Venus_m 03.11.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Powoli do przodu, jeszcze z miesiąc i coś wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 o jakie piękne zdjęcie, romantyczne, nastrojowe, a jaki miałaś welon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Po takim wstępie czekamy na więcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.11.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 (edytowane) zdjęcia na forum wybrane, zaraz wkleję Enjoy! P.S. Oczywiście zdjęcia są lepsze na dużym formacie, forum zmniejsza je automatycznie. W firefoxie jest opcja Pokaż obrazek ======================================================== Fotki były i już nie ma. Edytowane 6 Listopada 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jak cudnie! pieknie wygladacie i piękne okoliczności przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jupiiiiiii, sa foty! I to jakie! Matko, jak romantićnie...chcialam, Venusku napisac,, ktore sa moje ulubione ale po 5 minutach wgapiania sie w Was stwierdzam, ze wszystkie sa piekne i nie da sie wybrac...jesli moge cos jeszcze dodac...straszna chemie miedzy Wami widac na tych fotkach, wiec tylko pogratulowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ojej aż się zarumieniłam a ja przecież królowa lodu Całuśnych nie dawałam, te zostaną dla nas Ja im więcej i dłużej oglądam zdjęcia tym bardziej nie wiem które są moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 WOW:jawdrop: Piękne foty:roll: Przepiękny miałaś ten welon... A gdzie reszta "czołgowych"? A gdzie jakieś weselne? kościelne? plizzzz plizzz plizzzzhttp://emoty.blox.pl/resource/pray.gif Ja mam niedosyt;) PS mój brat z żoną też wczoraj odebrali fotki... też piękne mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.11.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Madzia ja nie chciałam was zanudzać, jutro wstawię jakieś z przysięgi pod tytułem liar liar pants on fire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 liczę na ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 piekne.... eh az sie rozmarzyłam!..)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 przypedziłam bo widziałam u siebie Twój avatarek...............piękne zdjęcia na molo najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no wreszcie, wreszcie!!! wydaje mi sie ze sie super bawiliscie jako modele Super wygladacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 04.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 fajne foty, normalne, nie udziwnione fajnie sie oglada piekna z Was para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 piękne! Welon wspaniały uwielbiam takie (dlatego sama miałam prosty ahaha). Zdjęcia zrobione ze smakiem, przy pięknych okolicznościach przyrody i równie ładnej POGODZIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Justynko, zdjęcia przepiękne! Zresztą coś mi przypominają No i piękna z Was para! Jak dobrze, że zdążyłam z netem i załapałam się na foteczki A do Twojego nowego avatarka też mi się ciężko przyzwyczaić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki Obiecana reszta - były i już nie ma Edytowane 6 Listopada 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No przy takiej okazji nie mogłam się nie ujawnić, choć wydaje mi się, że już kiedyś coś u Ciebie pisałam Venus domek piękny, przytulny z fantastycznym ogrodem! Wspaniała kuchnia A zdjęcia z sesji po prostu cudowne!!! A już te z czołgiem i giwerą to w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ooo Pysiaczek witam Też mi się już wydaję, że nie jesteś tu pierwszy raz, ale miło że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 04.11.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 super|!!!! Widzę,że nie udało się wybrać 5 zdjeć I bardzo dobrze, bo wszystkie piękne! Wojskowe powalają na kolana A jaki biust!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Te wojsokowe to prawdziwe debeściaki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts