london23 08.07.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) SłODZIACZEK:rolleyes:, ojej kiedy to było jak mój był taki malusi:rolleyes: Edytowane 8 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.07.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ja z moim szkrabem Jaaaakie Przytulaszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 korki są ale nie aż takie nie wiem jak można 6h jechać Nie chodzi mi o wielkość samego miasta a o to, że transport w Wawie jest dużo lepiej rozwinięty, wszędzie łatwo się dostać, a we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 helloł laseczki, nawet nie ma mowy abym nadrobiła, co w sprawie london postanowione, mąż jej nie wyrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hello Reni:) Mąż mnie nie zabiłżyję,częśc kamienia już zerwana:),bije się z myślą czy białe czy czarne mugaty, M mowi białe,uważ a że jak mnie zna to czarne będę zrywała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 08.07.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nigdy nie byłam we Wrocławiu ale bardzo bym chciała zobaczyć to miasto A Warszawę lubię i mało brakowało a bym już tam mieszkała Ida ćwiczysz??? Mówcie co chcecie ale wydaje mi się, że mam mniejszy cellulit na udach aż trudno mi w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 no to super ze kamień idzie out, pozdrowionka dla męża, ja myślę że białe mugaty będą klasycznie i elegancko wyglądaćale przewidywalnie, czarne dodadzą smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 08.07.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 dzień dobry:) Czy znacie przepis na "coś" z ciastem filo? Kupiłam takie w almie i teraz mam problem:) korzystałam juz z przepisów tutaj umieszczonych tj. u Venusi. w Chorwacji jadam burka ale jak własciwie go zrobić? Ten kwiatek zamo...jest fajny. Ma się dobrze nawet jak zapomnę go podlać zegarek... tutaj sie pochwalę... dostałam teraz na imieniny Doxa- w kolorze złotym -tarcza prostokątna- ale taki klasyczny.Na te modne teraz jestem za dojrzała czyt, stara ...tak myslę. Venuska, jak Ci się podoba a masz możliwości, to kup sobie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) A ja lubię Wrocław . Piękny jest . I Warszawę - kiedyś nie lubiłam, ale fajnie się zmienia (te wieżowce w centrum dodają smaczku , według mnie nowoczesne miasto powinno iść w tę stronę). Za to ludzie w Warszawie - to trochę inna bajka. Zawsze trafię na jakiegoś gbura . Kraków też uwieeelbiam . Edytowane 8 Lipca 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 08.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 MiastaWawa- mam rodzinęGdynia- mam rodzinęŁódź- mam rodzinę (nie byłam)mnie się wszędzie podoba a najlepiej u siebie na ogrodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hej Laseczki! Kraków uwielbiam i mogłabym tam mieszkać. Spędziłam tam najlepsze lata studenckie Wrocław, piękny. Nigdy nie byłam, a chciałabym pozwiedzać. Warszawę odwiedziłam po drodze gdzieś. Na dworcu kolejowym chcieli mnie na Ochotę wywieźć. Za to mój M chciałby koniecznie do Poznania. Gra tam jego ulubiony klub. Ilonko, może kiedyś Cię nawiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ja ja uwielbiam Toruń, Kraków też ale mam go na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hej Laseczki! Kraków uwielbiam i mogłabym tam mieszkać. Spędziłam tam najlepsze lata studenckie Wrocław, piękny. Nigdy nie byłam, a chciałabym pozwiedzać. Warszawę odwiedziłam po drodze gdzieś. Na dworcu kolejowym chcieli mnie na Ochotę wywieźć. Za to mój M chciałby koniecznie do Poznania. Gra tam jego ulubiony klub. Ilonko, może kiedyś Cię nawiedzimy Zapraszam . Poznań też ładny . Nigdzie nie ma tyle zieleni wokół centrum co tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.07.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Kraków OK i Gdynia jeszcze A z mniejszych to ja mam sentyment do Tarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A z mniejszych to ja mam sentyment do Tarnowa OOOO, gadaj co wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nie podejrzewałam, że ta moja dziura taka popularna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.07.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 I Warszawę - kiedyś nie lubiłam, ale fajnie się zmienia (te wieżowce w centrum dodają smaczku , według mnie nowoczesne miasto powinno iść w tę stronę). Za to ludzie w Warszawie - to trochę inna bajka. Zawsze trafię na jakiegoś gbura . zgadzam się w pełni. ładnieje nam stolica (...) Łódź- mam rodzinę (nie byłam)... łódź to najbrzydsze miasto w polsce. mogłaby być piękna, industrialny klimacik, fantastyczne kamienice... tylko jest tak potwornie zaniedbana, wręcz upiorna. miasto-widmo borykające się nie tylko z problemami demograficznymi, ale przede wszystkim powszechnym marazmem... byłam ogromnie zawiedziona i rozczarowana tym miastem i jego smutnymi mieszkańcami. OO Trójmiasto jest super. Jak się kiedyś będę miała okazję przeprowadzić to albo Wrocław, albo Trójmiasto. Tam też ludzie są bardzo fajni. nie wyobrażam sobie mieszkać poza trójmiastem, ale jakbym musiała wybierać to tylko wrocek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dziołchy z innej beczki, macie doświadczenie w transporcie z Chin? myślę raczej o międzynarodowym kurierze niż dostawie do portu...no gdzież z tymi konsolami na plecach z Gdyni do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No co ty!! Nawet miałam chłopaka z Tarnowa- Jaki on był przystojny ehhh;) a jaki głuuupi!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts