ida2 08.07.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Rere TY z Trn?? Przecie ja tam 3,5 roku spędziłam Rynek, imprezki super! Spokojnie można dostać się z jednej na drugą stronę miasta W mieście jest co trzeba, a w razie W Kraków rzut beretem Ja nie lubię duuużych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosiu kurierosem? ja mówię o meblach, więc to nie będzie paczka 30x30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No co ty!! Nawet miałam chłopaka z Tarnowa- Jaki on był przystojny ehhh;) a jaki głuuupi!! :lol2: mój pierwszy chłopak też był z Trn, ale to było lata świetlne temu, na jednej z pierwszych koloni Venus nie pomogę, nie zamawiałam nic w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Rere TY z Trn?? Przecie ja tam 3,5 roku spędziłam Rynek, imprezki super! Spokojnie można dostać się z jednej na drugą stronę miasta W mieście jest co trzeba, a w razie W Kraków rzut beretem Ja nie lubię duuużych miast No z Tarnowa, ale nie mieszkam tam już z 6 lat. Za rok wracam tam na stałe. A imprezki wydawały mi się zawsze słabe, może dlatego, że częściej imprezowałam w Kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dziołchy z innej beczki, macie doświadczenie w transporcie z Chin? myślę raczej o międzynarodowym kurierze niż dostawie do portu...no gdzież z tymi konsolami na plecach z Gdyni do Wawy Mój mąż ma. Zamawiał nawigację kiedyś . Poszło sprawnie i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Venus ja zamawiałam z Chin przez ebay i nie do Polski. To się chyba nie liczy. No, ale rzeczy mniejsze niż konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A sztachoteka w Śmignie? Ludzie tam z całej okolicy ciągneli :lol2: Byłam tam z 3 razy. Nie lubiłam tam jeździć. Wolałam małe kluby, z których na piechtę mogłam się przykulac do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 łażę po forach z importem z Chin i chyba się poddam, bo piszą że transport mebli nie wart zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 no to super ze kamień idzie out, pozdrowionka dla męża, ja myślę że białe mugaty będą klasycznie i elegancko wyglądaćale przewidywalnie, czarne dodadzą smaczku No jestem,musiałam młodego zawieść na trening;)Dzięki m pozdrowie:D:)Może pod wieczor skoczę coś pooglądać do LM i zadecyduję ale ciężko,więcej zrywac nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 łażę po forach z importem z Chin i chyba się poddam, bo piszą że transport mebli nie wart zachodu A co upatrzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 konsolę kosztuje grosze w porównaniu do tego co mamy na naszym rynku. Muszę zamówić 5 sztuk, wystawiłabym na allegro kontener statkiem to mi się nie widzi, bo ja do Gdyni nie będę po niego pruć, dlatego rozważam kurierosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 venus sprowadzaj meble zarobkowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Super pomysł,lubię zakupy na alllegro:rolleyes:No a gdybyś zamówiła kuriera z Gdy do Waw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Venus, a dowiadywałaś się o DHL ale lotniczą drogą? Nawet nie mam pojęcia ile taki transport może kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No tak, ale ten kurier miałby odebrać kontener w Gdyni? Chodzi mi o to, że ktoś w Gdyni musi być obecny przy odbiorze kontenera oboje z mężem pracujemy zawodowo więc w 2 miejscach nie będziemy. Badam czy taki biznes by w ogóle wypalił. Namierzyłam fajne meble, a ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No nie wiem ale zamawiając kuriera można powiedzieć o co cho i wydaje mi się że by odebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Chyba nie pogadam z mężem jak już skończy to spotkanie dyplomatów, btw siedzi dziś przy Prezydencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Może jakieś romantyczny wypad przy okazji:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 głowa mnie boli, lepiej niech się to spotkanie kończy, bo chcę o 15.30 wyjść i frytę usmażyć...z rybką ale byłby czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts