Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ana chyba muszę :yes: bo dla mnie on jest ponadczasowy i ja przez 8 lat odmawiałam kupienia mi zegarka CK za 500-700 zł, bo mi szkoda miłośniczką nie jestem, ale ten Korsa ahhhhhhhhh :rolleyes: bjutiful

Nesska dlatego ja jak się czeszę na wesele to tylko fryzjer musi mi umyć, wysuszyć i wymodelować ładnie włosy, bo inaczej zawsze wychodziłam ze stelażem na pranie :lol2: poka poka jak wyglądałaś, ja nie miałam czasu się obfocić ale wystroję się dla was w któryś weekend i cyknę fotkę, kombinezon dosyć stary, ale nie chodzony :lol2:

Yokasiu no to foszek, zazdroszczę, bo Fionka nie daje brzucha, Pryncek za to non stop się przewala i drze że nie głaszczę :lol2:

Nesska, ale w pewnym sensie Cię rozumie, bo czasami to ciężko wytłumaczyć co się chce, ale jak chodzisz do tej samej osoby to ona po pewnym czasie rozumie Cię już doskonale /zna tę Twoje włosy/, no i wie że wrócisz i jakby co to ja zawsze mówię tzn. dawniej mówiłam, pani Agnieszko jak będzie coś nie tak to ja do Pani wracam i poprawiamy, no i teraz to już raczej nie mam niespodzianek, czasami tylko jak ja chcę coś nowego to ona mnie stopuje;)

Ana ja mam długie i gęste włosy które na dodatek ciężko się rozjaśniają. Jak idę na balejaż- zazwyczaj robię jeden kolor i tylko na odrostach- siedzę u fryzjera min 3 do 4 godz (a kiedyś siedziałam 5 bo nie chciały się rozjaśnić), uwierz mi nie chcę mi się poprawiać :no: dla mnie to i tak wystarczająco bolesne siedzieć tyle czasu :bash: