Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tosia nad Soliną :yes: na mnie też tylko Ketonal działał, albo Tosia dziecko sobie zrób ja po porodzie nie mam już takich bolesnych ;)

Ja co miesiąc na zastrzyki przeciwbólowe do szpitala musiałam jeżdzic,też mi mówili, że po dziecku przejdzie, urodziłam i du...a było jeszcze gorzej,pomogły dopiero tab.hor;)

Ana ja mam długie i gęste włosy które na dodatek ciężko się rozjaśniają. Jak idę na balejaż- zazwyczaj robię jeden kolor i tylko na odrostach- siedzę u fryzjera min 3 do 4 godz (a kiedyś siedziałam 5 bo nie chciały się rozjaśnić), uwierz mi nie chcę mi się poprawiać :no: dla mnie to i tak wystarczająco bolesne siedzieć tyle czasu :bash:

Nesska a Ty nie jesteś naturalną blondi? bo ja myślałam, że to Twoje naturalne włoski ten blond:rolleyes:

Tosiu ale ja tez nie przepadam za Bieszczadami, mój m ma tam rodzinę i czasami /ale naprawdę bardzo rzadko/ tam jeździmy, ja po prostu nie lubię tych stron, no nie wiem dlaczego, może faktycznie mentalność tych ludzi, jacyś tacy dziwni, albo mam po prostu uprzedzenie? a może ktoś to sprostuje, może my się mylimy, co?

Tosiu :rolleyes: jesteś?

Czy możesz doradzić jaki kwiat wybrać do domu (chciałabym zlikwidować sztuczny storczyk):

P3207297_m_zps3c90387c.jpg

Donica i miejsce zostaje, raczej nie ma tu światła. Co ja - super ogrodniczka - z mega ręką do kwiatów :lol2: powinnam tu posadzić? Nie lubię niczego co kwitnie i śmierdzi, lubię zielone :yes: no i żeby nie wyglądało dobrze tylko sezonowo :rolleyes: