Venus_m 01.07.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ana o to kaman, że fotki mam na serwerze photobucket i w miesiącu jest 10gb limitu wejść. Im więcej osób jest na wątku i go odświeża tym szybciej ten limit się zużywa. W tym miesiącu załatwiliście mnie w 2 tygodnie dlatego teraz zamiast fotek jest tekst o popularności. Muszę część fotek przenieść co by można je było oglądać i dopatrywać się symterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ida nie poznałam Cię, gdzie kotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Ida :lol2: a jej brak - dobrze, że chociaż względy praktyczne zwyciężyły mi avek już u Nesski podpadł..że nie ten:) ale popieram co tam napisałaś - też czatuję i ni widu ni słychu - a raczej ni widu:) ale mi dał popalić dziś wieczorem Albinosik Edytowane 1 Lipca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ana o to kaman, że fotki mam na serwerze photobucket i w miesiącu jest 10gb limitu wejść. Im więcej osób jest na wątku i go odświeża tym szybciej ten limit się zużywa. W tym miesiącu załatwiliście mnie w 2 tygodnie dlatego teraz zamiast fotek jest tekst o popularności. Muszę część fotek przenieść co by można je było oglądać i dopatrywać się symterii A to koniecznie Venus :rotfl: Symetria najważniejsza:D, ale jak Ty teraz bez tej miarki no całkowita klapa będzie:o, jutro wysyłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ivy17 a jak byś chciała, żeby ten żywpłot wyglądał? Ma być luźno, cięte w idealną kostkę czy tak jak thuje- rośliny takie same i bez konieczności cięcia? Tosiu nie musi być idealny, w sumie im mniej z nim roboty tym lepiej jednakże nożyce do żywopłotu mam od teściowej jak by coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Hej Venus witam się u Ciebie:) Podglądam od jakiegoś czasu,domek rewelacja :jawdrop Kociaki słodziaki:rolleyes: Próbowałam znaleśc jakieś info ale poległam (tyle stron),więc jeśli można chciałam zapytać o stół z jadalni czy jest nowy,czy może po renowacji?JEST BOOSSKII!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 London witam i dziękuję za komplementy, my też bardzo dobrze czujemy się w naszym domu Kociaki właśnie chrapią na kanapie i pufie przy nas. Stół upolowaliśmy na allegro w antykach. Na pewno jest po renowacji i jest super Jak kiedyś będę sprzedawać dom to stół zabieram ze sobą Ana no tak teraz mam wymówkę, że nie jest symetrycznie, bo nie mam miarki. Dobra to zamawiam wszystko jak leci, o kasę będę się martwić później ale przynajmniej Magda nie będzie się czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziękowac:) też właśnie mam na allegro upatrzony,jednak w kolorze ala złotydąb i nie bardzo do mnie przemawia ten kolor,no ale może się zdecyduję zama go wytiuningowac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Venus sama przyznałaś wczoraj rację, że praktycznie rozwiązanie zwyciężyło:) także spoko - symetrii tam dalej nie widzę chociaż wymyśliłam co bym trzymała w takich małych wąskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Venuska a pochwaliła się Ty bikini??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Magda nie przyznałam napisałam Tobie, że wg twojego myślenia to trzeba olać funkcjonalność i wygląd byle mieć symetrię a to co innego Poważnie to odpuść ten temat, widzę że się Tobie nie podoba, łapię, ale uszanuj że nam się podoba:cool: P.S. to nie jest wąska szafka, ma tylko wąski otwór i bardzo się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nessko nie pokazywałam na razie kombinuję nad fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a kto napisał, ze mi się nie podoba? napisałam, ze mi coś w niej nie pasuje i doszłam do wniosku, że AŻ dwie szafki z drugiej strony ja tematu dziś nie ciągnęłam - ale widocznie komuś nie pasowała symetria dalej:lol2::lol2: od całe zmieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Magda jeszcze raz poważnie proszę odpuść, bo możemy się tak przekomarzać bez końca - wyspałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Cześć dziołchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 cze Marta, co tam? nie widziałaś mojej krzywej rolety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ja się dziś nie wyspałam - Albinos chyba ma jakieś zrównanie nocy z dniem zrobił pobudkę o 4:jawdrop: po czym jak wychodziłam do pracy o 6.30 zasnął, przyszła niania i spał do 11 Hej Szefowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 cze Marta, co tam? nie widziałaś mojej krzywej rolety! Krzywej nie widziałam prostą tak i właśnie przyszłam pochwalić, ze Venus zdolniacha i że Venus ładnie dobrała tkaninkę, lubiem takie przezroczyste roletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 to dobrą fotkę zrobiłam, że się nie czepiacie równości tej rolety na szerokość jest ok, ale jeden fiszbin jest dobrze po łuku Tkanina do zmiany, ale efekt ma być ten sam tylko materiał ma być bardziej dla mnie przyjazny przy szyciu Mąż mnie namawia na taką cieniutką firankową, ale moim zdaniem takie wyglądają biednie w oknie, ja tam lubię na bogato do kiedy US powinien zwrócić za PIT? bo ja jeszcze nie mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 do pół roku a fiszbiny kupowałaś tam gdzie tkaninę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts