Magda_lena85 05.07.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Tosia nie wiedziałam, że Ty ogrodniczka taka:rolleyes: zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.07.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 chęci Kobieto chęci! ja to nie umiem thuji od cyprysa odróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.07.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ivy, ale szerokość, czy głąbokośc? głębokość...bo nie mam za dużej działki ale chcialabym to przygotować, coś posadzić zeby potem ładnie rosłoanie miało za ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 spać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 spać mi się chce ja dzisiaj z łóżka łóżka nie mogłam wstać...zwlekłam się w ostatniej chwili możliwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ja zasnęłam dziś w wannie i śniło mi się że na kolację przyszedł do nas Kanye West z Kim i trójką dzieciaków i czwartym w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ja zasnęłam dziś w wannie i śniło mi się że na kolację przyszedł do nas Kanye West z Kim i trójką dzieciaków i czwartym w drodze Ktoś tu Pudelka czytał przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 przed snem to nie to moja poranna literatura, dzień bez ciała astralnego to dzień stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 mam dziś na sobie sukienkę którą kupiłam zaraz po ślubie jak schudłam 1,5 roku nie mogłam w nią wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 05.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) mam dziś na sobie sukienkę którą kupiłam zaraz po ślubie jak schudłam 1,5 roku nie mogłam w nią wejść. Gratuluję wytrwałości Zaprezentuj nam się Dżastina Edytowane 5 Lipca 2013 przez efi26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.07.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Venus jak było na urodzinach w MG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 05.07.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Venus jak było na urodzinach w MG? O to samo miałam pytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 dajcie spokój, nie dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.07.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 helloł O rety rety jak to się stało:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 05.07.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witajcie Dziekuję za wszystkie informacje. Wynika z tego, ze perełek nad naszym morzem nie ma zbyt dużo a miejsca, które znam są nie najgorsze. Gąski właśnie czytam opinie na necie. Napewno jak będę po tamtej stronie zerknę na miejscowość. Jak macie jeszcze jakieś fajne miejsca godne polecenia będę wdzięczna. Jeżeli chodzi o wyjazdy zagraniczne niestety mimo tego, że mozna wyjechać tanio nam się nigdy tanio nie udało Nie mam szcześcia do zakupu perełek i ubolewam nad tym bardzo. Dziewczyny a ja z własnej strony mogę z całego serca polecić Agroturystykę Tusinek. Byłam, widziałam i bylismy bardzo zadowoleni. Polecam na weekendy dla mam z dzieckiem lub dla całej rodziny. http://www.tusinek.com.pl/ Byłam tam na wekend majowy, było dużo dzieci z rodzicami, było dużo zabawy, dużo zwierzaków, dużo pysznego jedzenia - a wszystko naturalne, wszystko (śmietana, mleko, masło, wędlinym, sery itd itp) Dla tego pysznego jedzenia napewno jeszcze nie raz tam pojadę. Właściciele bardzo mili, Pani która wszystkim zarządza przemiła. Polecam zawsze i wszędzie Muszę się przyznać, że pudelka to i ja podczytuję chociaż wiem, że większośc informacji jest z rękawa wyjęta ale...wciąga. venus GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 e tam przecież niusy o Wojnarowskiej aka gołej dupie i Pikeju som bardzo na poziomie ja na rozluźnienie sobie czytam, bo narratorzy na pudlu są udani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Chcem strasznie okrutnie xbox z kinectem ale kuliżanka mi mówi że to wytrzymuje 2,5 roku więc nie warto brać używany Macie doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ja ma kinecta od grudnia, jest bardzo fajny i dla dzieci i dla dorosłych, często gramy np w kręgle ze znajomymi, śmiechu kupa, tylko 2 i pół roku:jawdrop: a co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 nie znam szczegółów, ale psuje się xbox, podobno można o tym przeczytać w necie, a koszt naprawy jest równy chyba połowie nowego zestawu, chodzi 2 miesiące i znowu się psuje szwagier koleżanki ma już trzeciego 1200 w błoto się mi nie uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ale, ale Venus - to samo jest z laptopami przecież, maksymalnie trzy lata, potem droga naprawa i pochodzą akurat do końca gwarancji z naprawy, a potem kaput. Chyba że ktoś używa laptopa jak moja matka - czyli jak komputer stacjonarny, nie noszony, nie otwierany, nie zamykany, stoi na biurku i co dwa dni jest przecierany ściereczką . U niej nawet te tanie laptopy z dziesięć lat chodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts