Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie na podlasiu jedni sąsiedzi podobno jak pralka odpompowywała brudną wodę to wężykiem puszczali ją do miski a później tą wodą spuszczali w wc :rotfl:

Venuska jak to przeczytałam to stwierdziłam że muszę zabrać głos,

mam znajomego który po wyjściu z toalety woła żonę żeby tez zrobiła siku za jednym spuszczeniem :) :) :)

Gość Ananek
Moja koleżanka na studiach mieszkała na stancji u starszej babci.... I kiedyś się kąpała w wannie. I ta babcia do niej powiedziała, żeby tej wody nie spuszczała, bo ona w niej jeszcze podłogę umyje. Więc ta koleżanka nieco zdziwiona, ale zostawiła babce wodę i jeszcze wlała jakiś płyn do podłóg. Okazało się, że babcia w tej wodzie się.... umyła nazajutrz do kościółka. :lol2:

Witam imienniczkę:) tak podejrzewałam ;)

A ja podejrzewałam Anetkę :p

o Pyrlandia :) w sumie młode pyry z koperkiem + jajo sadzone też bym zjadła + mizeria

No własnie u mnie dzisiaj takie będzie S jak sadzone jajo (bo zapomniałam mięsa rozmrozić :p) z S - młodymi ziemniaczkami i S - mizerią

u mnie na podlasiu jedni sąsiedzi podobno jak pralka odpompowywała brudną wodę to wężykiem puszczali ją do miski a później tą wodą spuszczali w wc :rotfl:

No to dobrze, że się jeszcze w niej nie myli: najpierw dzieci w kolejności od najmniejszego, potem matka, a potem ojciec.

A ja znam takiego - wydawało by się NORMALNEGO faceta, co się po swoim 35 - letnim synu myje w wannie. Tyle, że syn wieczorem, a on rano! W zimnej wodzie, co by mu energii dodała! :jawdrop:

Można? Można!;)