Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dżastina Pomęczę Cię jeszcze z tymi roletami - takie coś: http://allegro.pl/mechanizm-lancuszkowy-do-rolet-rzymskich-1-71-2m-i3356322717.html ? :cool: Bo się conajmniej napaliłam :stirthepot:

Aaaa... i czy do tego instrukcję montażu (rolety w całości, ale i materiału na rolecie) dodają, jest intuicyjna (na mój blond rozumek mam obawę), czy jakieś wielkie grzebanie w necie trzeba odczynić, żeby się w tym połapać?

Nikt nic nie powie o silikonowych formach do tarty?

Edytowane przez asiazett

Dżastina Pomęczę Cię jeszcze z tymi roletami - takie coś: http://allegro.pl/mechanizm-lancuszkowy-do-rolet-rzymskich-1-71-2m-i3356322717.html ? :cool: Bo się conajmniej napaliłam :stirthepot:

Asia, ja nie Justyna, ale się wtrącę :D Mogę?

Ten link, który wkleiłaś, to sprzedawca, u którego kupowałam swoje mechanizmy. Jestem zadowolona. Mogę polecić.

Justyś, no właśnie, nie w StopSunie się zaopatrywałam :rolleyes:

Aaaa... i czy do tego instrukcję montażu (rolety w całości, ale i materiału na rolecie) dodają, jest intuicyj

na (na mój blond rozumek mam obawę), czy jakieś wielkie grzebanie w necie trzeba odczynić, żeby się w tym połapać?

TUTAJ, u siebie, wklejałam filmik, na podstawie którego szyłam Jakubkowe rolety.

Justynka też chyba z tego szyła :yes:

Proste jak obsługa cepa :lol2:

Nikt nic nie powie o silikonowych formach do tarty?

Mam silikonowe foremki do keksów i babki. Jestem zachwycona :yes:

Zupełnie inna jakość życia :rotfl:

Normalne oddałam teściowej. Jej się wszystko przydaje.

Do tarty planuję kupić.

jakaś promocja na nie była ??? i pytanie o asortyment z napisem Sale- coś było fajnego ?

haha moje ulubione pytanie, również Pań z obsługi w sklepach. Zawsze mówię, że wszystko mi się podoba :D :lol2: bo tak naprawdę wszystko ładne :yes: Na moje talerki promo nie było, ale że miałam już połowę kupionych to zakup wczoraj nie bolał :rolleyes: nie zauważyłam spektakularnych przecen, na meble tapicerowane fajne...ale dla mnie ciut za drogie :rolleyes:

Zakup cud-miód-malina:rolleyes: szkoda foteli..ale może następnym razem,widocznie te łatwo się nie dadzą wyprowadzic:lol2:

trochę dla nas za drogie były i za niskie, chyba źle wyglądałyby przy kanapie ;)

a stół kupiłam za pincet z przesyłką:p

zuch dziewczynka :D koniecznie się pochwal jak przyjdzie :D :hug:

talerzyki piekne, pamietam te z lutego! i super ze komplet jest. kiedy cos pieczesz?

nie wiem :lol2: chciałam zrobić ucierane z truskami, a mąż mi mówi że szkoda trusek lepiej koktajl zrobić jak wczoraj :cool:

No to pasowało by coś co ma płytki system korzeniowy. Thuje były by dobre :rolleyes::lol2: Choina kanadyjska, mozna ją formować, albo jakieś świerki, ale to już wieksze. A kiedy sprawdzaliście gruntówkę i jak? bo w tym roku to jest mało miarodajne, jest wyjątkowo mokry rok, tak jak ubiegły był bardzo suchy.

No narendil :D Odpowiedź PROFESSKA! A Ty się jeszcze pytasz czy możesz :jawdrop: ;)

Dzięki, dzięki, dzięki... :hug:

Ja też z tego filmiku szyłam :yes: w ogóle żeby nie on to pewnie bym się nie odważyła a mogę obiecać każdej z was która boi się za to zabrać a chociaż trochę umie na maszynie szyć (ja umiem wrzucić do przodu i wsteczny :D ) że to jest łatwiejsze niż się wydaje. Mnie tylko pot z czoła się lał jak mierzyłam :lol2:

Reni wiesz, że u mnie ogród mały 800m ale są te pierdz mury oporowe - do tego działka na skrzyżowaniu - mam wyceną samego projektu z nawadnianiem i sposobem samodzielnej realizacją z tego biura http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-nowoczesny chce na wzór ogrodu nowoczesnego - specjalizują się w porjektowaniu na odległość a w cenie jest nie tylko sam projekt - ale wszystko co potrzebne do samodzielnego zrealizowania... nie wiem czy się w to pakować czy nie? u mnie z murami problem...ale i małą działką którą trzeba osłonic