anakris 07.07.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 U mnie wysokie odpadają, jestem niska to w wysokich wygladam:sick: powiedzmy niekorzystnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 ja chcę zegarek Majkiela Korsa :cry: Justyna poka który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 ale miałam dzisiaj faajnny dzień... a Wy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nesska zdradzisz dlaczego?Ja raczej taki zwyczajny, a nawet nudny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ja średnio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 ja mam obolały dzień, a zegarek chcę chronograf złoty ale ten model co ma forumowa Magda ale kurde to nadal 900 zł mi 500 szkoda Ana chcesz powiedzieć że w wysokich wyglądasz jak ja? a raczej łydka...jak odcięty boczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tak ogólnie....Wczoraj weselicho, rano (czyt. koło 13) odebraliśmy Olę od mojej mamy i reszta dnia spędzona nad wodą w przemiłym towarzystwie Dopiero wróciliśmy, dziecko śpi M też (słońce go zmęczyło ) a ja mam chwilkę dla siebie Siedzę na fm i popijam ulubionego Desperadosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Justyna ja podejrzewam, że Ty pewnie lepiej byś ode mnie wyglądała, w końcu Ty ostatnio fit jezdeś Tosia te 39 to już jak kajaki a Ty chcesz mi jeszcze pół dodawać przy moim wzroście toż to zabójstwo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Też na zegarek tyle bym nie dała:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Siedzę na fm i popijam ulubionego Desperadosa Takiej to dobrze... Mmm... Chyba sobie też popiję - colki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tak ogólnie....Wczoraj weselicho, rano (czyt. koło 13) odebraliśmy Olę od mojej mamy i reszta dnia spędzona nad wodą w przemiłym towarzystwie Dopiero wróciliśmy, dziecko śpi M też (słońce go zmęczyło ) a ja mam chwilkę dla siebie Siedzę na fm i popijam ulubionego Desperadosa A to o to chodzi:rolleyes: a ja już pomyślałam, że to ta dawna miłość i kreacja weselna zrobiła takie wrażenie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Chyba dziewczyny przesadzacie;) na szczupłej nodze dobrze będzie się wszystko prezentowało:rolleyes:,małe dzieci też latają w wysokich trampach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Też na zegarek tyle bym nie dała:eek: za zegarek to jeszcze nie jakaś zawrotna kwota muszę pomyśleć o wyśnionymwymarzonym prezencie na urodziny, może właśnie jakiś zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A ja mam trudne dni, nażarłam się tabletek i cały dzień albo śpię, albo krzyczę :D Więc szału nie ma Tosiu ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Chyba dziewczyny przesadzacie;) na szczupłej nodze dobrze będzie się wszystko prezentowało:rolleyes:,małe dzieci też latają w wysokich trampach:D London ,ale kto powiedział że szczupłej, bo chyba nie ja:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A ja wolę swój zegarek dkny tyle razy co nim łupnęłam w metalową framugę a on się trzyma i ryski nie ma . Ogródek super! Trampki super! A ja dzień miałam do luftu o! Pozdrawiam Was dziewczyny z szefową na czele . Venus, Lola chyba czytała że Twoje kociambry dają brzuchy do miziania i też zaczęła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 za zegarek to jeszcze nie jakaś zawrotna kwota muszę pomyśleć o wyśnionymwymarzonym prezencie na urodziny, może właśnie jakiś zegarek Ja miłośniczką zegarków nie jestem;) ale nawetjak bym była to 9stów chyba bym nie dała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ja też różne rzeczy kupowałam przed wprowadzką do domku;), ale zegarek za 900 to już sporo, chociaż jak Ci się tak bardzo podoba to zbieraj Justyś, ja też jak się na coś uprę to już koniec, muszę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Kupiłam sobie sukienkę w zarze biało czarną ale w niej nie poszłam....(muszę ją zwrócić) w końcu wygrzebałam z szafy zeszłoroczną bardzo prostą szarą sukienusie skromna ale moim zdaniem było fajnie. Poza tym, że oczywiście fryzjer i kosmetyczka mnie załamali- mam wrażenie, że nie rozumieją co się do nich mówi Nie słuchają tylko robią co chcą więc wpadłam do domu i musiałam poprawić makijaż i fryzurę . A była moim zdaniem wyglądała trochę kiczowato- co nie zmienia faktu, że ją lubię a mojemu m zawsze się będzie podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 AAa no właśnie- opowiadaj, co ubrałaś?? Jak była wygladała? O tak! Nesska - opowiadaj, bo też jestem ciekwsko ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts