Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

acha :rolleyes: ja tam wolę przecierać i mieć czysto niż mieć zamulone a ma nie być widać.

Kochana też wolę przecierać,widziałaś moją podłogę,no ale coż nikt nie jest nieomylny dałam DU>>>Y:bash:

Tosiu to Asos, ale mąż nie chce kupić bo mówi że taka firma to nie firma, no to niech mi kupi Michaela Korsa karfa :mad: no i narzeka że branzoleta golden rose się wytrze i nie kupię do zmiany bo kolor nietypowy :bash:

Kors ma 3 rodzaje złota:) białe, żółte i różowe.

Ja mam złotego:)

co jak co ale mąż ma rację - też uważam, że się wytrze i nic z tego.

W tej cenie lub za niewielką dopłatą firmy typowo zegarkowe mają dobrą ofertę

Magda pewnie masz rację :rolleyes: ale nie ukrywam że mnie się różowe złoto podoba okropniście, a biżu mam tylko w białym złocie no i srebro :rolleyes: ale żółte złoto na zegarku lubię :D:D

zobacz fossil albo timex.

Nie wiem po ile teraz fossile idą - ale miałam srebrny, działał bez wad ponad 10 lat:) ale srebrny był - w sensie koloru

ja swojego kupowałam w salonie swiss stacjonarnym - przy czym sprowadzali mi drugi na zamówienie - bo ten chyba mk 5055 o ile nr nie mylę jednak miał za dużą tarczę i wzięłam mniejszą wersję

edit: mk5384

Edytowane przez Magda_lena85