ziemi ( te na które czekasz sa znacznie wyższe)

na stole mogłoby coś stać

np świecznik , taca z owocami albo wazon z kwiatami

Ok, wezmę to pod uwagę:yes:

no te latarenki to tak tymczasowo oczywiście, to jest miejsce na tej ścianie na ten bufet, na nim ozdobniki ofkors, na stole różne rzeczy stawiam tylko do zdjęć pousuwałam, nie wiem dlaczego?

Kiepsko mi jeszcze wychodzi fotografowanie pod fm;)

Edytowane przez anakris

Zdałaś prawko??? GRATULACJE KOCHANA :wave::wave::wave::wave: Nasza mistrzyni!! A co robisz w ogródeczku??

Jaja sobie robisz czy serio nie wiesz??

Ale serio nie wiem co-co robie w ogrodku:yes:no nie wiem-na zywiol ide-najwyzej później przekopie od nowa:lol2:

Dziekuje za prawko-musze powoedziec ze było to bardzo traumatyczne przezycie dla mnie...Może ze wzgledow bardzo osobistych-mysle ze wolalabym na porodowke pojsc jutro niż zaczynać i zdawać od nowa....