Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny

W kwestii prezentu Ana, myślę że dobre wino + małe coś tam zawsze się sprawdzi, nawet jak nie pijają często alko to lampkę dobrego wina chyba chętnie, O ja to piszę pod siebie bo uwielbiam wino :p

/

Justyna po ile są teraz tak pi razy oko poduchy w MG ?????????? Podoba mi się kilka, ale nie wiem jak one cenowo, czy jest się za co zabierać. :bash: teraz pod koniec urządzania. Podobają mi się te nowości, romby itp.

Hej Milena:bye: no ja wiem, że wino to zawsze dobry prezent, dlatego chyba mimo wszystko kupię;)

Co do poduch z MG to wiem jaka była do tej pory cena, ale też jestem ciekawa czy są jakieś obniżki na nie, może Justyś będzie wiedziała, ona chyba stała bywalczyni u Madzi, ja też ale tylko przez neta;)

Tak Tosia jak piszesz, fajnie dostać coś na co samemu szkoda kasy. Ale trzeba wiedzieć, że to to !!!! Bo np. ja dostałam kilka razy prezenty od mojej teściowej, mamy, które wiedzą niby co lubię i były przekonane, że trafiły, ale to jednak nie to. Głupio powiedzieć wprost, że się nie podoba, bo ktoś się starał, wydawał kasę też. A dobre wino zawsze zejdzie :p

Prezent do domu fajna sprawa, ale trzeba dobrze znać gust obdarowanego :) Oglądałam ostatnią Panią Gadżet i było właśnie o prezentach. I były takie pierdołki do domu. Fajnie Ibiszowa mówiła, że niby to nie jest jakoś bardzo drogie, ale zawsze szkoda kasy i samemu sobie nie kupi. I np. była jakas miseczka z pałeczkami- ja jak bym taką dostała to bym się cieszyła jak głupek, bo 70 zł. ale za jedną by mi było szkoda tyle dać. Ale jak bym dała taką komuś z mojej rodziny to pewnie był by foch na całego, że jedna :lol2:

No właśnie Tosia są takie osoby, żę one nie znają realistycznych cen, nie powiem żeby szwagierka miała zły gust, ale powiedzmy inny ode mnie, tak tylko określę żę jest z tych bardzo oszczędnych;):lol2:

Ja kiedyś na imieniny kupiłam teściowej świecznik w Almi na imieniny, kosztował w sam raz :lol2: nie mało, nie dużo , a wiecie że w ogóle się z tego nie cieszyła, schowała w kąt, kurzem potem zaszło. Pomyśleli pewnie phi... świecznik !!!!! A jej córka zawsze kupuje bluzkę albo sweter - i banan jest na twarzy, :rolleyes:

Ana wyślij na priva .

Ja kiedyś na imieniny kupiłam teściowej świecznik w Almi na imieniny, kosztował w sam raz :lol2: nie mało, nie dużo , a wiecie że w ogóle się z tego nie cieszyła, schowała w kąt, kurzem potem zaszło. Pomyśleli pewnie phi... świecznik !!!!! A jej córka zawsze kupuje bluzkę albo sweter - i banan jest na twarzy, :rolleyes:

Ana wyślij na priva .

Poszło ;)

Dlatego ja nie znoszę od pewnego czasu robić prezentów, bo sama się namyślę jak komuś dogodzić, a niestety sama dostaję jakieś dziwne prezenty, wiem ,że nie o to chodzi ale z drugiej strony to dlaczego ja mam się starać a ktoś mnie olewa? I tak pewnie nie dam byle czego, nie potrafię i już, taki mam charakter;)

Ana dzięki za privka,

Ja też się starałam do czasu, bo są rzeczy uniwersalne, ponadczasowe. Ale teraz idę na łatwiznę wino lub inny dobry alko + coś tam i wsio :rolleyes: Jedynie mojej mamie wiem co kupić zawsze, bo czasem razem jesteśmy na zakupach i mi pokazuje dokładnie co ma w planie sobie kupić.

Edytowane przez Milena7770

Koniecznie się pochwal co tam wymyślisz. Wino się skończyło, ewakuuję się spać, jutro pierwsza noc w nowym domku. Może doprowadzę do ładu i poodam się ocenie :rotfl::lol2: W każdym bądź razie " ołtarzyk" się robi, lustro venuskowe już wisi i czeka na resztę, choć na forum to często spotykane, to wśród znajomych nikt nie ma :)

Wow faktycznie dziewczyny produkcja poszła szybko, gratuluję !!!!!!!

Ja z tych co zawsze wolałam czytać, no ale z czasem trzeba się było coś poradzić. Potem mi mąż nie raz zadawał pytanie w trakcie budowy i urządzania : " a skąd wiesz ? " , " a dlaczego tak ?" - " bo dziewczyny na forum mi tak poradziły :wiggle:

Koniecznie się pochwal co tam wymyślisz. Wino się skończyło, ewakuuję się spać, jutro pierwsza noc w nowym domku. Może doprowadzę do ładu i poodam się ocenie :rotfl::lol2: W każdym bądź razie " ołtarzyk" się robi, lustro venuskowe już wisi i czeka na resztę, choć na forum to często spotykane, to wśród znajomych nikt nie ma :)

MILENA GRATULACJE, ŻYCZĘ CI ABY WSZYSTKIE MARZENIA SPEŁNIŁY SIĘ NA NOWYM DOMKU, NIECH WAM SIĘ DOBRZE MIESZKA, KONIECZNIE ZDAJ RELACJĘ PO PIERWSZEJ NOCCE CO CI SIĘ ŚNIŁO, JESZCZE RAZ POWODZENIA:hug:

Edytowane przez anakris