Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie :)

Dziekuję za wszystkie informacje. Wynika z tego, ze perełek nad naszym morzem nie ma zbyt dużo :) a miejsca, które znam są nie najgorsze.

Gąski właśnie czytam opinie na necie. Napewno jak będę po tamtej stronie zerknę na miejscowość.

Jak macie jeszcze jakieś fajne miejsca godne polecenia będę wdzięczna.

Jeżeli chodzi o wyjazdy zagraniczne niestety mimo tego, że mozna wyjechać tanio nam się nigdy tanio nie udało :bash: Nie mam szcześcia do zakupu perełek i ubolewam nad tym bardzo.

Dziewczyny a ja z własnej strony mogę z całego serca polecić Agroturystykę Tusinek. Byłam, widziałam i bylismy bardzo zadowoleni. Polecam na weekendy dla mam z dzieckiem lub dla całej rodziny.

http://www.tusinek.com.pl/

Byłam tam na wekend majowy, było dużo dzieci z rodzicami, było dużo zabawy, dużo zwierzaków, dużo pysznego jedzenia - a wszystko naturalne, wszystko (śmietana, mleko, masło, wędlinym, sery itd itp) Dla tego pysznego jedzenia napewno jeszcze nie raz tam pojadę. Właściciele bardzo mili, Pani która wszystkim zarządza przemiła. Polecam zawsze i wszędzie :)

Muszę się przyznać, że pudelka to i ja podczytuję :oops: chociaż wiem, że większośc informacji jest z rękawa wyjęta ale...wciąga.

venus GRATULACJE

Ale, ale Venus - to samo jest z laptopami przecież, maksymalnie trzy lata, potem droga naprawa i pochodzą akurat do końca gwarancji z naprawy, a potem kaput.

Chyba że ktoś używa laptopa jak moja matka - czyli jak komputer stacjonarny, nie noszony, nie otwierany, nie zamykany, stoi na biurku i co dwa dni jest przecierany ściereczką :lol2:. U niej nawet te tanie laptopy z dziesięć lat chodzą :lol2:.