Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ej! Marta pisałaś mi że 2,5 tyśka? :D kłamałaś jędzo? ja pierniczę za co :lol2: tzn efekt dla mnie jest powalający :rolleyes: no ale cena .... jak pomyślę ile się szyje taką prosta zasłonę z taśmą to śmiać mi się chce :D

eee na pewno nie albo się pomyliłaś , albo ja skłamałam ;) ale 2.5 nieeee

Moje wszystkie zasłony na dole w trzech oknach wyszły mnie mniej niż ta jedna w sypialni

Marta ale ja wiem o co cho, na etapie wykończeniówki to ja też różne rzeczy robiłam, teraz to już się bardziej zastanawiam;), ale najlepsze jest to że ostatnio pisałam tu na fm, że chcę zmienić odszycie w moich firankach /notabene szytych w Eurofiranach/ i ja zadzwoniłam to babka mi podała taką cenę:eek:, że sobie przysiadałam, jak poszłam do mojej zaprzyjaźnionej krawcowej dała cenę 1/3 Eurofiran, ale jak się pofatygowałam do kierowniczki Eurofiran to ta mi jeszcze zjechała z tej ceny, tak więc one mają taką marże że szok, stąd te ceny:cool:

O boże! Dzisiaj od rana nadrabiam Was z wczoraj i oto skończyłam! Alleluja!

Magda ale mnie ta roleta drogo nie wyniosła, 135 zł mechanizm i tkanina 30 zł :) no ale 20 zł to to nie jest.

Gdzie w takim razie kupowałaś ten mechanizm? Bo może też bym sie porwała na samouszycie :p U mnie wyceny wszędzie wahały się od 400 do 500 zł za okno (śr. okna o wymiarach 150 wys. x 180 szer.)

3 mies od dnia złożenia deklaracji, chyba że była korekta/sprzeciw itd. - wówczas od tego zdarzenia (o ile nie wybrałaś opcji zaliczenia na poczet przyszłych zobowiązań podatkowych).

w przypadku deklaracji wysłanych pocztą skarbówki mogą wydłużyć ten termin o okres, który upłynął pomiędzy datą nadania listu a datą faktycznego wpływu do us.

A co w przypadku jak się spóźnią?

Ivy jak masz mało miejsca to najlepszy był by jałowiec skalny, trzeba sadzić go gęsto, ale nie jest drogi. Jałowiec pospolity "Meyer" tem mógł by być. Cisy, ale one dość wolno rosną, a jak nie to coś liściastego też daje fajny efekt i dość szybko rosną.

Tosiu dziękuję :-) a czy one mogą rosnąć na mokrej ziemi, u mnie raczej wiecej wody niż mniej :sick: