Venus_m 03.07.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Byliśmy dziś w naszych delikatesach co to do nich śmigaliśmy jak mieszkaliśmy w Warszawce i pasowało nam jeść sushi na lunch, bo teraz to wiecie takie typowe słoiki z nas Taką lampę widziałam!! mało nie płakałam, taka piękna. Wielka (do nas pewnie za wielka ), stołowa i na stelażu metalowym całym z krzyżaków, cena 980 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Tosia mam gar, dawaj przepis, dziś odebrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a to Ty w piecu dopsz ja chcę na kuchni. Chyba mam powód żeby zrobić karkówkę w śmietance 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Venusiątko :lol2: tematy garowe to nie moje ulubione ale z innej beczki ( raczej serio niż mniej) - masz jakiś projekt na oku domku? albo na wzór jakiego byłby ten drugi? ( z ciekawości pytam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Możesz spróbować na kuchence, czasami robię też mięso na kuchence, ale na małym ogniu. Daj znać jak wyszło myślę ze trzeba by dać albo trochę wody albo jakią boczek czy coś tłustego na spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Magda mnie się bardzo podoba dom Karoliny i Artura ale to chyba nie to jestem bardziej świadoma co się nam podoba i ja bym chyba chciałam po hamerykańsku, z sajdingiem i kolorowymi drzwiami zewnętrznymi wiem tylko że nie chcę skosów Domy z wizją patrzyłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zastanawiam się nad parterówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 oczywiście, że tak - już chyba znam wszystkie dostępne biura projektowe online na pamięc teraz z nudów przeglądam te niszowe albo małe lokalne. Pamiętam, że mi zawsze marzył się dom z wielką werandą z przodu domu, gdzie będą wielkie wiklinowe kanapy z poduchami Parterówki już też miałam na oku ale znalazłam jedną idealną z biura Lipińskich ( taka ala gwiazda) wizualnie może dziwna - ale środek miał bardzo ładny. Tyle, ze jaka ogromna działka musi na taki dom być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 no właśnie przy parterówce nie ma zmiłuj a Ty bardziej o nowoczesnej kostce myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 nie wiem bo to tak odległe plany jak drugie dziecko:) no i kwestia działki nas hamuje a na teściową nie liczę jak już to piętrowy ale na pewno nie z płaskim dachem. Projekty oglądam,szukam, podziwiam od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ja bym chciała drugi dom, ale z drugiej strony ten obecny też bardzo lubię, może dzięki temu że zmuszeni jesteśmy wykańczać się powoli nie popełniam błędów które chciałabym poprawić w następnym, ot chciałabym bardziej poszaleć uświadomiliśmy sobie z mężem że kafelkowanie łazienki od góry do dołu to taka naleciałość z prl bo w sumie jak się przyjrzeć to wystarczy tylko w miejscach chlapiących no a to też duża oszczędność - inna sprawa to taka, że ja nie lubię jak zabudowy i płytki nie są spójne nie cierpię jak na środku ściany wystaje klocek z zabudowanym stelażem, wolałabym stojące wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dopsz idziemy na naszą wieczorną rutynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja bym się w parterowy nie pakowała- dach ogromny, fundamenty ogromne( a tu są bardzo duże koszty) a nic z tego nie masz. nie każdy taki musi być Mnie tam się podobają parterówki z Z500 np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wiecie co? A ja jakbym miała teraz wybrać projekt domu, to miałabym ogromny problem na pewno nie byłby to nowoczesny klocek!!! Natomiast w środku wiem jakbym urządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 MarJel, pewnie tak, jak masz teraz . Ja marzę o nowoczesnym klocku, ale inna sprawa jest taka, że w Poznaniu nie ma działek pod taką zabudowę . Nawet jak na osiedlu są płaskie dachy, to w warunkach zabudowy tylko spad, no uparli się coś , uprzedzenia mają jak nic. A już gminy podpoznańskie to wybitnie są na nie dla płaskich dachów, ile ja się nadzwoniłam i napytałam urzędników . Co do parterówki to fajna sprawa na starość lub w ciąży - szczerze, ale z tym wielkim brzuchem średnio mi się chciało popitalać po schodach, a musiałam wiele razy dziennie, bo telefon na górze, a to znowu zimno mi się zrobiło i po sweterek, a to, a tamto . Teraz z dzieckiem tak biegam albo do dziecka. Dodatkowo nie lubię odkurzać schodów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A ja wczoraj mężowi zakomunikowałam, że chcę się przeprowadzić Najlepiej jutro i na antypody. O matko, żebyście widziały jego minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja bym się w parterowy nie pakowała- dach ogromny, fundamenty ogromne( a tu są bardzo duże koszty) a nic z tego nie masz. Dokładnie ,ja bym się drugi raz w parterówę nie wpakowała .Sam dach -bagatela prawie 400m2 wyniósł nas 100k. .Dobrze ,że chociaż poddasze (z założenia nieużytkowe )jest ooooooogromne ,więc jak zostaniemy w tym domu ,to kiedyś zrobimy sobie antresolę i na górze big sypialnie ,z big łazienką i garderobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ilonka w naszej gminie (za miastem) też nie można płaskich dachów, tylko spady i to min. chyba 30stopni o ile dobrze pamiętam OlaU wy macie parterówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 OlaU wy macie parterówkę?? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 :yes: Byłam pewna, że z poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts