Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Helloł :bye:

W kwestii prezentów to ciężka sprawa, bo niby powinno się dać tak jak się dostaje czyt. wino, czekoladki ale z drugiej :rolleyes: ja też tak za bardzo nie umiem i wiem że przepłacam jak gdzieś idę. Zawsze sobie myślę, że jak ktoś na mnie żałuje to trudno, ale ja nie muszę bo taka nie jestem :o

Pierwotna cena poduch z MIALIVING (koniczynka, romby) to 240 zł/szt ;) ja sobie raczej uszyję sama.

Milenko życzę wam szczęścia w nowym domu :hug: żebyście mogli cieszyć się nim każdego dnia, żebyście nie przejmowali się pierdołami, żebyście cieszyli się SOBĄ :hug: :hug:

Dziś o 14 mamy ślub znajomych a o 21 idziemy do klubu z nimi świętować :wiggle:

Magda pokaż tę łazienkę :popcorn: London Ty też, bo jak mówisz że masz czaro-białą to czarne mugaty byłyby super nawiązaniem :rolleyes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Venusko, dziewczynki :bye:

Dzięki za radę:) czyli mamy podobne podejście do tego tematu, też nie umie tak z byle czym iść w gości:cool: chociaż chciałabym żeby to działało też w drugą stronę, no ale w końcu może kiedyś się ktoś nauczy;):rolleyes:

Podusie MIALIVING są piękne, na razie mam jedną, a Ty Justyna masz gdzieś na oku taki materiał w hamerykańską koniczynkę:eek: