Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry:)

Czy znacie przepis na "coś" z ciastem filo? Kupiłam takie w almie i teraz mam problem:) korzystałam juz z przepisów tutaj umieszczonych tj. u Venusi. w Chorwacji jadam burka ale jak własciwie go zrobić?

Ten kwiatek zamo...jest fajny. Ma się dobrze nawet jak zapomnę go podlać:)

zegarek... tutaj sie pochwalę... dostałam teraz na imieniny Doxa- w kolorze złotym -tarcza prostokątna- ale taki klasyczny.Na te modne teraz jestem za dojrzała czyt, stara ...tak myslę.

Venuska, jak Ci się podoba a masz możliwości, to kup sobie.

Pozdr.

A ja lubię Wrocław :yes:. Piękny jest :rolleyes:.

I Warszawę :yes: - kiedyś nie lubiłam, ale fajnie się zmienia :yes: (te wieżowce w centrum dodają smaczku :rolleyes:, według mnie nowoczesne miasto powinno iść w tę stronę).

Za to ludzie w Warszawie :sick: - to trochę inna bajka. Zawsze trafię na jakiegoś gbura :bash:.

Kraków też uwieeelbiam :yes:.

Edytowane przez Ilona Agata

Hej Laseczki!

Kraków uwielbiam i mogłabym tam mieszkać. Spędziłam tam najlepsze lata studenckie ;)

Wrocław, piękny. Nigdy nie byłam, a chciałabym pozwiedzać.

Warszawę odwiedziłam po drodze gdzieś. Na dworcu kolejowym chcieli mnie na Ochotę wywieźć.

Za to mój M chciałby koniecznie do Poznania. Gra tam jego ulubiony klub. Ilonko, może kiedyś Cię nawiedzimy ;)

Hej Laseczki!

Kraków uwielbiam i mogłabym tam mieszkać. Spędziłam tam najlepsze lata studenckie ;)

Wrocław, piękny. Nigdy nie byłam, a chciałabym pozwiedzać.

Warszawę odwiedziłam po drodze gdzieś. Na dworcu kolejowym chcieli mnie na Ochotę wywieźć.

Za to mój M chciałby koniecznie do Poznania. Gra tam jego ulubiony klub. Ilonko, może kiedyś Cię nawiedzimy ;)

Zapraszam :hug:.

Poznań też ładny :yes:. Nigdzie nie ma tyle zieleni wokół centrum co tutaj :yes:.

I Warszawę :yes: - kiedyś nie lubiłam, ale fajnie się zmienia :yes: (te wieżowce w centrum dodają smaczku :rolleyes:, według mnie nowoczesne miasto powinno iść w tę stronę).

Za to ludzie w Warszawie :sick: - to trochę inna bajka. Zawsze trafię na jakiegoś gbura :bash:.

zgadzam się w pełni. ładnieje nam stolica

(...)

Łódź- mam rodzinę (nie byłam)...

łódź to najbrzydsze miasto w polsce. mogłaby być piękna, industrialny klimacik, fantastyczne kamienice... tylko jest tak potwornie zaniedbana, wręcz upiorna. miasto-widmo borykające się nie tylko z problemami demograficznymi, ale przede wszystkim powszechnym marazmem... byłam ogromnie zawiedziona i rozczarowana tym miastem i jego smutnymi mieszkańcami.

OO Trójmiasto jest super. Jak się kiedyś będę miała okazję przeprowadzić to albo Wrocław, albo Trójmiasto. Tam też ludzie są bardzo fajni.

:yes: nie wyobrażam sobie mieszkać poza trójmiastem, ale jakbym musiała wybierać to tylko wrocek.