london23 03.07.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 :rotfl: Ale wiesz, że takim jest zawsze łatwiej w życiu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dobrze, że podłogi nie myli - bo wiem, że kiedyś i takie praktyki były:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Podłogi brudną wodą . Swoją drogą - co się śmiejecie dziewczyny, to nie jest oszczędność, to eko-postawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 03.07.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 u mnie na podlasiu jedni sąsiedzi podobno jak pralka odpompowywała brudną wodę to wężykiem puszczali ją do miski a później tą wodą spuszczali w wc Venuska jak to przeczytałam to stwierdziłam że muszę zabrać głos, mam znajomego który po wyjściu z toalety woła żonę żeby tez zrobiła siku za jednym spuszczeniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Venuska jak to przeczytałam to stwierdziłam że muszę zabrać głos, mam znajomego który po wyjściu z toalety woła żonę żeby tez zrobiła siku za jednym spuszczeniem :) Przypomnę starą dyskusję - tacy to faktycznie płacą za kubki wody, nie kubiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 hahahaha no tak słynne kubki wody :rotfl: efi się nie śmiej, ja też na ugrzane przychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ilonka to jak już takie eko to jeszcze niech zupę na tym gotują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 03.07.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Powiem Wam jeszcze że jak u nich korzystam z toalety to mam wrażenie ze więcej nasikam niż tej wody spuszczę bo spłuczkę mają nastawioną na wersję super oszczędną Tacy to zaoszczędzą co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a nie wołasz gospodarzy żeby się przyłączyli? wiesz w grupie raźniej :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 03.07.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Moja koleżanka na studiach mieszkała na stancji u starszej babci.... I kiedyś się kąpała w wannie. I ta babcia do niej powiedziała, żeby tej wody nie spuszczała, bo ona w niej jeszcze podłogę umyje. Więc ta koleżanka nieco zdziwiona, ale zostawiła babce wodę i jeszcze wlała jakiś płyn do podłóg. Okazało się, że babcia w tej wodzie się.... umyła nazajutrz do kościółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 03.07.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a nie wołasz gospodarzy żeby się przyłączyli? wiesz w grupie raźniej :rotfl: Venuska nie wołam ale tyle razy im spuszę wodę ze chyba ich tygodniowy limit wyczerpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam imienniczkę tak podejrzewałam A ja podejrzewałam Anetkę o Pyrlandia w sumie młode pyry z koperkiem + jajo sadzone też bym zjadła + mizeria No własnie u mnie dzisiaj takie będzie S jak sadzone jajo (bo zapomniałam mięsa rozmrozić ) z S - młodymi ziemniaczkami i S - mizerią u mnie na podlasiu jedni sąsiedzi podobno jak pralka odpompowywała brudną wodę to wężykiem puszczali ją do miski a później tą wodą spuszczali w wc No to dobrze, że się jeszcze w niej nie myli: najpierw dzieci w kolejności od najmniejszego, potem matka, a potem ojciec. A ja znam takiego - wydawało by się NORMALNEGO faceta, co się po swoim 35 - letnim synu myje w wannie. Tyle, że syn wieczorem, a on rano! W zimnej wodzie, co by mu energii dodała! Można? Można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 I jak tu nie brac przykładu ze starszych:rotfl::rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 3xs - to małżonek musi być zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Venuska jak to przeczytałam to stwierdziłam że muszę zabrać głos, mam znajomego który po wyjściu z toalety woła żonę żeby tez zrobiła siku za jednym spuszczeniem :) Haha, a ja myślałam, że ten opisany przeze mnie pobije wszelkie rekordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 o matko nie mogę, brzuch mnie ze śmiechu boli, koleżanka patrzy jak na wariatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 03.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 U moich sąsiadów, najpierw myje się córka, potem syn, matka, pranie i na koniec tą wodę wlewają do WC. Także marnowania wody u nich nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.07.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A ja podejrzewałam Anetkę Też brzmi dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 PEonia!!!!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.07.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Bosz.jaka ja nie życiowa jestem,póżniej o wszystko mujszę się targowac:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts