Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

london piękny stół, koloru bym nie zmieniała ale zmieniła te firanki, sorki za szczerość:)

Dzięki:rolleyes: firanki wiszą już z dwa latam ,tyle się wykanczm,a wtedy miałam manie na TURKUA:jawdrop: na pewno jak wszystko skończę to je wywalę:) na razie niech jest nikt mi nie zagląd do środka;)

Reni no nie? :lol2: ja za oknem to widzę coś zielonego :lol:

acha, kamień :rolleyes: no nie mój typ zupełnie. Fajnie że turkus wyleci ;) z tym kolorem się wstrzymaj, bo wygląda bardzo ładnie.

Tosiu ściskam :hug:

Na podłodze mam Tosiu gres polerowany ,położony bez fugi na ściski:bash: tak mi się podobało ale nie wiem co będzie jak włączę ogrzewanie podłogowe ,straszą mnie że mi popękają te płyty:mad: za kwiatka BRAWO!!
Tosiu turkus sam w sobie to tylko kolor, mnie tapeta do kamienia nie pasuje :no: z kamieniem też mam mieszane uczucie ale nie będę się rozpisywać, bo co z tego kiedy już leży :rolleyes:

London i tego się trzymajmy że to Twoja bajka :yes: przepraszam nie chciałam Tobie mieszać

Panel V to taki:

3107735926.jpg

tylko bez tych ciemnych wstawek. Wszystko w jednym kolorze :yes: