Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jezu, dziewczyny, faktycznie dzień szczerości.

London, ode mnie wielkie brawa, że przyjęłaś to na klatę :lol2:.

A tak serio, fajnie się zapowiada - i te płytki (też byłam pewna, że to żywica) i stół (boski, kolor musi zostać :yes:) i te okna fajnie wyglądają w jadalni, ale rzeczywiście zamiast takiej firanki powiesiłabym zwykłe, proste, jasne zasłony po bokach :yes:. Kamień out, tapeta - moim zdaniem - mogłaby zostać.

Domek ma spory potencjał, dlatego pewnie dziewczyny tak na ten kamień wsiadły.

ja jutro mam zamiar kupić farbę navy do dolnej łazienki ala morskiej co morska nie będzie i działać.

Mam białe płytki i mozaika w jakimś odcieniu niebieskim + drewniane drzwiczki pod blatem

Dziewczyny to może zapodam temat:rolleyes:

Jutro wybieramy się do szwagierki na imieniny połączone z rocznicą ślubu, będzie grill, czyli nie jakaś full wypas imprezka, co dać w prezencie;)

Edytowane przez anakris
ja jutro mam zamiar kupić farbę navy do dolnej łazienki ala morskiej co morska nie będzie i działać.

Mam białe płytki i mozaika w jakimś odcieniu niebieskim + drewniane drzwiczki pod blatem

Ja mam łazienkę biało-czarną płytki + czarna mozaika,ściane malnełam na biało;)

z navy nie będzie za ciamno?

Dziewczyny to może zapodam temat:rolleyes:

Jutro wybieramy się do szwagierki na imieniny połączone z rocznicą ślubu, będzie grill, czyli nie jakaś full wypas imprezka, co dać w prezencie, szwagierka podkreślała że to raczej jej imieniny są obchodzone, nie ta rocznica;) prezent raczej imieninowy czy coś większego , dodam tylko że oni raczej wylewni w prezentach nie są i dostajemy stale czekoladki, kawę i wino?

Proponuję małą latarenkę;)