MagdaZZZ 24.10.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 super ten świecznik:o To H&Y??? Ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.10.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Tak Magda Home&You w Arkadii 29 zł sztuka ten mój on jest niższy jakieś 15 cm wysokości, te większe jakieś 20 cm po 39 zł sztuka W zara home na otwarciu były podobne tylko całe przezroczyste i droższe o ile pamiętam, te w środku są jakby chromowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.10.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Odkopuję wątek z czeluści Mało wnętrzarsko się u nas dzieje, bo ciągle jakieś gipsowanie, zbijanie tynku, szpachlowanie, malowanie... Dziś czułam, że muszę pojechać do TK Maxx, mąż mówi " serio, tam nigdy nic nam się nie podoba", "no ale dziewczyny z forum zawsze coś fajnego tam kupują to i ja w końcu doczekam na swoją kolej". Szczerze to miałam nadzieje na jakieś fotele, kiedyś były takie fajne po 590zł, w każdym razie krążyłam sobie po Blue City kiedy zatrzymaliśmy się przy lampach. Podobała mi się jakaś tam mniejsza, mąż wszedł za róg i mówi ta fajna. Tym samym wyklarowała się ostateczna wizja sypialni, bo ciągle nie wiedziałam czy przypasować ja do łazienki (beż, brąz, złoto, zieleń) czy jednak do salonu i kuchni (biel, szarość). Na szczęście lampy były dwie, ogólnie jak za lampę to drogo(164 zł), ale patrząc na ceny lamp to tanio - ale zagmatwałam Kupiliśmy dwie do sypialni, kiedyś staną na stolikach nocnych Nie mogę się na nie napatrzeć, a co najgorsze przez to ciągłe pylenie nie mogę ich rozpakować ;/ http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA292005.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA292003.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA292001.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA292002.jpg W TK Maxx w Blue City już ich nie ma. Jeszcze dobrze gdybym się wybrała do tego w centrum, bo do gościnnego taka jedna jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Cudne są! Czemu, ach czemu na moim pięknym Podlasiu takich sklepów nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.10.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 eee tam, na pewno w innych można coś znaleźć Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że Ty z moich rodzinnych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.10.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ty z moich rodzinnych stron :lol2: A skąd dokładnie, jeśli można spytać? Venus, z tych sklepów, to mamy: dodatki Voxa (niektóre całkiem niezłe), sklepy BRW, H&Y, Almi Decor (ale tam to raczej nie bywam) i Tchibo A w piatek otwierają nam drugi Leroy Merlin Normalnie szał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 piękna ta lampka i kanapa tez czekam na tapete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.10.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Pati dzięki Ja nadal nie mogę się napatrzeć na te lampki, a mąż mówił, że za wielkie będą...moje oko mnie nie zmyliło - są idealne Narendil hmn..to i tak nie masz źle, ja dorastałam w miejscowości gdzie nie ma nic, a każdy sklep w ciuchami ma nazwę typu Irena, Bożena, że o wnętrzach nie wspomnę 120 km od Warszawy, jakieś 80 km od Białegostoku, pośrodku prawie tego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.10.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 oooo cacuchna... jutro też się bujnę do tk maxxxa... strasznie mi się podoba ten kolor. od dawna gdybam, czy nie pożarłby się z moimi brudnymi fiołkami w sypialni i fioletową narzutą, i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jednak nie (w h&y są śliczne zasłony w takim kolorze, nieco za krótkie na moje pałacowe wysokości i na przelotkach, ale Pani Firanka może mi dosztukować "margines" albo doszyć go z drugiego kompletu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Duś mi fiolet i takie złoto pasują do siebie a lampy są piękne - nawet mąż po przebudzeniu powiedział "ha! pierwszy się podniosłem, pierwszy na lampę spojrzałem" Ja wczoraj żeby dobrać górne oświetlenie do sypialni przeszukałam chyba ze 150 stron z oświetleniem na allegro. Jedynie pasującą znalazłam wczoraj w centrum BRW, z 800 zł przeceniona na 400, no ale to lampa na długim plafonie, a u nas 2 kable i mąż mówi, że ciężko byłoby przerobić Uznałam, że tak naprawdę to nie muszę się spieszyć z górnym oświetleniem w sypialni i mogą być tylko na razie te lampki, jak nic nie znajdę w normalnej cenie to będę zbierać na żyrandol coś jak pokazywałam kiedyś nasz nad jadalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Venus, cudowny dom, gratuluję!!!! Jaką masz kuchnię!!!!!! Piękne lampy!!!!!!!!!!!!!! Ja jeżdżę bardzo rzadko do TK, po to, by się nie denerwować i nie wykupić za każdym razem połowy asortymentu:) - mam jeszcze kawał czasu do dekorowania wnętrz, więc na większe zakupy mam szlaban. Ale to prawda, że można tam upolować rewelacyjne przedmioty do domu, w świetnych cenach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Kurczę, ten tk maxxx to taki lumpeks Teraz jak dorwałam te lampy będę wierna temu sklepowi. A jakie piękne zegary w stylu francuskim mieli...szkoda, że to nie do końca u nas pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Kurczę, ten tk maxxx to taki lumpeks Szkoda że takiego lumpeksu;)nie ma w Lublinie:P Cudne lampy i ten kolor abażuru taki nie spotykany:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.10.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Venuska, ale łupy:wiggle: Ma się to oko;)Super, naprawdę super! A co wy macie teraz w sypialni?... Jakoś tak nie kojarzę tego pomieszczenia? Wrzuć parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Nie nie w sypialni jest zbiór wszystkiego Materac na podłodze z pościelą, centrum dowodzenia (stary stolik z komputerem + full kabli:sick: ), za garderobę na wierzchu funkcję pełnią regały garażowe z LM W tym pokoju jedynie skończoną rzeczą jest podłoga, pomalowane białe ściany i wstawione okna. Wstawię jak zamówię garderobę i trochę mniejszy będzie burdel. Jak dotąd ten pokój to moje znienawidzone pomieszczenie, lampy trochę mi go umiliły Nieustannie zachwycam się lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 z górnym mam ten sam problem - jak już sie zdecydowałam na styl, to sie okazało, ze z 5 zarowkami takich nie ma, czyli dupa. teraz w sumie sie zastanawiam czy to był w ogóle mój styl. ale chyba sie dziś do eurofiran przejade i popatrze na miedziane i złote zasłony... ochoty mi narobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Hmn...Dusiu a ja w BRW wczoraj widziałam piękne zasłony. Były w Pasy złote + jakieś tam (może szare? )+ zgaszone niebieskie...cudne Ja chyba górne dobiorę do tych lamp pod podstawę czyli coś kryształowego Przypomniałam sobie, ostatnio byliśmy u znajomych w odwiedzinach - pierwsze w nowym mieszkaniu. Sypialnia ma szare tapicerowane zamszowe łóżko z pikowaniem, a na ścianie jest tapeta w paski fioletowe, szare i złote - prezentowała się super. O ile dobrze pamiętam tapeta była z LM, ale ja takiej nigdy nie widziałam ;/ Edytowane 30 Października 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 dobrz... do brw tez podskocze )) postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 30.10.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 świetny zakup ...bardzo mi się podoba... Venus, masz gust dziewczyno! pięknie mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.10.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Venusku, ja tez tak sobie zawsze myslalam, ze TKmaxx, to taki...lumpeks ale swietna lampe znalazlas...W srode bede na zakupach, to podejde-wyjatkowo.Tak mnie zainspirowalas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts