Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Hej dziewczyny:bye:

Nie było mnie chwilę, a Wy tu tyle naklepałyście, że dziś cały dzień nadrabiałam zaległości w pracy a w międzyczasie zaległości na fm, ale wreszcie udało się;)

Venus zegarek fajny ale jaką nosisz biżu tzn. w sensie złoto, srebro, białe złoto?

Magda z pralką to niezła kicha, ale może dasz rade, przeważnie takie sprzęty wysiadają w najmniej odpowiednim momencie;)

London co do kamienia to dobrze Ci dziewczyny poradziły, bo ja też bym była za zmianą, lepiej teraz niż później jak powiesisz już szafki to wtedy byłoby gorzej;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co myślę, że masz rację bo taka tańsza biżuteria i zegarki /szczególnie/ to chyba się b.szybko nudzą, no nie musi to być od razu Rolex ale Fossil czy Adriatica, są ok;)

Ale wiesz co ja też z tych co tylko białe złoto i właśnie nie wiem czy wtedy fajnie wygląda złoty zegarek, czy nie, ciekawa jestem opinii dziewczyn:yes:

Edytowane przez anakris

Ana jak to dobrze że ja etap dobierania metali do siebie mam za sobą, moje życie jest łatwiejsze :rotfl:

Justynko ale ja nie wybrałam, może się źle wyraziłam, bo ja mam biżu i w białym złocie i w zwykłym też, ale teraz mam taki czas że tylko w białym chodzę, no nie wiem dlaczego ale jak mam już coś w białym na sobie to raczej nie zakładam żółtego, a tak poza tym to ja swojego czasu uwielbiałam kupować sporo biżu, pandora, Lilou ale w sumie i tak chodzę stale w tym samym;)