anakris 07.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Justyna dobranoc:wiggle:, tak tylko napiszę że zegarek widziałam i Ci się nie dziwię, że go chcesz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tosia nad Soliną na mnie też tylko Ketonal działał, albo Tosia dziecko sobie zrób ja po porodzie nie mam już takich bolesnych Ja co miesiąc na zastrzyki przeciwbólowe do szpitala musiałam jeżdzic,też mi mówili, że po dziecku przejdzie, urodziłam i du...a było jeszcze gorzej,pomogły dopiero tab.hor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ana ja mam długie i gęste włosy które na dodatek ciężko się rozjaśniają. Jak idę na balejaż- zazwyczaj robię jeden kolor i tylko na odrostach- siedzę u fryzjera min 3 do 4 godz (a kiedyś siedziałam 5 bo nie chciały się rozjaśnić), uwierz mi nie chcę mi się poprawiać dla mnie to i tak wystarczająco bolesne siedzieć tyle czasu Nesska a Ty nie jesteś naturalną blondi? bo ja myślałam, że to Twoje naturalne włoski ten blond:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.07.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dobranoc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 London mnie boli mniej, ale gorzej się czuję przed.... Tosia dziecko to same zalety- pod warunkiem, że masz je komu od czasu do czasu podrzucić A czy ja mogę zapytać ile Ty masz latek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ana Ja naturalne miałam ciemny blond, pózniej byłam przez chwilę czarna, teraz jestem blondi. Przez to rozjaśnianie moje mi bardzo ściemniały i odrosty mam baaardzo ciemnie Korci mnie, żeby wrócić do naturalnych ale lubię się w takich jasnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nesska nie zmieniaj tak jest ślicznie, tak delikatnie, no 3-4 godziny u fryzjera to długo, ale jak jest taki efekt to warto:) Tosia no właśnie same zdjęcia to nie wszystko, często ktoś umie się dobrze zareklamować, dlatego ja napisałam że słyszałam , ale tego nie sprawdziłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tośka widzę, że lubisz się z teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 No;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Noo wiem, ja z moja też się bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ja zmykam spać, muszę odespać wczorajszą noc Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.07.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tosiu ale ja tez nie przepadam za Bieszczadami, mój m ma tam rodzinę i czasami /ale naprawdę bardzo rzadko/ tam jeździmy, ja po prostu nie lubię tych stron, no nie wiem dlaczego, może faktycznie mentalność tych ludzi, jacyś tacy dziwni, albo mam po prostu uprzedzenie? a może ktoś to sprostuje, może my się mylimy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ja nie lubię Wrocławia dla mnie jest rozlazły i oprócz pięknej starówki i panoramy nie ma tam co robić no i te komary helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosiu jesteś? Czy możesz doradzić jaki kwiat wybrać do domu (chciałabym zlikwidować sztuczny storczyk): Donica i miejsce zostaje, raczej nie ma tu światła. Co ja - super ogrodniczka - z mega ręką do kwiatów powinnam tu posadzić? Nie lubię niczego co kwitnie i śmierdzi, lubię zielone no i żeby nie wyglądało dobrze tylko sezonowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hello:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 może skrzydłokwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.07.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A ja Wrocław kocham :P.Jest piękny ,no i raczej nudzić to się w nim nie można W tym miejscu to powiniem Ci rosnąć ZAMIOCULCAS (zerknij do mojej czarnej łazienki ),no ale jeszcze niech się Tosia wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Skrzydłokwiat niet, ten kwiat śmierdzi potwornie Olu już paczę, pamiętam że mi się ten kwiat podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosiu większość znam, ale Wrocław to nie moje klimaty, nie lubię mam tam rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 to może sansevieria nie potrzebuje światła ani za dużo wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts