nicol21 02.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 talerzyki piekne, pamietam te z lutego! i super ze komplet jest. kiedy cos pieczesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.07.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Dżastina Pomęczę Cię jeszcze z tymi roletami - takie coś: http://allegro.pl/mechanizm-lancuszkowy-do-rolet-rzymskich-1-71-2m-i3356322717.html ? Bo się conajmniej napaliłam Aaaa... i czy do tego instrukcję montażu (rolety w całości, ale i materiału na rolecie) dodają, jest intuicyjna (na mój blond rozumek mam obawę), czy jakieś wielkie grzebanie w necie trzeba odczynić, żeby się w tym połapać? Nikt nic nie powie o silikonowych formach do tarty? Edytowane 2 Lipca 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dżastina Pomęczę Cię jeszcze z tymi roletami - takie coś: http://allegro.pl/mechanizm-lancuszkowy-do-rolet-rzymskich-1-71-2m-i3356322717.html ? Bo się conajmniej napaliłam Asia, ja nie Justyna, ale się wtrącę Mogę? Ten link, który wkleiłaś, to sprzedawca, u którego kupowałam swoje mechanizmy. Jestem zadowolona. Mogę polecić. Justyś, no właśnie, nie w StopSunie się zaopatrywałam Aaaa... i czy do tego instrukcję montażu (rolety w całości, ale i materiału na rolecie) dodają, jest intuicyj na (na mój blond rozumek mam obawę), czy jakieś wielkie grzebanie w necie trzeba odczynić, żeby się w tym połapać? TUTAJ, u siebie, wklejałam filmik, na podstawie którego szyłam Jakubkowe rolety. Justynka też chyba z tego szyła Proste jak obsługa cepa Nikt nic nie powie o silikonowych formach do tarty? Mam silikonowe foremki do keksów i babki. Jestem zachwycona Zupełnie inna jakość życia Normalne oddałam teściowej. Jej się wszystko przydaje. Do tarty planuję kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No narendil Odpowiedź PROFESSKA! A Ty się jeszcze pytasz czy możesz Dzięki, dzięki, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dla mnie do słodkości najpiękniejsze Prawda, prawda :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 jakaś promocja na nie była ??? i pytanie o asortyment z napisem Sale- coś było fajnego ? haha moje ulubione pytanie, również Pań z obsługi w sklepach. Zawsze mówię, że wszystko mi się podoba bo tak naprawdę wszystko ładne Na moje talerki promo nie było, ale że miałam już połowę kupionych to zakup wczoraj nie bolał nie zauważyłam spektakularnych przecen, na meble tapicerowane fajne...ale dla mnie ciut za drogie Zakup cud-miód-malina:rolleyes: szkoda foteli..ale może następnym razem,widocznie te łatwo się nie dadzą wyprowadzic:lol2: trochę dla nas za drogie były i za niskie, chyba źle wyglądałyby przy kanapie a stół kupiłam za pincet z przesyłką zuch dziewczynka koniecznie się pochwal jak przyjdzie talerzyki piekne, pamietam te z lutego! i super ze komplet jest. kiedy cos pieczesz? nie wiem chciałam zrobić ucierane z truskami, a mąż mi mówi że szkoda trusek lepiej koktajl zrobić jak wczoraj No to pasowało by coś co ma płytki system korzeniowy. Thuje były by dobre Choina kanadyjska, mozna ją formować, albo jakieś świerki, ale to już wieksze. A kiedy sprawdzaliście gruntówkę i jak? bo w tym roku to jest mało miarodajne, jest wyjątkowo mokry rok, tak jak ubiegły był bardzo suchy. No narendil Odpowiedź PROFESSKA! A Ty się jeszcze pytasz czy możesz Dzięki, dzięki, dzięki... Ja też z tego filmiku szyłam w ogóle żeby nie on to pewnie bym się nie odważyła a mogę obiecać każdej z was która boi się za to zabrać a chociaż trochę umie na maszynie szyć (ja umiem wrzucić do przodu i wsteczny ) że to jest łatwiejsze niż się wydaje. Mnie tylko pot z czoła się lał jak mierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nasze kiciolki będą mieć dziurę w drzwiach do pralni, podobną do tej tylko kanciastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.07.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Te talerzyki sa zarabiste:yes: Wszystkie wykupilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 wszystkie nie, tych deserowych dużo nie zostało, obiadowe chyba są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 przyszłam sie przywitać gaduły:) Justyna zostały jeszcze w MG te talerzyki deserowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zizi kilka na pewno nawet spora sterta ich była, ale one są grube więc jak odjęła p. Monika 6 to zostało mało ale może wystarczająco? ile potrzebujesz? one są po 32 zł sztuka za deserowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nasze kiciolki będą mieć dziurę w drzwiach do pralni, podobną do tej tylko kanciastą [ATTACH=CONFIG]198680[/ATTACH] helloł Venus a co jeśli z jakiś powodów nie będziesz mieć kotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 helloł Venus a co jeśli z jakiś powodów nie będziesz mieć kotów? hahahah powiększy dla dzieci :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Reni wiesz, że u mnie ogród mały 800m ale są te pierdz mury oporowe - do tego działka na skrzyżowaniu - mam wyceną samego projektu z nawadnianiem i sposobem samodzielnej realizacją z tego biura http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-nowoczesny chce na wzór ogrodu nowoczesnego - specjalizują się w porjektowaniu na odległość a w cenie jest nie tylko sam projekt - ale wszystko co potrzebne do samodzielnego zrealizowania... nie wiem czy się w to pakować czy nie? u mnie z murami problem...ale i małą działką którą trzeba osłonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dlaczego miałabym nie mieć? przez najbliższe 18 raczej będę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Magda, u mnie to by od wyceny zależało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 mąż się wczoraj ze mnie śmiał, że jak już urządzę wszystko w środku to będę urządzać ogród...a u nas taki wielkie że ho ho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 hmm no na przykład, czysto teoretycznie mówię, twoje dziecko będzie mieć silną alergię na koty:( czyli venus razem będziemy urządzać ogród:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ja już wyceny przerabiałm różne - jednak stawka za m2 jest standardowa czy u nas czy w Wawie - a firmę będe miała ze stolycy raczej do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts