Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Ana o to kaman, że fotki mam na serwerze photobucket i w miesiącu jest 10gb limitu wejść. Im więcej osób jest na wątku i go odświeża tym szybciej ten limit się zużywa. W tym miesiącu załatwiliście mnie w 2 tygodnie :rotfl: dlatego teraz zamiast fotek jest tekst o popularności. Muszę część fotek przenieść co by można je było oglądać i dopatrywać się symterii :lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ida :lol2::lol2::lol2: a jej brak - dobrze, że chociaż względy praktyczne zwyciężyły

mi avek już u Nesski podpadł..że nie ten:) ale popieram co tam napisałaś - też czatuję i ni widu ni słychu - a raczej ni widu:)

ale mi dał popalić dziś wieczorem Albinosik

Edytowane przez Magda_lena85

Ana o to kaman, że fotki mam na serwerze photobucket i w miesiącu jest 10gb limitu wejść. Im więcej osób jest na wątku i go odświeża tym szybciej ten limit się zużywa. W tym miesiącu załatwiliście mnie w 2 tygodnie :rotfl: dlatego teraz zamiast fotek jest tekst o popularności. Muszę część fotek przenieść co by można je było oglądać i dopatrywać się symterii :lol2:

A to koniecznie Venus :rotfl::rotfl::rotfl:

Symetria najważniejsza:D, ale jak Ty teraz bez tej miarki no całkowita klapa będzie:o, jutro wysyłam:lol2:

Ivy17 a jak byś chciała, żeby ten żywpłot wyglądał? Ma być luźno, cięte w idealną kostkę czy tak jak thuje- rośliny takie same i bez konieczności cięcia?

Tosiu nie musi być idealny, w sumie im mniej z nim roboty tym lepiej :p jednakże nożyce do żywopłotu mam od teściowej jak by coś :rolleyes:

London witam :hug: i dziękuję za komplementy, my też bardzo dobrze czujemy się w naszym domu ;)

Kociaki właśnie chrapią na kanapie i pufie przy nas. Stół upolowaliśmy na allegro w antykach. Na pewno jest po renowacji i jest super ;) Jak kiedyś będę sprzedawać dom to stół zabieram ze sobą ;)

Ana no tak teraz mam wymówkę, że nie jest symetrycznie, bo nie mam miarki. Dobra to zamawiam wszystko jak leci, o kasę będę się martwić później ale przynajmniej Magda nie będzie się czepiać :rotfl:

Magda nie przyznałam :o napisałam Tobie, że wg twojego myślenia to trzeba olać funkcjonalność i wygląd byle mieć symetrię a to co innego ;)

Poważnie to odpuść ten temat, widzę że się Tobie nie podoba, łapię, ale uszanuj że nam się podoba:cool:

P.S. to nie jest wąska szafka, ma tylko wąski otwór i bardzo się przydaje :yes:

to dobrą fotkę zrobiłam, że się nie czepiacie równości tej rolety na szerokość jest ok, ale jeden fiszbin jest dobrze po łuku :lol2: Tkanina do zmiany, ale efekt ma być ten sam tylko materiał ma być bardziej dla mnie przyjazny przy szyciu :yes:

Mąż mnie namawia na taką cieniutką firankową, ale moim zdaniem takie wyglądają biednie w oknie, ja tam lubię na bogato :D

do kiedy US powinien zwrócić za PIT? :mad: bo ja jeszcze nie mam:rolleyes: