anakris 30.06.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nie gadam z osobami które chcą mieć tylko trawę i thuje http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif. A tak na poważnie to musze nad Tobą popracować :hug: Tosia to ja już spadam, cześć kofaniutka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nie gadam z osobami które chcą mieć tylko trawę i thuje http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif. A tak na poważnie to musze nad Tobą popracować :hug: jA JESZCE ROK TEMU TEZ TAK MOWILAM-TRAWA I THUJE:lol2: teraz wkopałam krzewuszke ,brzoze krzewiasta,trzy rodzaje hortensji i jakies nowe krzaki przytaszczylam-jeszce w doniczkach:lol2:-teraz chce kwiaty,krzewy i drzewa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 jA JESZCE ROK TEMU TEZ TAK MOWILAM-TRAWA I THUJE:lol2: teraz wkopałam krzewuszke ,brzoze krzewiasta,trzy rodzaje hortensji i jakies nowe krzaki przytaszczylam-jeszce w doniczkach:lol2:-teraz chce kwiaty,krzewy i drzewa:lol2: Gumisiu ja też tak chcę, ale jeszcze nie dojrzałam do takich decyzji Chociaż Tosia to mnie tu już urabia jak może, ale łatwo ze mną nie ma, albo ja z nią Dobra uciekam, bo zaraz taką zrybkę dostanę, żę już się boję, dziewczynki dobranoc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Gumisia jesteś nominowana w konkursie na najpieknieszą kuchnię FM http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216710-Najpiękniejsza-kuchnia-bo-najpiękniejsze-to-coś-GŁOSOWANIE i jesteś druga a tam kilka osób ma dostać nagrody więc raczej masz pewne Zdałaś za pierwszym razem??? Co się takiego działo??? Ale mam nadzieję, że jesteś odważna kobitka i jeździsz już sama ALE NUMER!!!!!-TO JA RACZEJ BEZ SZANS BO NIE MAM WATKU I JAK NAGABNE ZEBY NA MNIE GLOSOWALI:lol2::lol2: PRAWKO-Wiec tak -calkiem osobiste przezycia calkiem mnie od samochodu skutecznie odrzucaly-teraz zycie -dziecko i dom na wsi i trzeba jezdzic... Można powiedzieć ze zdałam za pierwszym:cool:-za pierwszym wyjechanym na miasto:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Gumisiu ja też tak chcę, ale jeszcze nie dojrzałam do takich decyzji Chociaż Tosia to mnie tu już urabia jak może, ale łatwo ze mną nie ma, albo ja z nią Dobra uciekam, bo zaraz taką zrybkę dostanę, żę już się boję, dziewczynki dobranoc:D Dojrzejesz-byle szybko to już Ci cos będzie roslo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja chyba dziś nie pójdę spać, a jutro oczy na zapałki Tosia, ale dzisiaj już mojemu oznajmiłam, że nie chcę tak dużo tujek i nawet tak bardzo nie protestował Gumisiu ale Wy tu tak pozytywnie zarażacie tymi wnętrzami a później ogrodami, że ja mam nadzieję, że szybciutko zmienię zdanie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Ja hortenscje kocham, z moich ulubionych to jeszcze: róże, żurawki, miodunka, klony, różaneczniki i wszystkie pnącza. Gumisia zachęcam do sadzenia bylin bedą pięknie kwitły, bedziesz zadowolona jak byś potrzebowała pomocy w doborze roślin to wiesz gdzie mnie szukać Jeszcze takie cos wsadziłam co się nazywa Zarnowiec zolty i rodedendron i azalia rozowa:cool: DZIEKUJE -BEDE PAMIETAC:hug: edit-a tak i klon taki czerwony tez wsadziłam:) Edytowane 30 Czerwca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja chyba dziś nie pójdę spać, a jutro oczy na zapałki Tosia, ale dzisiaj już mojemu oznajmiłam, że nie chcę tak dużo tujek i nawet tak bardzo nie protestował Gumisiu ale Wy tu tak pozytywnie zarażacie tymi wnętrzami a później ogrodami, że ja mam nadzieję, że szybciutko zmienię zdanie:hug: NO I DOBRZE BO CO TO ZA OGROD DO RELAKSU I SIADANIA Z BIALYM LUB CZERWONYM -BEZ KWIATOW ,KOLOROW ITP;) Chociaz dziś tak paskudnie było ze sobie szampanka saczylam w domku i swój maly sukces opijalam pod