Venus_m 06.11.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Kasuję fotki, starczy tego ekshibicjonizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Pooglądałam zdjęcia Pięknie pięknie Fajna z Was para. Pomysłowy tort Był wczoraj u mnie pan Artur. Ale on jest zakręcony Mam nadzieję, że zrobi mi te garderoby (i szafki) bo ostatnio o mnie zupełne zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Kasuję fotki, starczy tego ekshibicjonizmu Ale numer, załapałam się w ostatniej chwili! Dopiero co rozmawiałyśmy z Magdą o zdjęciach ślubnych, jej samolotach, mojej lotniskowej sesji, a tu proszę - jest i Twoja Dobrze że zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Monia bo ja podałam numer w wątku ogólnym i on teraz jest zawalony robotą - sama sobie tak zrobiłam Przyciśnij go na kiedy się umawiacie na montaż, jak Ci poda kiedy to na pewno w terminie to zrobi Nam się z dolną łazienką nie spieszy, dopiero tydzień temu znaleźliśmy fornir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Monia bo ja podałam numer w wątku ogólnym i on teraz jest zawalony robotą - sama sobie tak zrobiłam Przyciśnij go na kiedy się umawiacie na montaż, jak Ci poda kiedy to na pewno w terminie to zrobi Nam się z dolną łazienką nie spieszy, dopiero tydzień temu znaleźliśmy fornir On widać jest mega zarobiony. Miał mieć cztery spotkania i po nas zrezygnował z ostatniego. Wczoraj powiedział, że w piątek wrócił wcześniej do domu po pracy, o 19 i poszedł się*zrelaksować przy spawaniu ogrodzenia .... Dlatego jest wypoczęty Umawialiśmy się*na połowę grudnia i powiedział, że powinien dać*radę. Mam nadzieję. Trochę*się stresuję, bo przecież jeszcze z niczym nie ruszył. Na razie zamówił fornir na moją tekową półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 i poszedł się*zrelaksować przy spawaniu ogrodzenia .... Dlatego jest wypoczęty Nie ma to jak porządny wypoczynek po ciężkim dniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Spokojnie, na zrobienie mebli schodzi się mu 2 tygodnie maks, tyle ile schnie lakier. Monia p. Artur w lato miał miesiąc urlopu więc ocieplał coś w domu i też po miesiącu mówił że wypoczęty bo zrobił wszystko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wczoraj po wizycie w TK Maxxx byłam ciężko chora, tak się przyzwyczaiłam, że jak wejdę to wychodzę z jakimś fajnym łupem. Wczoraj nic nada to już chyba jakiś nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Monia p. Artur w lato miał miesiąc urlopu więc ocieplał coś w domu i też po miesiącu mówił że wypoczęty bo zrobił wszystko jak trzeba Czad co? Chciałam mu wcisnąć jeszcze naszą zabudowę przy kominku ... Chyba już nie ma na nią*ochoty Ale jak mu ładnie półeczka wyjdzie to go wybłagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Monia spokojnie, zobacz najpierw efekty - czyli poczekaj na pierwsze meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Venus, czyżbyś była na głodzie TK MAXX'owym?? Ja rzadko jeżdżę, bo po co się denerwować, że nie można JUŻ i to WSZYSTKIEGO, co by się chciało, mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 można tak powiedzieć Były litery COOK, ale uznałam że 50 zł to za dużo za nie. Później obliczyłam że to wychodzi 12 zł za metalową ciężką literę, a w LM styrodurowa biała goła kosztuje 11 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 no tak, niektóre ceny w marketach budowlanych też mnie zadziwiają - na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Byłam w tk maxxie w Bielsku. Twoich lamp pełno - mniejsze, większe, z abażurem białym, czarnym, ecru. Szkoda, że ja już mam kabelki nad łóżkiem . ps. na fotę tylko jedną się załapałam . Edytowane 7 Listopada 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wczoraj po wizycie w TK Maxxx byłam ciężko chora, tak się przyzwyczaiłam, że jak wejdę to wychodzę z jakimś fajnym łupem. Wczoraj nic nada to już chyba jakiś nałóg Ja mam to samo! Jak wychodzę z Tk z pustymi rękoma to jestem wielce zdziwiona można tak powiedzieć Były litery COOK, ale uznałam że 50 zł to za dużo za nie. Później obliczyłam że to wychodzi 12 zł za metalową ciężką literę, a w LM styrodurowa biała goła kosztuje 11 zł za sztukę To w Leroyu są litery ze styroduru? Na jakim dziale ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Mirelka no widzisz a ja cały czas żałowałam, że nie mam kinkietów przy łóżku tylko muszę kupić jakieś lampy, przynajmniej tyle że są tanie i ładne mi wynagrodziło mój ból Pysiaczek co najgorsze ja cały czas myślę o tych literach z TK maxxx, ale mi się taaaaaaak nie chce jechać Hmn...w LM kiedyś je widziałam przy wejściu na dekoracje przy wazonikach i takich działach zrób to tymi ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 pysiaczku, litery ze styroduru możesz też na allegro kupić. Ja taką mam: LITERA Te w LM są chyba takie malutkie? Przynajmniej u mnie są takie, około 10 cm. Venus, ja mam zaplanowane kinkiety. I już jest problem - nie ma nic, co by mi się podobało Więc lampki chyba lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Venus, ja mam zaplanowane kinkiety. I już jest problem - nie ma nic, co by mi się podobało Więc lampki chyba lepsze Dajj znac jak już coś znajdziesz. Ja mam dodatkowy problem bo kabelki mam na ... skośnym suficie. Nie wiem jak to ugryźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Venusek, a w jakim stylu lamp szukasz? Ja mam kable na scianie w sypialni i kinkiety juz kupilam...w K. Design:oops: Poszłam na łatwizne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hazelku w zasadzie to nie szukam, bo lampy do sypialni już kupione w TK MAxx, pokazywałam http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA292000.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PA292003.jpg Walka z kinkietami i skośnym sufitem ciężka by była i dlatego u nas lampki stojące bo ścianka kolankowa 140 cm ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts