yokasta 07.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 E tam opowiadaj zdjęcia pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 London ,ale kto powiedział że szczupłej, bo chyba nie ja:P:lol2: Ja kiedyś też byłam FAJNA:P ale jak rzuciłam fajki,przybrałam ponad dyszkę no i łydka jak łydka może być ale udo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ana chyba muszę bo dla mnie on jest ponadczasowy i ja przez 8 lat odmawiałam kupienia mi zegarka CK za 500-700 zł, bo mi szkoda miłośniczką nie jestem, ale ten Korsa ahhhhhhhhh bjutiful Nesska dlatego ja jak się czeszę na wesele to tylko fryzjer musi mi umyć, wysuszyć i wymodelować ładnie włosy, bo inaczej zawsze wychodziłam ze stelażem na pranie poka poka jak wyglądałaś, ja nie miałam czasu się obfocić ale wystroję się dla was w któryś weekend i cyknę fotkę, kombinezon dosyć stary, ale nie chodzony Yokasiu no to foszek, zazdroszczę, bo Fionka nie daje brzucha, Pryncek za to non stop się przewala i drze że nie głaszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A ja mam trudne dni, nażarłam się tabletek i cały dzień albo śpię, albo krzyczę :D Więc szału nie ma Tosia bidulu, a już lepiej, weź no-spę wstyd się przyznać, ale ja dziś spałam do 13.40, nie pamiętam kiedy ostatnio tyle pospałam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nie mam zdjęć, ale też nie ma co pokazywać bo doopy nie urywa Stelaża na pranie na szczęście nie miałam a włosy umyć i wysuszyć wolę sama bo mam wtedy puszyste a nie ulizane W ogóle nie mogę trafić na dobrego fryzjera za każdym razem idę do innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 wstyd się przyznać, ale ja dziś spałam do 13.40, nie pamiętam kiedy ostatnio tyle pospałam:eek: ja wstałam o 6..ale w sobotę poszłam spać o 21 a w piątek o 18:30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nesska to koniecznie znajdź tego jedynego, odpowiedniego, bo nie ma nic gorszego niż ciągle latać do innego, mój m tak robi i mnie jasny szlag trafia jak go opitolą, czasami idę razem z nim i paniusi mówię co i jak, stały fryzjer to podstawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tosia to też ładnie pospałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ana uwierz mi, że się staram i nie mogę. Nie wiem czy ja jestem taka wybredna czy co....Ale jak idę na balejaż z odrostami i mówię pani, że chcę ciepły naturalny blond a ona mi walnie prawie siwe to co ja mam zrobić przecież ja wyraznie mówię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Znacie jakiś fajne miejsce nad Soliną??? Edytowane 7 Lipca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A ja wstaje codziennie o 4-5, nie gadam z wami . Venus, powiem lolce ze sie pomyliila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nesska, ale w pewnym sensie Cię rozumie, bo czasami to ciężko wytłumaczyć co się chce, ale jak chodzisz do tej samej osoby to ona po pewnym czasie rozumie Cię już doskonale /zna tę Twoje włosy/, no i wie że wrócisz i jakby co to ja zawsze mówię tzn. dawniej mówiłam, pani Agnieszko jak będzie coś nie tak to ja do Pani wracam i poprawiamy, no i teraz to już raczej nie mam niespodzianek, czasami tylko jak ja chcę coś nowego to ona mnie stopuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 na mnie tylko Ketonal działa, biorę jeden jak mi jajniki się przesuwają (tak nazywam ten ból) i na całość wystarcza na szczęście nie co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ana ja mam długie i gęste włosy które na dodatek ciężko się rozjaśniają. Jak idę na balejaż- zazwyczaj robię jeden kolor i tylko na odrostach- siedzę u fryzjera min 3 do 4 godz (a kiedyś siedziałam 5 bo nie chciały się rozjaśnić), uwierz mi nie chcę mi się poprawiać dla mnie to i tak wystarczająco bolesne siedzieć tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nesska dokładnie nie znam ale ostatnio mi znajomy mówił o jakiejś super plaży zrobionej w Polańczyku czy gdzieś niedaleko, jak znajdę to dam Ci namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tosia nad Soliną na mnie też tylko Ketonal działał, albo Tosia dziecko sobie zrób ja po porodzie nie mam już takich bolesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 http://flotamarina.pl/ To chyba to, ale ja dokładnie nie wiem czy to nad Soliną, na pewno Bieszczady i słyszałm, że fajnie, ale nie byłam to tylko zasłyszane;) Teraz doczytałam, że jezioro Solińskie, to chyba Solina:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 no właśnie, ja nie chyba nie wrócę do blondu bo jak sobie przypomnę pół dnia u fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 fryzjer, dentysta i ginekolog powinien być stały i "swój" Ja się nawet ze swoją fryzjerką zakolegowałam i zawsze na balejażu się spotykamy u jednej lub drugiej, do tego kawusia i ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts