anakris 05.07.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Hej dziewczyny:bye: Nie było mnie chwilę, a Wy tu tyle naklepałyście, że dziś cały dzień nadrabiałam zaległości w pracy a w międzyczasie zaległości na fm, ale wreszcie udało się Venus zegarek fajny ale jaką nosisz biżu tzn. w sensie złoto, srebro, białe złoto? Magda z pralką to niezła kicha, ale może dasz rade, przeważnie takie sprzęty wysiadają w najmniej odpowiednim momencie;) London co do kamienia to dobrze Ci dziewczyny poradziły, bo ja też bym była za zmianą, lepiej teraz niż później jak powiesisz już szafki to wtedy byłoby gorzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.07.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 A ja znowu nie barszo lubię nosic zegarki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ana hej ja nie noszę biżu w ogóle mam tylko zaręczony i obrączkę (rozdzielone na dwie dłonie) w białym złocie kolczyki na wesele ale srebrne dam sobie spokój z tym zegarkiem za 180 zł, chcę Korsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam się anakris:bye:Dzięki za głosik,będzie będzie zmiana,chyba mugaty jak tak oglądam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 luknij na tego co mam jest tańszy o kilka stów niż ten słynny mk 5055 i moim zdaniem zgrabniejszy ja prawie w ogóle nie noszę biżu - kolczyki złote z malym diamencikiem i zegarek, obrączkę rzadko - mam złotą z paskiem z białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Magda to który Ty dokładnie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Wiesz co myślę, że masz rację bo taka tańsza biżuteria i zegarki /szczególnie/ to chyba się b.szybko nudzą, no nie musi to być od razu Rolex ale Fossil czy Adriatica, są ok;) Ale wiesz co ja też z tych co tylko białe złoto i właśnie nie wiem czy wtedy fajnie wygląda złoty zegarek, czy nie, ciekawa jestem opinii dziewczyn:yes: Edytowane 5 Lipca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 aaa sorki bo dopisałam do poprzedniego posta zamist do nowegomk5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ana jak to dobrze że ja etap dobierania metali do siebie mam za sobą, moje życie jest łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Magda ten Twój chyba jeszcze ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.07.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam się anakris:bye: Dzięki za głosik,będzie będzie zmiana,chyba mugaty jak tak oglądam:confused: Hej London:bye:, według mnie nugaty to super wybór jak do klasycznej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 London a jakie a jakie? czarne? z białą fugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Namierzyłam tapetę z Mint Grey http://www.wallpaperdirect.com/products/zoffany/esme-duckegg/85652 tańsza o 200 zł na rolce niż mój podobny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.07.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 tak Venus właśnie myślę,bo białe mogą mi się zlac z meblami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 czarne mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ana jak to dobrze że ja etap dobierania metali do siebie mam za sobą, moje życie jest łatwiejsze Justynko ale ja nie wybrałam, może się źle wyraziłam, bo ja mam biżu i w białym złocie i w zwykłym też, ale teraz mam taki czas że tylko w białym chodzę, no nie wiem dlaczego ale jak mam już coś w białym na sobie to raczej nie zakładam żółtego, a tak poza tym to ja swojego czasu uwielbiałam kupować sporo biżu, pandora, Lilou ale w sumie i tak chodzę stale w tym samym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 proszę Cię bo chyba zerwę tę moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 mnie biżu nigdy nie kręciła wolę szmaty a teraz ofc na dom mąż się ze mnie śmieje jak coś nowego kupimy i mówi że się nie odzywa bo widzi jak mi się micha cieszy jak przestawiam w pokoju pod jedną lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 London Ty się uspokój :P pokaż resztę to podpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 na allegro jakieś czarne za 69zl to by nawet nie wyszło tak tragicznie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts