Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zizi kilka na pewno :yes: nawet spora sterta ich była, ale one są grube więc jak odjęła p. Monika 6 to zostało mało ale może wystarczająco? :cool: ile potrzebujesz? one są po 32 zł sztuka za deserowy.

Justyna mam już 6, wiec kolejne 6 przydałoby się:yes:Po cenie widzę, że promocją nie były objete.....

ja rodzę nie alergików i takich co anioły będą ich kupy do nieba brać ;)

To samo myślałam ;), że kupka mojego dziecka będzie fiołkami pachnieć, a jak teraz się skaszani, to nie wiem, czym nos zatkać :sick:.

W ogóle założyłam sobie, że moje dziecię będzie tylko jeść i spać, ewentualnie budzić się, żeby pokazać mi uśmiechem/słowem/gestem, jak bardzo mnie kocha :rotfl:.

Podobno każda matka w ten sposób wyobraża sobie macierzyństwo :lol2:.

z tej strony co wkleiłam nowoczesny i minimalistyczny no i oczywiście kreską pisany

Na ogrodowisku jest kilka nowych realizacji których nie ma na str - w tym bardziej eleganckie-dworkowe

ale ja chcę miks ku nowoczesnemu - przy czym u mnie będzie dużo drzewa w ogrodzie płot, taras, altanka - drzewo już kupione dawno:)

No wiadomo, że ludzie są różni i różne oczekiwania, ja tam przyznam szczerze, że spadłam z tronu - najpierw w czasie porodu :bash:, gdzie nikt się ze mną nie liczył i nikogo nie wzruszyły moje łzy :rotfl:, potem po powrocie do domu z dzieckiem, bo nagle przestałam żyć dla siebie i to nie ode mnie zależało czy i kiedy się wysiusiam lub co i kiedy zjem.

Teraz faktycznie mam Aniołka, który śpi 15/16 h na dobę, a ja stoję nad jego łóżeczkiem i czekam, aż się obudzi, bo mi tęskno do tego uśmiechu :lol2:. I sprawdzam, czy nie ma przypadkiem temperatury, jak śpi za długo :lol2:.

a tam se zrób, ja tam wole na gotowo :lol2:

no tak po mnie to może być niezły szatan, moja mama ostatnio opowiadała mojemu mężowi jak wpadła kiedyś mała Justynka z placu zabaw i kazała mamie drzwi szybko zamknąć. Mama pyta co się stało a ja na luzie" bo musiałam wlać takiej dziewczynie i może przyjść na skargę" :lol2: no słaba byłam? :D