Venus_m 08.07.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 no to gites ja na pewno nie przeleję przeciągów u nas niet, bo wentylacja mechaniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Sansevernia też fajna i można splatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 zjadłabym coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.07.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Tosiu,dla mnie Wrocław to również najpiękniejsze Polskie miasto .I uważam ,że jestem obiektywna w tej ocenie ,bo przecież tam nie mieszkam Edytowane 8 Lipca 2013 przez Ola.U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Właśnie dokładnie to samo miałam zaproponować U mnie właśnie storczyki zaczynają kwitnąć Jak dziś będzie miała kwiaty to pokażę mam moją różę chińską, tak ja całą zimę głaskałam i mi wynagrodziła Róża chinska czyli hibiskus? trzymasz w domu? ja mam na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.07.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Chodzi Ci o Tropical Islands?? Jesli tak ,to ja nie byłam (jestem w całkiem innym rejonie De ),ale Ci znajomi ,którzy byli ,to sobie chwalili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ktoś ma coś do Wrocławia? Bo przyjadę i do warszawskiej dupki nakopię . Tak sobie myślę, że jeśli ktoś tego miasta nie lubi to dlatego że go nie zna albo zna od dupy strony . Ja jestem z Wrocławia, dla mnie Kraków jest na równi - jest niepowtarzalny i lubię tam wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.07.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ktoś ma coś do Wrocławia? Bo przyjadę i do warszawskiej dupki nakopię . Tak sobie myślę, że jeśli ktoś tego miasta nie lubi to dlatego że go nie zna albo zna od dupy strony . Ja jestem z Wrocławia, dla mnie Kraków jest na równi - jest niepowtarzalny i lubię tam wracać. yokasia - piąteczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ty mówisz o Ketmii syryjskiej. A chińska jest domowa- teraz stoi na zewnątrz, ale w zimie musi być w domu. A ha:) to ta Twoja to może ta z tymi wielkimi ciemno-bordowymi kwiatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ja kocham Gdańsk:rolleyes:,Opole Wrocław no szczerze również nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 W Krakowie mam swoje miejsca, niekoniecznie turystyczne, nieprzeludnione. We Wroclawiu tez ale to miasto znam od podszewki. Nie patrze pod wzgl. imrez bo i tak nie chodze A i tak za druga ojczyzne uwazam Chorwacje hehe. Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ale bardzo lubie dziewczyny WASZE bielany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.07.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Yokasta właśnie ostatnio wypatrzyłam fajny zegarek DKNY Tylko cena wyższa nawet od MK :lol2: Nesska foto imorezowe miało być Venus Helloo Ja nie mam chyba ulubionego miasta Ale z pewnością chciałabym zwiedzić okolice Wrocka, Sudety, bo nie byłam a Piknie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Moja jest taka :[ATTACH=CONFIG]199401[/ATTACH] Wczoraj miała chyba 6 kwiatów, dziś nie kwitnie, ale jutro będzie bo ma mnóstwo pąków ŁAŁ Tosiu CUDO takiej naprawdę nigdzie nie widziałam,piękny kolor:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ja Wrocławia nie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosiu sorki, choć konczyłam kierunek w LO turystyczny;) to jednak wolę BIELANY hiihhhi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Ida, mój też był droższy (wtedy), ale dostałam w prezencie od męża 4 (?) lata temu jak jeszcze nie były takie modne mam ten http://www.zegarek.net/images/more/NY4332_9m.jpg Tosiu, ja z moim szkrabem masz na chwilę, a co mi tam Justyś ja rozumiem ale bez argumentów nie przyjmuję do wiadomości . Edytowane 8 Lipca 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Yokasiu argumentem nie jest rozlazłość (wszędzie daleko) i klimat (komary) ? mnie się nie podoba, nie chciałabym tu żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No wiesz, Wawa trochę większa a jedyne miejsce parkingowe znalazłam pod burdelem . Nie będę się przeciez kłócić mieszkałam w centrum Wrocławia to wszędzie blisko było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosiu, tulę cały dzień, uwierz ma 3 miesiące i dużo tego tulenia potrzebuje . Właśnie sobie na mnie patrzy bo się obudził i pewnie się zastanawia co ta matka znowu przy kompie robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts