Venus_m 22.10.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dzięki Ona jest nie do końca biała, bardziej ecru i w takie złote delikatne ciapki że trochę połyskuje, będzie dobrze przy tapecie Wiem, że jasna i będzie się brudzić, ale to gościnny ja do niego zajrzę raz na rok Monia hm Pisałam już kiedyś, że kanapę zamówiłam w Słomczynie na giełdzie, wybierasz na podstawie katalogów i zdjęć. Powiem tak jest to kawał mebla, ciężko ją przesunąć i za te pieniądze jest extra (1350). Gdybym płaciła za nią 3000 oczekiwałabym trochę innego standardu jak np to żeby była w foli, lub żeby skrzynia na pościel była w sosnie 1 klasy a nie 3 (widoczne czarne sęki brrrr). Do salonu chyba też u nich zamówię, bo co jak co ale jak mają się pojawić małe dzieci to ja nie będę wydawać ciężkich pieniędzy na coś co po 2 latach się zniszczy...jak nie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 ehh, już myślałam że mi zrobią*tę ławeczkę Ale cena faktycznie - śmieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 ehh, już myślałam że mi zrobią*tę ławeczkę Ale cena faktycznie - śmieszna A ja chyba wiem kto mógłby ci zrobić ławeczkę Venusku, fajniusia kanapa, a za takie pieniądze to już w ogóle. W gościnnym też bym sobie pozwoliła na jasną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Marta a kto mógłby taką ławeczkę wykonać? Ja kiedyś mogę potrzebować do sypialni...kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.10.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Marta a kto mógłby taką ławeczkę wykonać? Tak wyskoczyłam jak filip z konopi, ale dokładnie nie wiem jaka ma być ta ławka, a może mój namiar nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 kurcze szkoda ze na zdjęciu dobrze nie widać materiału. do pokoju macie tam takie brązowe pasy mieć chyba? mi to się jeszcze podoba ta twoja kanapa ale w wydaniu w kwiaty, całkowicie po skandynawsku , ale raczej nigdzie mi nie wejdzie i nie przypasuje, a szkoda. cena powalająca :) my u siebie na mieszkaniu też zamawialiśmy u niedrogiego tapicera. mamy juz ja trochę, ja dużo na niej leże, siedzę i powiem szczerze ze jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Hmn...mi też się kwiatki podobają ale teraz, ja wiem że na codzień lubię spokojnie Tak pasy będą w tym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Venus, ja zamawiałam stylową ławkę i materac do mojej drugiej prostej białej w http://www.meblemilan.pl/ spróbuj fajny kontakt.Co prawda nie powinnam jeszcze polecać bo ławka będzie za 3 tyg. wydają się jednak konkretni. Agwi ma od nich kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 a dziękuje Na pewno mam do nich już otwarty link wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Lampa w sklepie FLO zarezerwowana Stanie w gościnnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Jednak lampy nie kupiłam, za bardzo shabby chic jak na moje klimaty Podstawa z wyciętych ala drewnianych liter HOME, całość wydawała się kremowa lekko obdarta..no właśnie nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.10.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 och kochana, trzeba było podpytać, to byś się fatygować nie musiała:lol2: Ja bym ci powiedziała, że tak ona wygląda;) Myślałam, że to na zdjęciu widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 23.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 dobrze, że nie spytałam bo byśmy się nie wybrali do Arkadii wcale a tak w h&y kupiłam wreszcie silnie poszukiwane pudełeczko do łazienki górnej na odżywkę do włosów i 2x świeczniki takie jak zawsze chciałam, narzuty były obłędne ale to niestety nie ten etap jeszcze P.S. Venus z profilu męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.10.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Venus,jakie narzuty, jakie????No i pokaż świeczniki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ja przeoczyłam promocję 2 za 1, a tak byłam napalona na narzutę ANTIGUA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Moni,nie przejmuj się, może wkrótce znowu zrobią taką akcję? Teraz jest już akcja wyprzedażowa.A widziałaś ją na żywo? Na jaki kolor polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Moni, nie przejmuj się, może wkrótce znowu zrobią taką akcję? Teraz jest już akcja wyprzedażowa. A widziałaś ją na żywo? Na jaki kolor polujesz? Widziałam, rozkładałam, macałam, głaskałam Jest piękna, mięsista, cudo ... Ale -nie pamiętam jakie miała wymiary, a zdecydowałam się już na łóżko 180x200 -właśnie kolory. Albo fiolet, albo beż. A ja chciałam szarą. Tyle, że ten beż jest właśnie taki szarawy, nie ciepły. I chyba tę bym brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.10.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 czyli potrzebujesz narzuty 240 x 260 cm, albo 220x240 cm.Szarawy zimny beż to też byłby mój typ:) Podskoczę sobie w przyszły weekend ją zobaczyć, jeśli mi się spodoba odcień i będzie jeszcze wkrótce akcja: dwie w cenie jednej, to ja bym się pisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.10.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 aż tak dokładnie to nie wiem jaka to dokładnie narzuta była, ale leżały różne kolory - na pewno fiolet i brąz po 99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Świeczniki x2 - zdjęcie strasznie marne ale najlepszego z tego co udało mi się pstryknąć, ciężko po tym zdjęciu cokolwiek powiedzieć bo mało widać ale zarys ogólny pokażę. W tym tygodniu znowu brudne prace, mam nadzieję, już po raz ostatni, zrobiliśmy porządki z oświetleniem - praktycznie wszędzie już skompletowane, jak już będzie czysto to ruszamy z montażem Żeby nie być gołosłowną, świecznik z niezdartą ceną na spodzie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA221982.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts