MarJel 01.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Marta ja też w tych eurofiranach szyłam, oj gupie my:lol2: oj gupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Marta ja znam cenę Twoich z sypialni i wiesz że je uwielbiam, ceny nie 17 tys za rolety? chyba zewnętrzne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczyny dlatego zazdroszczę takiego talentu, że same możecie sobie odszyć to i owo:yes:, bo takie firmy się cenią, przyjadą do domu, pomierzą, uszyją, ale co z tego jak to tyle kosztuje, ale nie każdy potrafi sam, a cioci czy babci, cudownej rączki też nie ma:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Marta ja znam cenę Twoich z sypialni i wiesz że je uwielbiam, ceny nie 17 tys za rolety? chyba zewnętrzne! Venus nie wewnętrze, ja tez kilka razy pytałam, a domek mniejszy sporo od mojego:yes: No dobra jest jedna zasłona do tego kompletu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Tosia, przez gardło mi nie przejdzie , niech Venus napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Marta niech zgadne 3,5 - 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Marta niech zgadne 3,5 - 4 ? noooo nie licząc chwostów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Czyli co 4,5? Czy jeszcze więcej? Ja nie jestem zdziwiona, co najwyżej wk... na taki zarobek:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ej! Marta pisałaś mi że 2,5 tyśka? kłamałaś jędzo? ja pierniczę za co tzn efekt dla mnie jest powalający no ale cena .... jak pomyślę ile się szyje taką prosta zasłonę z taśmą to śmiać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczyny jakby co uszyję za 2 tysiące takie zasłony jak u Marty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 dopszzzzzzzzzzz kładziemy się, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Justyna ja pierwsza jak by co, zastanowię się ale nie teraz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Czyli co 4,5? Czy jeszcze więcej? Ja nie jestem zdziwiona, co najwyżej wk... na taki zarobek:mad: Asiu nie pamiętam dokładnie coś pomiędzy 3.5- 4 plus chwosty Tyle że tkanina cudna, tafta z zewnątrz i satyna od spodu, i szycie tez fachowe, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ej! Marta pisałaś mi że 2,5 tyśka? kłamałaś jędzo? ja pierniczę za co tzn efekt dla mnie jest powalający no ale cena .... jak pomyślę ile się szyje taką prosta zasłonę z taśmą to śmiać mi się chce eee na pewno nie albo się pomyliłaś , albo ja skłamałam ale 2.5 nieeee Moje wszystkie zasłony na dole w trzech oknach wyszły mnie mniej niż ta jedna w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Marta ale ja wiem o co cho, na etapie wykończeniówki to ja też różne rzeczy robiłam, teraz to już się bardziej zastanawiam;), ale najlepsze jest to że ostatnio pisałam tu na fm, że chcę zmienić odszycie w moich firankach /notabene szytych w Eurofiranach/ i ja zadzwoniłam to babka mi podała taką cenę, że sobie przysiadałam, jak poszłam do mojej zaprzyjaźnionej krawcowej dała cenę 1/3 Eurofiran, ale jak się pofatygowałam do kierowniczki Eurofiran to ta mi jeszcze zjechała z tej ceny, tak więc one mają taką marże że szok, stąd te ceny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.07.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dobra dziewczynki uciekam, pa , dobranoc:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.07.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 O boże! Dzisiaj od rana nadrabiam Was z wczoraj i oto skończyłam! Alleluja! Magda ale mnie ta roleta drogo nie wyniosła, 135 zł mechanizm i tkanina 30 zł no ale 20 zł to to nie jest. Gdzie w takim razie kupowałaś ten mechanizm? Bo może też bym sie porwała na samouszycie U mnie wyceny wszędzie wahały się od 400 do 500 zł za okno (śr. okna o wymiarach 150 wys. x 180 szer.) 3 mies od dnia złożenia deklaracji, chyba że była korekta/sprzeciw itd. - wówczas od tego zdarzenia (o ile nie wybrałaś opcji zaliczenia na poczet przyszłych zobowiązań podatkowych). w przypadku deklaracji wysłanych pocztą skarbówki mogą wydłużyć ten termin o okres, który upłynął pomiędzy datą nadania listu a datą faktycznego wpływu do us. A co w przypadku jak się spóźnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Marta te Twoje sypialniane są piękne! Nie widziałam równie ładnych. Moim zdaniem tylko w wyspecjalizowanym salonie tego typu rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.07.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ivy jak masz mało miejsca to najlepszy był by jałowiec skalny, trzeba sadzić go gęsto, ale nie jest drogi. Jałowiec pospolity "Meyer" tem mógł by być. Cisy, ale one dość wolno rosną, a jak nie to coś liściastego też daje fajny efekt i dość szybko rosną. Tosiu dziękuję a czy one mogą rosnąć na mokrej ziemi, u mnie raczej wiecej wody niż mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 helloł Asiazet kupiłam na allegro w stop sun wpisz mechanizm do rolety rzymskiej, to cena za koralikowy, tylko u mnie 126 cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts