Venus_m 03.07.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ja rodzę nie alergików i takich co anioły będą ich kupy do nieba brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Magda skąd Ty jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ze Śląskiego Paryża https://www.google.pl/search?q=gliwice+radiostacja&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=r-nTUYaXK8bGswak1YCoCQ&sqi=2&ved=0CEMQsAQ&biw=1600&bih=754 ale dom 20 km od centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jak stawka przeciętna, ogród nieduży, Ty nie masz pomysłu, tudzież są trudności architektoniczno - przestrzenne to dlaczego się nie pchać? Ja bym się pchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 też napisałam do firmy, że raczej tak - ale musi mąż zaakceptować ( znając jego chce mieć to z głowy) oglądałam dużo różnych realizacji, fotek w necie firm - ale tylko ta jedna mnie urzekła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 03.07.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zizi kilka na pewno nawet spora sterta ich była, ale one są grube więc jak odjęła p. Monika 6 to zostało mało ale może wystarczająco? ile potrzebujesz? one są po 32 zł sztuka za deserowy. Justyna mam już 6, wiec kolejne 6 przydałoby się:yes:Po cenie widzę, że promocją nie były objete..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ja rodzę nie alergików i takich co anioły będą ich kupy do nieba brać To samo myślałam , że kupka mojego dziecka będzie fiołkami pachnieć, a jak teraz się skaszani, to nie wiem, czym nos zatkać . W ogóle założyłam sobie, że moje dziecię będzie tylko jeść i spać, ewentualnie budzić się, żeby pokazać mi uśmiechem/słowem/gestem, jak bardzo mnie kocha . Podobno każda matka w ten sposób wyobraża sobie macierzyństwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zizi no nie ma na nie promo może wybiorę się jutro na urodziny do MG Magda a pokaż realizacje które Cię urzekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dokładnie:) a życie się toczy i toczy....... hahahha:) już widze jak Venus ma czas po porodzie dla kotów:) chociaż one pewnie będą się cieszyły, że mają samopas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 z tej strony co wkleiłam nowoczesny i minimalistyczny no i oczywiście kreską pisanyNa ogrodowisku jest kilka nowych realizacji których nie ma na str - w tym bardziej eleganckie-dworkoweale ja chcę miks ku nowoczesnemu - przy czym u mnie będzie dużo drzewa w ogrodzie płot, taras, altanka - drzewo już kupione dawno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No wiadomo, że ludzie są różni i różne oczekiwania, ja tam przyznam szczerze, że spadłam z tronu - najpierw w czasie porodu , gdzie nikt się ze mną nie liczył i nikogo nie wzruszyły moje łzy , potem po powrocie do domu z dzieckiem, bo nagle przestałam żyć dla siebie i to nie ode mnie zależało czy i kiedy się wysiusiam lub co i kiedy zjem. Teraz faktycznie mam Aniołka, który śpi 15/16 h na dobę, a ja stoję nad jego łóżeczkiem i czekam, aż się obudzi, bo mi tęskno do tego uśmiechu . I sprawdzam, czy nie ma przypadkiem temperatury, jak śpi za długo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ilonka posikałam się :rotfl: Magda ale z kotami nie jest jak z dzieckiem, ja je uwielbiam przytulać ale większość czasu samopas biegają po domu i na siebie brykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 classic, za tydzień Robert kończy 3 miesiące. Tak naprawdę tylko pierwszy miesiąc był koszmarnie trudny. Teraz jest już sporo radości przy takim maluchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 oddawaj mnie tego słodkiego śpiącego Robusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zrób se swojego . Z Twoimi genami Venus będzie miał pewnie jeszcze fajniejszy charakter . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 już masz jednego Robusia, może nie do końca ciągle śpiącego:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 3 m-c to relaksik - lekki jeszcze. Najgorsze jak jeszcze chodzić dobrze nie umie - chociaż mój długo na czworaka....dosłownie biegał:lol2: właził wszędzie - bo teraz to leń...i jak ciepło to włącza bajkę i leży na kanapie bo za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 My tylko czekaliśmy, aż przestanie mieć problemy z żołądkiem . Teraz czekamy aż zacznie sam trzymać główkę . Potem pewnie jak zacznie siadać, chodzić i ani się obejrzę, a będziemy mieć w domu dorosłego faceta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 hahah i znów problemy - dorastanie. jakieś trądziki, owłosienie i inne męski cuda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a tam se zrób, ja tam wole na gotowo no tak po mnie to może być niezły szatan, moja mama ostatnio opowiadała mojemu mężowi jak wpadła kiedyś mała Justynka z placu zabaw i kazała mamie drzwi szybko zamknąć. Mama pyta co się stało a ja na luzie" bo musiałam wlać takiej dziewczynie i może przyjść na skargę" no słaba byłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts