Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dawaj linka tej gałki

venuska od niedzieli jestem sama z mężem bez dzieci, i na jedzenie do dziś wydałam może ze 100 zł:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

także póki sie nie dorobisz to nie miej dzieci:D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak Ty się klamką będziesz podniecała 3 dni to dziecka ja u Was nie widzę :rotfl::rotfl::rotfl:

no chyba, że wpadka;)

Reni a gdzie dzieciaki oddalaś? to już etap zielonej szkoły?

gorąca atmosfera musi u Was być:lol2:

mój wraca jutro

Reni racja - dzieci to niezły biznes...

rok temu co 1.5 m-c nowe buty Albinoskowi tak mu szybko rosła noga.. średnio 150 zł para...

zimówki 2 pary po 270 - w za małych chodzić nie będzie... a gdzie reszta? :bash:

a jedzenie to nieciągnąca się historia... a jak alergik to kaplica - ja kupowałam 2 lata w bio sklepach większość, dopiero teraz mu mija i chodzę do normalnych

chociaż z pierwszym to jest tak, że w głębi siebie masz nadzieję, że to tak nie jest jak inni piszą, mówią - że jest lepiej, taniej, mniej poświęcenia.

Ale zdecydować się świadomie na drugie :bash:

jadę dziś do fryzjera...zrobić się na bóstwo :D odrost ponad 2 cm a 3 tyg temu byłam.

Venus jaką metodą miałaś rzęsy robione? może novalash?

i czemu zmyłaś?

Magda z tym odrostem musisz wyglądać jak bogini :lol2: :rotfl:

metodą 1:1, zmyłam bo po 1,5 tygodnia na jednym oku miałam trochę rzęs a na drugim firankę - wyglądało to bardzo atrakcyjnie! :D :lol2:

http://www.oetker.pl/produkty/dodatki-do-pieczenia/article/128-smietan-fix.html no o to chodziło- nie wiem jak śmierdzi bo nie używałam

przy blond nie widać aż tak jak swoje blond i farba blond.

Venus ok 1;1 ale mi o to chodziło czy novalash - pamiętasz może?