kocem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 OOO To to to!! No ja wiedziała, że mogę na Ciebie liczyć W konkursie wygrywa kilka osób a o Ciebie się nie boję- poczytaj komentarze A autkiem to jeszcze bedziesz szaleć! Ja w Ciebie wierzę To jest super frajda tylko nie można się zniechęcać i dobierać sobie do głowy Ja stracilam kogos bardzo bliskiego w wypadku wiec to tylko mus dla mnie:sick: A do kuchni to lepiej nie ide bo jak wyladuje na ostatnim to będzie niezla lipa;)- W KAZDYM RAZIE JAK KTOS GLOSUJE TO MEGA DZIEKUJE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 ??????????? Chwal się No chwale się m.in prawko;) No i jeszcze SOON następny rocznik mi dobije w dowodzie- soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 KOCHANE musze uciekać-bo jutro znow dużo się dziac bedzie:yes:SCISKAM WSZYSTKIE I USCISKI SZEFOWEJ ZOSTAWIAM:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.06.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dziefczynki ja też już pędzę do spania, buziaczki i miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam z rana świeżą jak śmietana:lol2::lol2: Anakris - mnie to też nie razi ten ciemny pasek - mimo, że firan na całe okno nie lubię ( doczytałam dlaczego) Tosia - sama mam bialy zlew frankowy i nawet po burakach, kawie cif ultra biel w niebieskim zawsze da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.07.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Ana,piękny salon Co do firan ,to ja bym tą górę zmieniła na jasną ,bo mnie by to denerwowało .Zresztą chyba mnie już troszkę znasz i wiesz ,że u mnie nawet szyby idą do wymiany ,bo przeżyć ich nie mogę :lol2: Edytowane 1 Lipca 2013 przez Ola.U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kochane widzę, że najlepsza impreza beze mnie :P Nie dam rady napisać posta z cytatami bo bym się sama pogubiła Ana ja uważam, że te firanki wyglądają pięknie w waszym salonie i wcale się nie dziwię że mąż nie chce zasłon, bo do was mnie pasują właśnie firanki ale to odszycie to dla mnie do natychmiastowego zlikwidowania Gumisia gratuluję prawka, a to dziecko już zrobiłaś? Classic ja mam w szynie agrafki i tymi agrafkami chwytam za kieszonki w taśmie mnie się efekt podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Cześć kochane:wiggle: Olu, Venusko bardzo Wam dziękuję za komplementy, miło tak z rana z poniedziałku usłyszeć tyle fajnych słów od Was:hug:, odszycie idzie do wymiany to już postanowione:yes: Classic dziękuję lampa w jadalni to inspirowana Caboche kupiona na allegro firmy Azzardo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie gadam z osobami które chcą mieć tylko trawę i thuje http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif. A tak na poważnie to musze nad Tobą popracować :hug: to żebyś ze mną gadała doradz mi proszę co mam posadzić aby sie trochę odciać od drogi...nie chcę "cmentarzyka" ztujek alej akoś muszę sie odciąć,zrobić tło dla mini ogrodu uliczka osiedlowa ,niezbyt uczęszczana ale jednak...mam z tej strony 45 m płotu/znaczy plot bedzie raczej z siatki/ i chciałabym sie ogrodzić...działakj est niewielka 15 x 50 i na tymstoi dom ,wiec z wielkimi drzewamy nie poszaleję Ana ja bym tą ciemną lamówkę zmieniła Gumiśia - gratuluję prawka, może ja do swojego wróce ,samochód czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczyny muszę się pochwalić, Ania dostała się do wymarzonego gimnazjum, strasznie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczyny muszę się pochwalić, Ania dostała się do wymarzonego gimnazjum, strasznie się cieszę Gratulacje dla ANI!!! :wiggle::wiggle:I dla Was również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ida dziękujemy bardzo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts