Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez mam xboxa od grudnia, tzn. mój syn ma - dostał od Mikołaja :)

Fajny nie powiem ale teraz to bardzo mało go używamy, całe popołudnia na tarasie i w ogródku albo nad jeziorem /mam 3 km ścieżka rowerową :)/ tak więc to taka zabawka na jesienno-zimowe wieczory.

Co do wczasów nad naszym morzem to polecam Łebę, byłam i na pewno tam wrócę, atrakcji dużo i dla dzieci i dla dorosłych.

Koleżanka co roku jeździ w "Kacze stawy" koło Łeby - jest zachwycona choć bardzo dużo opinii negatywnych na necie.

Ja w tym roku do Zakopca i do Łeby wracam, odradzam pobyt nad zatoką tz. Stegna, Krynica Morska - bleee ochyda!

nie znam szczegółów, ale psuje się xbox, podobno można o tym przeczytać w necie, a koszt naprawy jest równy chyba połowie nowego zestawu, chodzi 2 miesiące i znowu się psuje :o szwagier koleżanki ma już trzeciego ;)

1200 w błoto się mi nie uśmiecha :no:

My mamy Xboxa chyba juz4 lata.albo dłużej :cool:..nie mamy kinecta bo u nas tylko P.gra w wyścigi /ma kierownice itp/ nic sie z nim nie dzieje,wiem że mogą sie przegrzewać ale mamy taki dodatkowy wiatraczek i jest super :)

Mnie się tam zawsze laptopy rozpierdzielają. Ale u mnie laptop to laptop - mobilny jest, raz na łóżku, raz na kanapie, raz w torebce, w ogrodzie, tramwaju, poczekalni u lekarza itp.

Zazwyczaj obudowa pęka wzdłuż i wszerz, a ja takiego z bebechami na wierzchu używać nie będę :no:. Potem to już się nawet zamknąć tego nie da :no:.

Teraz kupiłam porządnego, zobaczymy czy da radę :cool:.

Mój młody miał xboxa i coś mu się z nim działo po jakimś 1,5 roku, ale co nie powiem, bo to już trochę czasu minęło. W każdym razie narzekał. To my kupiliśmy PS3, zresztą Młody zaraz potem sprzedał xboxa i też kupił pleja.

My swojego mamy już ok 3 lat. Mamy super gry dla dorosłych, sporty, gry zręcznościowe i jakieś 2 dla dzieci, żeby nie marudziły jak są u nas i nie zamienilibyśmy go na nic innego. :rolleyes:

Uwielbiam grać w tenisa i siatkówkę plażową :lol2:

Venuska Ty łobuzie, dopiero jak się Ciebie poprosi to ściankę pokazujesz?

Ślicznie ścianka wygląda. Miejsca masz dosyć żeby skakać. Kupuj pleja.

Dobrze, że sąsiadów nie masz pod spodem, bo my czasami boimy się, żeby w cudzym salonie nie wylądować :rotfl:

Ostatnio jak walczyłam, tzn boksowałam, to myślałam, że mi ręce ze stawów powypadają :rolleyes: Czułam się potem, jakby mnie ktoś faktycznie obił :bash:

Ilutek wypraszam se! kiedyś wklejałam, ale paplałyście o wszystkim tylko nie o wykończeniówce :p :P

dajcie spokój, tyle nerwów miałam z tą ścianą, bo co projekt dostałam to nie było TO i nie umiałam powiedzieć co mi się nie podoba :lol2: aż dostałam ten :rolleyes: a przecież tu nic wydziwionego nie ma :lol2: